април си замина и вече всички са двамина

• 13 667
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
Данче, добре че я отвори тази тема!
Ние нали се гледаме с баба, та аз тука съм майка-темерут и садист и едва ли не ми е приятно като плаче бебо.
Непрекъснато ме обвиняват:"и сега не ти ли е мило като заплаче!?"
А той едни крокодилски сълзи.... newsm45 smile3518
Мале, мале!
Еми и аз съм безчувствена явно!
Бе мил ми е, обичам го, ама на!
Преди ревях нон-стоп а сега нъцки! smile3513
Май пак хормоните са ми виновни.
Да не е депресия това?
Все се хващам че ми се ходи на капаните да ям цаца с мъжо ама че имам дете ми идва на ума чак след като съм набрала номера да му кажа да ме чака на спирката след работа! cook beer2
Забравям че го имам като теб дето те питали: "Имате ли деца?" а ти "НЕ"!

# 196
Мами, благодаря ви за отговорите за шевовете. При мен положението се подобри след 40-ия ден  Peace .  Това колко били важни тия 40 дни след раждането май е вярно Thinking .
MissZ, и количката ни е в този десен, много ми харесва зеленото. Но да споделя, че много трудно си избрахме цвят и тази я поръчахме по интернет, защото я нямаше в магазина. Въобще на Грако цветовата гама не ми харесва като цяло - едни кафяви, едни тъмносини десени, въобще не са за бебенце. Купихме си кошарка на Грако - много добро качество, но цветът като мастило.  ooooh! ... Както и да е.
Памперс #1 и на мен ми пропуснаха 3-4 пъти и както някой каза все отзад в дясно. Последния път купих от марката на една тукашна верига магазини (Таргет). Струват почти наполовина - 112 броя за $11. От няколко дни сме с тях и засега съм доволна. Както една майка каза в магазина: "Винаги взимам от най-евтините. За мен всички са еднакви, важното е как ги слагаш."
Мами, спортувате ли вече? Ние в неделя отидохме да поиграем тенис с половинката (може и от това да са ми се пооправили шевовете) и така хубаво се раздвижих, много добре се чувствах след това  Hug .

Данче, ти пак каза лафа на седмицата  Joy
Цитат
Плаша го, че ако не млъкне ще му сложа вече използвания, пълен памперс, но засега не ми се връзва 

# 197
Здравейте майчета,
Zarka, и мойта количка е Graco и като я купих мислех че много ще ми е удобна, но като почнах да я ползвам разбирам че май съм се минала, а доста пара дадох за нея. Много е тясна и беба няма много място да шава , не може да спи с вдигнати нагоре ръчички, иначе е много лека и маневрена Simple Smile Но нова няма да взимам, излишни пари няма, всички спестявания се стопиха Cry

Майчета, докато къпя беба е голям кеф, но почна ли да я подсушавам и обличам такъв вой надава, направо се захласва, и аз гледам колкото може по-бързо да я оправя, че нещо не ми издържат нервите #Crazy При вас дали е така?
Напоследък момата се е научила с цяла длан да си натиска носа, бърка си в очите, а с другата си дърпа косата и от това се събужда, незнам какво да я правя. Cry
Всички ли слагате първото ДТК на 2месеца, мойта педиатърка ме посъветва на 3месеца да я сложа и аз хич не се дърпам Rolling Eyes, не ми се ще всеки месец да я боцкат.

Спокоен ден на всички мами Heart Eyes

# 198
Клио, все пак си има имунизационен календар, а и тая ваксина се повтаря 3-месец. Мисля, че колкото по-рано се бият толкова по-лесно се приемат от бебетата.

# 199
Добро утро Grinning

Клио, вчера се запознах с една мама с бебе на 4 месеца почти и преди няколко дни им бяха сложили първото ДТК. Дълго време ги мъчила някаква болнична инфекция и били отложили ваксината. Според мен е важно да се спазва интервала между 1, 2 и 3-тото боцкане.

# 200
Добро утро майчета и бебоци! Laughing
Аз да кажа за забелването на пишката на момченцата.Ние бяхме с пълна фимоза и педито ни посъветва да я забелим хирургически.И така вчера се случи-плака малко датето,предупредиха ни, че нощес ще е доста неспокоен-пък той цала нощ си спинка Hug
Та да ви кажа/за тези,които не мислят да забелват-и аз бях в дилема/колко мръсотия излезе от пишлето не е истина #Crazy-смегма,а дупчицата ни беше торлкова малка,как се е събрала за 40 дни не ми го побира главата newsm78!А ако стои месеци или години не ми се мисли колко ще е-та замислете се мацки.Хирурга каза,че масово му водят момченца на 5-6 години в трагично положение и тогава е доста болезнено,а и моге да се инфектира.Та свършихме я тази работа и съм много доволна.Просто исках да споделя Peace.

