април си замина и вече всички са двамина

• 13 676
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Искам да ви попитам за мокрите кърпички - какви ползвате? Ние сме с Нивеа- много съм доволна от тях, но има едни български на Агива - Бейби Крема се казват, били много добри и значително по-евтини. Та някой ползвал ли ги е?[/i][/color]
Ако са с едно зайче, значи съм ги ползвала - не съм много доволна от тях, защото се вадят по 2-3 кърпички едновременно; някакси са слепнали и не можеш да извадиш само една; иначе миришеха готино, доколкото си спомням, но не бяха чак толкова евтини - 3 и нещо бяха 72 бр в нашата аптека, тя  може да е малко  скъпарска, де, ама имаше и кърпички по 2 лв  newsm78 . А и аз като Beauty съм пробвала какви ли не. При нас до скоро имаше одрисквация на всеки 2-3 часа и хабях най-малко по 5 кърпички на път, щото не мия дупе, ако не е много зле работата, та почнах да си взимам по-евтинки, че иначе ще фалираме. Тея лавандуловите на Памперс са много гадни, ама аз мразя аромата на лавандула, пък и са скъпички, според мен - към 4 лв са и са 63 бр, ако сте забелязали;  другите на Памперс стават. Имаше едни Лилия - те са само 2 лв за 80 бр и не бяха лоши, само дето и те не се вадеха готино; сега съм взела Happies  и те са на подобна цена - по-плътни са и бършат добре, но миришат доста силно на роза. Най съм доволна от едни нещо с Fresh беше, в опаковка с капаче, но напоследък не съм виждала да има от тях.
Нуни, съветвам те, ако хабиш по много да пробваш нещо по-евтино. В аптеката гледах, че има поне 20-30 вида кърпички, все ще намериш някои да ти харесват като качество и цена. Аз вече въобще не им се впечатлявам, важното е само да не се обрине от тях, но досега не ни се е случвало.

Леле Tsachi, едно от най-гадните неща е да имаш кофти роднини. Гледайте да ги държите по-надалеч, макар че те обикновено такива гадняри си падат и малко навлеци. А Омнеото си върви през биберон единичка.

Вчера ходих до магазина "От А до Я" да гледаме кошници за бебо и продавачката ми каза, че от първи юни имало нов закон, според който нямаме право да возиме бебо в колата без такова столче  Naughty Някой да е чул подобно нещо? newsm78
Аз  още миналата година чух, че са го приели това и глобата, ако нямаш столче е 100 лв.

# 166
Мда и аз днес дадох на едно циганче 50 ст и сигурно някое друго отзад ме е претарашило.

И на Симона и пада постепенно. В момента е като Ленин

# 167
Здравейте мами Hug

Леси, честита годишнина  smile3525

Янче, супер гадно е това с телефона #Cussing out. А я кажи такова ли ти е чувалчето
?
Аз също мисля да купя на малчо, че както спим на отворен прозорец ме е страх да не настине, а много се отвива напоследък ...

Аз нослето го чистя с клечки за уши.
Очичките мисля около 6-я месец се избистрят.
Косичката и на Кало пада, има доста по пеленката дето му слагам под главичката.

мамо мецанке, какви са тези срещи? Аз незнам за тях Embarassed

Хей Tsachi, ама трябвало е направо да им покажеш вратата на такива роднини  #2gunfire

А утре ни предстои преглед при кардиолог и да си призная малко съм се притеснила ... и то ако ви кажа защо сигурно ще ми се смеете ... вчера загледах някакъв филм по БТВ (от рода на спешно отделение) и там едно бебе имаше шум на сърцето и едната лекарка казваше, че е само физиологичен и отминава с възрастта, а другата, че не е такъв и то се оказа, че трябва да се оперира бебо и аз настръхнах направо ...

# 168
  • София
Яна, за съжаление така май е станало. Гледах същото нещо венъж по телевизията и точно така процедират копеленцата.

