април си замина и вече всички са двамина

• 13 694
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, милички.

Искам да ви попитам за мокрите кърпички - какви ползвате? Ние сме с Нивеа- много съм доволна от тях, но има едни български на Агива - Бейби Крема се казват, били много добри и значително по-евтини. Та някой ползвал ли ги е?[/i][/color]

Нуни, аз ползвам тези кърпички и съм доволна, бебка досега не е имала проблем от тях, а и цената е добра - мисля че беше около 2,50/72бр. в Метро, че от там си взимам.

Едното ми око така е отекло, че чак е затворено, а вчера ми беше само зачервено. Минах през личната лекарка , но бебета ревеше и тя само на прима виста ми изписа някакви капки - без да се разбере от какво е. Ако не се оправя трябва да намеря някой да гледа бебата и да ходя по подробно да ме изследват. Да не съм хванала на стари години някоя сенна хрема. Я тези който страдат да разкажат в какво се състой.
Черепахова, при мен сенната хрема  се изразява в страхотно кихане, дразнене, сърбеж и запушеност на носа, сърбеж и зачервяване на очите. Някак сухи си усещам очите, като че ли не се овлажняват достатъчно и от това ми дразни. Аз сенна хрема получих преди 3-4 години, преди това нямах, така че е напълно възможно да се появи, дори да си нямала. Не искам да те плаша, но тук около мен е плъзнал някакъв заразен конюктивит, та бих те посъветвала при първа възможност да  те види лекар. Дано всичко е наред и скоро ти мине Hug

# 136
  • София
И ние вчера бяхме навън, не беше толкова страшен вятъра.

Sminscho, ние спим с спално чувалче от няколко дена. Аз не ги харесвах много преди и не мислех да си купувам, но ни подариха. И след като една сутрин в 6 часа, я заварих цялата отвита и с крака върху одеалцето я пробвах с чувалчето. Но сега пък се притеснявам да не и е студено с него, защото то е памучно, на лятно ми прилича.

# 137

Нуни, аз ползвам тези кърпички и съм доволна, бебка досега не е имала проблем от тях, а и цената е добра - мисля че беше около 2,50/72бр. в Метро, че от там си взимам.

Мерси много, Бъбълче Hug

Чувалчетата и аз не ги харесвам много, но май ще се наложи да си закупим едно такова, защото Янче-калпазанче през нощта си спи отвито и на сутринта само киха и се сополиви. Колко струват те, някаква идея?

# 138
Ренка, мерси за отговора Hug и на мен не ми харесват и заради това не бяхме купили, но по-добре нещо тънко и памучно, отколкото без нищо Peace

Нуни, ето тук намерих едно като примерна цена
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=22_140&products_id=515

# 139
Beauty, Buble мерси за отговорите. Ще строя утре прабабата с количката на площадката, а аз ще ходя по доктори. Дано само ако е конюнктивит не го лепна на беба Sad А иначе не кихам , но носа ми е запушен и точно от тази страна ми тече и кръв. Нещо съвсем се бъгнах след раждането.

Симона спи с чувалче - Baby Kingdom, но аз и мятам отгоре и одеалце. На мен лично ми е много удобно, а и на нея засега и е широчко и не се оплаква, може да си ритка в него. Иначе като я кърмя през ноща не я отвивам, друго си е.

Клио, аз незнам и колко трябва да е голяма фонтанелата. Тя уж лекарката я пипа и ми каза да продължавам с витамин Д. И за размера на главичката ми каза да не се притеснявам, бил на долната граница, но пък ръста и теглото са и на горната и това ме разтревожи.  Не е лесно вече с тия хиляди тревоги Sad

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 13:09 от Cherepahova

# 140
Cherepahova, колко парички е чувалчето? newsm78

# 141
Aз ползвам мокрите кърпички на Памперс, в чантата на количката по-малкият пакет, а в нас от големите.Тези с лавандула още не съм ги пробвала, сега като се наложи да купувам ще е от тях Peace
Филипче, а ти защо не дойдеш с татито, че да се видим и разходим юнаците Laughing
Сминсчо, с голямо удоволсвие бих дошла към Варна, слабост ми е отдавна, но вчера татито идва на преглед и можеше да се наложи да му правят една хирургична интервенция, та за това.А и ако щете ми вярвайте, когато кумовете ни идваха на гости за Великден да видят Пресил му донесоха столче за кола подарък, което аз все още не съм виждала Rolling EyesАми настанихме ги да спят в свекърва ми и те там са го стоварили, та аз реално не знам какво е и дали вече мога да го ползвам за по-дълги пътувания на детето.

