април си замина и вече всички са двамина

• 13 672
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
Цачи, пробвай с 3 на Браун. Те са с по-голяма дупка, а 1 и 2 са малки. На мен ми върши супер работа. Имам пълна кутия Фризолак, но нашия не го яде, някой иска ли го? Отворено е преди 2 седмици и му остават още две. Подарявам го, жал ми е да го хвърля.

# 151
Янче, над нас е надвиснал ужасно буреносен облак и чакам всеки момент да завали. Адашката ти спи сладко сладко, а майка й щурмува форума Twisted Evil

Филипка, мерси мерси bowuu Joy То от скука започна на рима да ме избива Joy

# 152
tsachi, милата...мога само да ти пратя целувки Heart Eyes...за щастие моята зълва е супер женица, даде ни паричките за количката (270 лв.), но свекървата си е друг въпрос, ние даже и колело за 3 годишни нямаме от нея...

нуни, голяма поетеса си Hug

досега оправях цветята на терасата и като ме напече (южен балкон) хванах ТКЗСарски тен Joy hahaha оправям малчо и излизаме по магазините за чувалче Peace

целувки на всички  bouquet

# 153
Нуни, при нас също ще завали порой след малко като гледам облака. Ние до преди малко бяхме навън и се прибрахме само да го нахраня и пак да излизаме, ама май ще си останеме тук и ще си ровиме из форума.
Вчера ходих до магазина "От А до Я" да гледаме кошници за бебо и продавачката ми каза, че от първи юни имало нов закон, според който нямаме право да возиме бебо в колата без такова столче  Naughty Някой да е чул подобно нещо?  newsm78

# 154
  • София
Добро утро, мамчета! Heart Eyes
Явно всяко чудо за три дни, Алекс ни е пуснал прИмоция за събота и неделя и е спал през нощта, защото тази нощ отново се събуди да папка в 3...

М дааа, и при нас така се получи миналата седмица - зарадва ни за малко и сега пак се почна със ставането в 3, после в 5.30, след това има мрънкане до 7 и спаначев до  10.30. А аз се кефех, че още от началото си имаме режим... пък то сега, какво стана?

Абе, не знам какво съм яла вчера, ама коремите на нас с малчо клокочеха вечерта като вулкан. И пищеше на цицата, точно както някой се беше оплаквал наскоро, ама го правеше и с кърма от шише, а с АМ - не, така че явно ще да е нещо от храната ми! А на миличкия пръцкането му се очертава като най-голямата радост - за пръв път се усмихна като успя да пръдне след едно дълго гърчене, а вчера, пак след подобно събитие се захили за пръв път с глас.  newsm62

# 155
Нуни, просветна ми току що, тоест затъмни ми се. Облака стигна и до нашия квартал.
Видях че си се кандидатирала за фотосесията. Ех и на мен как ми се иска да имам няколко красиви снимки на беба с хранилките. Толкова е сладка и ококорена докато манджа. Но едва ли мен ще ме одобрят такава едноока:(

Наде звучи съвсем логично да е така, нали законодателството ни става вече европейско.

# 156
На мен също ми звучеше доста логично, но ако не ми го беше казала жената от магазина, че вече е задължително нямаше да знам. Нито по телевизията съм чула, нито нищо  newsm78

# 157
Ухааа, как само заваля Shocked

Янче, където има някаква изява там сме ние, нали трябва веселба да става Laughing

Я вижте какви готини картинки намерих Joy

http://images07.snimka.bg/000772567-big.jpg

http://images07.snimka.bg/000772568-big.jpg

http://images07.snimka.bg/000772569-big.jpg

http://images07.snimka.bg/000772573-big.jpg

http://images07.snimka.bg/000772575-big.jpg

http://images07.snimka.bg/000772576-big.jpg

# 158
 smile3501 smile3501 smile3501
Нуни, супер са!!!
 smile3532

# 159
Момичета, на вашите колички има ли дъждобарни? На моята няма и аз си взех отделно от един магазин. Казаха, че са стандартни и там го пробваха на количката и става, но се чудя дали може да диша така бебо? Някой ползвал ли ги е?

