Предложения за след 7-ми клас, София

• 1 845
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,искам предложения за училища за след 7-ми клас.Успехът ми е слаб тъйкато подходих много несериозно тази година причинита е една мързела това на страна понеже искам да се занимавам с програмизъм специалност приложно програмиране но съм объркан и всеки ме плаши че не се учело в училище което спомена на някой и затова се обръщам към вас ще съм благодарен балът ми се очертава 180 някъде. [гр.София]

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 18:56 от Ivo Petrov12

# 1
За съжаление не мога да предложа училища, но ми харесва, че си забелязал причината за ниския си успех-мързела. След като отидеш да учиш в новото си училище, забрави за мързела и успехите няма да се забавят. Наистина от теб зависи. Но може да е от полза да започнеш да вземаш уроци по български, за да наваксаш пропуснатото, защото грамотността е нещо, което винаги ще ти трябва. Програмиране не е нужно в училище да се учи, но за работа при всички случаи ти трябва поне средно образование да имаш, за да те вземат на сериозно. И трябва да наблегнеш на математиката, тя ти е много нужна за програмирането. Ако положението с нея е зле, изпозлвай лятото да наваксваш, намери си учител, който да ти помогне за това. И забрави за мързела, ако искаш успех.

# 2
  • София
Влизаш в Телекомуникациите!

# 3
Също и в ПГАВТ "А.С.Попов" и някои специалности в ''М.В.Ломоносов''

Общи условия

Активация на акаунт