# 142
Аз пък имах гадни гости - на мъжо роднините!
Донесоха на дребо паяк за 30 кинта и изпукаха ядене и пиячка за поне 200!
И така го превъзбудиха малкия че сега нон стоп реве!
И очакваха да вдигам и да слагам по команда независимо от това дали малкия яде, или се приспива, или е наакан.
Даже навън не си платиха сметката на заведението, въпреки че като последните селяни на висок глас обсъдиха цените и храната!
Че и като казах за сладолед да си купим и майката и таткото се изнесоха на бегом и ме оставиха с племенницата да й платя сладоледа. От тия на топките. И тя магарицата 17 годишна от мен по-яка /а аз никак не съм слаба/ та изяде цели  4 топки. Тва 6 кинта за сладолед!!!
И сега сме на инфрачервено от тях
Ама мъжо чак се възмущава а става въпррос за сестра му.
Вика: стига повече гости не искам да ги виждам скоро тия.
Айде оплаках се и на вас.
Уф да, и майка му на моя милия пратила на детето едно колело. Представяте ли си! Той няма 2 месеца я тя колело за поне 3 годишно дете!
Тва си значи: друг подарък до 3 години не чакайте!
Не че чакаме де, но поне 5 лв. за детето можеше да прати змията!
А не нещо непотребно в близките 3 години.
Само трябва сега място да му търся!
За кърпичките - ползвам само на Памперс. От тези с Алое. Опитах и с лавандула ама много зле бе!
Те на мен ми дращят на кожата а какво остава за бебешко дупе - зачерви се веднага.
Памперсите и на мен ми пропускат ама май са му големи - той е 4 кг. и аз взех от 3 размер затова. Взех този път Jumbo Pack така че ще си ги износи.
Не пропускат всеки път де.
За бибите и аз съм в пат!
Давам Фризовом и затова опитах с 2 номер - на Д-р Браун са шишетата. Да ама пак не става и ме светнаха на едни дето са с капки на тях. Даваш капката, който номер искаш към нослето на бебето и тече примерно като номер 1. Променливи се казват. Та с тях се родих. Ама сега ще сменям млякото с Омнео та не знам дали да не опитам пак с номер 1?
Тези променливите са от 3 месеца нагоре и ги използвам защото млякото е много ама много гъсто и през друга биба не излиза.
Деичка, предложение за тема: Априлските мами добрички бутат във парка колички

# 143
лелеее, цачи, мноого яко сте си прекарали Tired
Аз имам спално чувалче, което скоро подариха на Преси, но още не съм го ползвала, той за сега не се отвива/може би заради спането по корем Thinking/, а и то е с вата, за зима като че ли.

# 144
Сминсчо, незнам цената - подарък е. Но е много хубаво според мен Wink.
На нас за разлика от Цачи рода и приятели ни подариха много хубави неща. А и ето тази вечер ще ми идват две приятелки на гости, и са предупредени че съм сама и идват да помагат и не очакват да ги обгрижам.

Иначе имам и едно на ТСМ, но то е зимно - 20 лв.

# 145
Иначе имам и едно на ТСМ, но то е зимно - 20 лв.
Ооо, забравих, и такова взехме още преди да родя, ама то наистина е съвсем зимно.

# 146
Цачи, горката ти Wink Аз не бих издържала на твое място и щях да им кажа това-онова на тия роднини Close

Дойде ми едно заглавие за нова тема -  На кърма или на адапте - АПРИЛчето сладко расте ли расте!
А между другото къде зачезнаха Дея и Мисти  Thinking Thinking Thinking

# 147

Дойде ми едно заглавие за нова тема -  На кърма или на адапте - АПРИЛчето сладко расте ли расте!

nuni, супер си  bouquet

# 148
Нуни, Филипа вие защо не сте по улиците? Wink

# 149
  • 2 етажа над тавана
Ох, и ние май ще взимаме спално чувалче, че всякакви завивки биват изритвани на 5-та секунда.

Общи условия

Активация на акаунт