Наде, аз имам дъждобран на количката и го ползвам колкото, ако завали да не намокри количката, докато се скрием на сушинка. Ама гледам, че някои мами ги ползват и при вятър, така че явно не задушава много, ма аз не смея да го държа толкова време.

Нуни, много свежи снимки! И нашия сладур като е на кеф и ни показва среден пръст. Даже сме го документирали.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 17:44 от renkata

# 169
Деси, точно такова е чувалчето.
Хайде стискам палци за утрешния преглед.

Мда, Ренка. Аз се чудех защо примерно не са ми откраднали портфейла, но той просто ми е бил в ръката, а чантата ми кротко се е веела отворена на гърба. Хайде стига съм ви занимавала, но пък да си вземете поука.

# 170
Момичета, на вашите колички има ли дъждобарни? На моята няма и аз си взех отделно от един магазин. Казаха, че са стандартни и там го пробваха на количката и става, но се чудя дали може да диша така бебо? Някой ползвал ли ги е?

Нашата количка също беше без дъждобран и комарник, та ги купихме отделно. Понеже ни е лятна количката, дъждобрана го ползвам освен за дъждобран, също и за защита от вятъра. Много съм доволна. Той е с такова закопчаване, че отстрани си влиза въздух свободно.
Ние от дъжд и вятър не се плашим, ей ся го кърмя Ивото и отиваме да вземем тати от работа. Нали трябва да се калява, за да стане здрав и силен мъж.
Нуни, много сладки картинки, особено онази със шоколада - хехе, ние само бял шоколад давамеее!
На Иво косата отдавна му капе - отгоре, сега май е почнала и отзад лека-полека. Отгоре вече е избила новата косица. Майка ми ме утеши набързо, че до 6 месеца ще остане с гола глава  Confused
Мокри кърпички ползваме каквито ми падне, сега сме с едни на НИвеа, от които почва да ми тече носа само като ги отворя (от сенната хрема съм чувствителна на миризми). Иначе преди бяхме с едни български, евтини, от Метро, ма нали чавка ми е изпила акъла, не помня какви бяха. Едни такива с лайка. Не знам.

# 171
Юлче, можеш ли да ми напишеш какъв е тоя комарник и от къде го взе, колко пари и ако имаш снимка да пуснеш.

# 172
Мами, все забравям да питам тези от вас, които извеждат бебоците с кенгуру как ги обличате? Аз утре мисля да водя Кало до медицинския център с кенгуруто, че ако ходим с количката там няма къде да я оставя и все трябва да идва някой с мен да я пази ... а с колата не ми се ходи, защото е близо ... Но се чудя как да го облека. Помагайте моля ви!

юл4е, ти ли беше казала, че имаш подплънки за монгократна употреба на Авент? Доволна ли си от тях? Аз вече взех да се замислям дали да не си взема тях и да си реша проблема с постоянното купуване на подплънки...

# 173
Здравейте банда,

днес ходихме при остеопата. Окаzа се, 4е оплакванията наистина са ресултат от раждането, zнаех си аz, имах такова пре4увствие. Та направихме един сеанс, остеопата слага ръцете на определени места (най ве4е главата), беz натиск, много интересно как така успява да направи неЩо. След 2 дена би трябвало да се ли4и някакво подобрение, в понеделник Ще се 4уем по телефона и след 2 седмици имаме 2ри сеанс. Мноооооого съм доволна, пълна с надежда.

Между другото като отидох там бях вzела Миленка в кенгуруто, понеже бях паркирала дале4е а коШницата много ми тежи, и той като ме видя ме пита колко я нося в това 4удо. Каzа ми, 4е бебетата докато оЩе не могат сами да стоят седнали, не трябвало да стоят пове4е от 15 минути в кенгуруто. Това не го zнаех.... В слинг можело да стоят по дълго.