# 160
Здравейте, мацки!
Водих си бележки докато изчета всичко и сега ще се включа и аз по темите.
Мечо Пух, Честита Годишнина - още дълги години щастлив семеен живот и поне още едно дете да имате ти пожелавам.
Мимка - браво, мацка!!!
Ние не излизаме, когато духа вятър - все още ме е страх да не настине.
Мокри кърпички ползваме на Нивеа. Нуни, тези на Агива не са подходящи за бебета - поне според мен. Купувала съм от тях за баткото, но чак като стана на 7-8 месеца. Когато сме си вкъщи му мия дупето, а мокрите кърпички ги ползвам навън или ако се наака през нощта.
Шишетата ни са на Авент и вече ползвам биберона с 1-2-3 капки-завъртам го на 1 капка, когато пие вода или чай, а когато му давам кърма - на 2.
Спален чувал имам от Люс и летен и зимен, но почти не съм ги ползвала - предпочитам детето да си шава, а не да е затворено в някакъв чувал, а и в стаята е топло - какво като се е отвил.
Цачи - ужасни роднини - аз не мога да търпя такива. Казвам им, че нямаме пари и това е. Да си плащат.
Нашите роднини и приятели са страхотни - имаме невероятни подаръци от тях. Да са живи и здрави и родителите ни, които също много помагат.
А сега да ви почерпя и аз, защото и ние днес имаме годишнина от сватбата - леле, кога минаха 3 години - изобщо не съм ги усетила.
Довечера ще излезем за малко да празнуваме.
cook cook beer beer3  party023  party023
ПП: Татянка, Люс се оправи към 3 месец, но понеже заради коликите го свикнахме на ръце и после нов проблем докато го отучим, абе така се навързаха нещата, че до 1 г. ми беше много трудно с него. Всяко захранване също понасяше трудно, никненето на първите зъби също беше мъчително, но сега е моята сладка маймунка - все скача, играе, яде всичко, не боледува -да чукам на дърво
Не се спира изобщо.

# 161
Леси, честита годишнина  bouquet
Аз току що открих, че след сутрешната разходка съм олекнала един телефон. Много ме е яд, не толкова за апарата, ами заради разправиите които следват по преиздаването на картата защото се води на фирмата където работи мъжо. Сега ще са едни пълномощни или трябва шефа му да ходи до МТЕЛ. А да не говорим за всичките ценни номера на доктори и т.н.
Ех много ме е яд, това да видиш майка бутаща количка и да и задигнеш телефона - а той нов струва 150 лв.

# 162
Янче тея хора нямат срам, ни сърце  #2gunfire и мен днес в подлеза на НДК ме оглеждаха една циганка с малко момченце 5-6 години, тя го бутна към мен уж че залитнало да се блъсне  в мен, но аз ги следях с периферното си зрение и направо се обърнах към него - как бързо смени траекторията и се изнесоха...  #Cussing out

Нуни жестоки снимки!

Защо никой не идва на кърмаческите срещи в НДК? Беше страшно приятно и днес! Клю-клю в дружелюбна атмосфира, малчовци търчат, по-малките се гушат, кърмиш когато ти се кърми... Размяна и пробване на слингове, инфо от всякакъв характер... Далече ли ви е или нещо не ви се идва? Sad Тъкмо да се видим, а и сега двумесечните сме само две, моята е дребчото на компанията  Party

# 163
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА МЕЧО ПУХ И НА ЛЕСИ! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ У ДОМА! newsm51  bigdance2

Форумите в БГ-мама, как ги посещавате - все се каня да ви питам? Имам предвид, кой форум посещавате най-напред, къде се задържате повече? Аз първо винаги поглеждам тук Heart Eyes, а най се ровя в кърмаческия. За останалите почти нямам време. Докато бях бременна естествено други форуми ми бяха приоритетни...

Мами с по две деца, като стана въпрос за пътуване с кола - как се смествате трима отзад? За по-дълъг път просто не знам, как ще пътуваме с баткото и малката, а не смея да ги оставя сами отзад... newsm78

Косичката на вашите бебоци започна ли да капе? От няколко дни на Вили й остава по възглавничката доста косичка и отзад й се е пооголило. Но ще чакаме още по-хубава коса - за плитки и прически! reverance 4470

Очичките на кърмените бебета - кога ще си установят цвета? Вили има сега едни много тъмно сиви очи и много ми се иска, да остане този цвят!

Във вятъра внимавайте - нали ви се оплаквах миналата седмица, че Вили е ужасно неспокойна... Оказа се, че е настинка или вирус, така и не разбрах. Нослето й беше запушено, гласът променен, очичките залепени. Сърцето ми се късаше, а тя само реве...  Cry Сега е по-добре! Изписаха й само витамин С и капки за очи, но вместо капки й капвам по малко кърма, което много помага за очичките. Е, сега не смея да я изкарвам навън за дълго - само сме на двора...

Черепахова, това с телефона е много неприятно!  #Cussing out Но хора просто има за всичко... #2gunfire

Желая ви приятна вечер и спокойна нощ! Flowers Bouquet lovekiss

# 164
И на Стенли му пада косичката, ама той има толкова много, че не мога да разбера от къде  newsm78
Как чистите нослетата? При нас е голяма борба, много мрази аспираторчето.

За памперсите ние ползваме на Памперс 2 и съм много доволна. До сега имаме само два пропуска и то защото не ги бях сложила добре. То с това мърдане и не мога да ги сложа като хората де. Голяма лудетина е. Кърпички и тях на Памперс и Нивеа.

Общи условия

Активация на акаунт