# 201
Данче, Tsachi, мисля че тоя вариант с безчувственоста като че ли е по-добрия Wink защото у мен напоследък има една трайна тревожност Sad доста често така се събуждам...лошото е че го отчитам и не мога да си наложа да съм по-спокойна Rolling Eyes

# 202
Добро утро Grinning

Клио, вчера се запознах с една мама с бебе на 4 месеца почти и преди няколко дни им бяха сложили първото ДТК. Дълго време ги мъчила някаква болнична инфекция и били отложили ваксината. Според мен е важно да се спазва интервала между 1, 2 и 3-тото боцкане.

PeaceСъгласна съм с Янчето

# 203
Cherepahova, petrvavania,
няма да останем неимунизирани, но на сина ми като му сложиха първото ДТК, се разболя от коклюш и разбирате какви са притесненията ми...а сега я няма тази петвалентната ваксина, затова ще се наложи и да поизчакам, защото съм категоричната че с тази от здравната каса няма да се боцкаме

# 204
Ваня, браво за добре свършената работа Hug
Аз изчетох доста за фимозата тук във форума, на Пресил не беше пълна, мисля че физиологична каза докторката, но започнахме да забелваме по малко още от началото и до сега имаме доста голям напредък.Тази неонатоложка, при която го водих миналата седмица пък ми каза да не се пипа и ако до 7-8 месец не се забели/а може ли от самосебе си да стане това Thinking/ тогава да се обърна към доктор-хирург.Истината е, че баща му се занимава с това докато го къпе, а когато отсъства аз му давам почивка, не мога да му причинявам това.
Янче, как мина дамското парти? Grinning

# 205
Ето ме и мене.
Мами дали може петвалентната ваксина да се прати от чужбина, ама как да се съхранява до тука newsm78 ако не получат внос нащи тапаци от къде ще я взимаме?
НЯкой от вас ползвали вибриращ и пееш шезлонг?/нашият е такъв ама незнам колко е добре да вибрира., снощи на майтап викам на мъжо първият вибратор на щерката Embarassed  ама сериозно мислите ли , че това вибриране може да навреди нещо newsm78

# 206
За срещата на кърмещите майки! Нещо не схванах кога е... newsm78
Аз предлагам да си направим среща с Априлските софийски майки на НДК, не за друго, а защото и без това ми е супер трудно да стигна до центъра, а борисовата градина е удобна на тези, които идват от Дружба, Младост и някои други квартали, които същевременно могат да продлжат до НДК. А други мами пък им трябва по още едно превозно средство до Борисовата.
Е, ако някоя е шАфьорка и може да ни кара - ок! Peace

Ваксините! Една приятелка мама отложи ваксините, защото я притесняват страничните ефекти. И лекарката одобрила решението...та аз се чудя дали да не ги разредя във времето поне, т.е. да не ги поставям на всеки месец, а на 2 поне.

# 207
Ето ме и мене.
Мами дали може петвалентната ваксина да се прати от чужбина, ама как да се съхранява до тука newsm78 ако не получат внос нащи тапаци от къде ще я взимаме?
НЯкой от вас ползвали вибриращ и пееш шезлонг?/нашият е такъв ама незнам колко е добре да вибрира., снощи на майтап викам на мъжо първият вибратор на щерката Embarassed  ама сериозно мислите ли , че това вибриране може да навреди нещо newsm78

Аптека Прима, до 3 градска болница има ако не се лъжа 5-валентна, за 60 лв.

# 208
Филипче, много добре мина. Донесоха си манджата, полафихме си,  накрая и  масата си вдигнаха:) Даже ги накарах да ми прострат и една пералня. Цачи, учи се  Wink

Мамета, а аз миналия ден купих Пентаксим от нашия квартал. Говорих и с доки защото се притеснявах сега като я сложим да не се окаже че след 2 месеца вече я няма, но тя каза че редовно има временни кризи по вноса на ваксините. Надявам се да е права.

# 209
Филипче, много добре мина. Донесоха си манджата, полафихме си,  накрая и  масата си вдигнаха:) Даже ги накарах да ми прострат и една пералня. Цачи, учи се  Wink

Бравос, на това му викам аз съобразителни гости Peace

Общи условия

Активация на акаунт