Ца4и, де ги намери теz роднини?  Cry  На ли zнаеШ, 4овек не може да си иzбира семейството, а само приятелите. Важното е, 4е мъжът ти е на съЩото мнение zа тях, поне по между си нямате раzправии  Peace

Ян4е, много гадно се слу4и това zа телефона  Sad

4увал4е полzвам оЩе от първия ден и съм много доволна. НаШето не е като това на Яна, а беz преzрамки, т.е. като торба.  Достатъ4но Широко е. Можете и сами да си уШиете. Ето и снимка

# 174
Някоя да е имала проблеми с противохепатитната ваксина?
Офлянкваме се със слагането, защото от ХЕИ не давали, според моите педиатърки, но май нарочно не щат да ни я сложат.
Вече 3-та седмица ми казват, че нямат. Thinking
Пуснах тема и в Бъдещи и настоящи.

# 175
  • София
Каzа ми, 4е бебетата докато оЩе не могат сами да стоят седнали, не трябвало да стоят пове4е от 15 минути в кенгуруто. Това не го zнаех.... В слинг можело да стоят по дълго.
И на мен педиатърката така ми каза, което много ме удиви, защото на повечето кенгура пише, че са от 0 до 9 месеца примерно, т.е. би трябвало да няма проблеми. А пък на мен са ми подарили кенгуро, което ми е адски неудобно, а и на малкия явно, защото се съдира да реве в него. Предните ремъци не могат да се регулират, а аз съм дребна и гръбчето на малчо виси някак назад. Абе, май няма да се носим с кенгуро, а бях толкова ентусиазирана.

Някоя да е имала проблеми с противохепатитната ваксина?
Офлянкваме се със слагането, защото от ХЕИ не давали, според моите педиатърки, но май нарочно не щат да ни я сложат.
Вече 3-та седмица ми казват, че нямат. Thinking
Пуснах тема и в Бъдещи и настоящи.
Аз не съм! Хем даже лекарката ми е във филиал на поликлиника долу в партера на блока и пак имаше ваксина. Още не си бяхме занесли дори лист за избор на ЛЛ, защото ни се замотаха нещата с акта за раждане, но тя ни я сложи е така, на доверие. Не съм чула, обаче, някой да се е оплаквал, че не са искали да им я сложат, така че вземи ги юркай по- яко.

# 176
Десичка сложих си в подписа линк към темата за седмичните срещи - ще се радвам страшно много да се видим там  Hug Мястото по принцип е НДК, на детската площадка зад грозния паметник, а часът е различен - или 11 сутринта или ако е горещо вечер след 17, понякога има две срещи, разбираме се в темичката. По два-три часа поне има хора.

# 177
Мисти,нещо те мотаят мила.Ние днес ходихме да ни сложат тази ваксина и няма такъв проблем с ХЕИ Peace

# 178
Тук съм и аз на нас малко ни тече нослето ама сме добре засега,по късно ще се включа за повече.
Ама вие тук голяма дискриминация,само срещи за кърмещите мами ли правите  newsm78

# 179
Здравейте мами!!! Hug
Добрах се до компа най-сетне.От митлосване време не остана. Whistling

Деси успех на преглед и не се шашкай.Мисли позитивно,за да е наред всичко,а аа не се и съмнявам,че всичко ще е ОК.

Цачи и ние като вас имаме едни роднини...УЖАС.Да не говоря за свекър ми..КОйо е уж добричък,но човек на живота-ЕВРОПЕЕЦ бил -нали от 10 год живее в Гърция..Има пари да ме купи и продаде ама ....Какво да кажа и на негово име сме ама ..само една количка купи-300 лв. #2gunfireКакто и да е ..Ужас...НЕ ни пита имаме ли нямаме ли ....няма начин....
Да не говорим че сестра му на мъжо дойде само 1 път да го види а живее в другия вход Crazy
МЕне вчера много ме болеше тая епизиотомия..беше студено и защото валя..На ва с случвало ли ви се е ..Майак ми каза че така боляло ...
Айде чао че мъжо ме вика да вечеряме   bouquet

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг.
02.06.2006-55 см. 4400 кг.

Общи условия

Активация на акаунт