На лафче!

• 19 230
  • 556
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мерси на всички за хубавите пожелания  Hug
Дуци и баща ти да ти е жив и здрав   bouquet, да гледа и се радва и на пра-правнуци  Hug

# 436
Дуци, за баща ти    bouquet специално от мен.
Много ми хареса, мъж на "място" !  Hug
Дано синът ти му наследи не само името, а и характера !   Peace

# 437
Сега ще пиша рецептата на кифличките топченца в готварския. Погледнете после Wink
Извинявам се за закъснението Blush

# 438
Дуци и Дамаянти, да са ви здрави и мноооого щастливи и синчетата и бащите ви!

# 439
  • sofia
  bouquet  bouquet  bouquet

мили момичета,честит празник на всички ваши близки хора Heart Eyes
да са здрави и щастливи, а и вие покрай тях Wink

Heart Eyes

# 440
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе Гери , ти майтап си правиш,ама съм си отпрала голям тумбак и си ходя,все едно съм си бременна Laughing Laughing Laughing И в4ера ме питаха,дали случайно не съм някъде 5-6 месец, като 4е ли не знам кога съм си правила бебето Crazy Crazy hahaha И като им кажа ,4е термина ми е за януари/Евробебе Laughing Laughing Laughing/, и те започват да се чудят,дали пък случайно близнаци няма да имам/4е нека бе,то аз това си искам Praynig Grinning Grinning/

А ти се пази,още малко остана,ходи го мокри бебо в басейните, и след това си полягвай,4е сега това ти е най-важното Hug Hug

А ина4е корем4ето расте/даже Мариета не ми вярва ,4е съм трети месец Crazy, ама съм си Laughing Laughing/,надявам се бебо да е добре,аз както казах се боря с горещините/ ама не си спомням юни да е било толкова горещо/, за плаж не си и ме4тая, нямам сили и енергия за нищо ooooh! ooooh!, и не мога да шофирам  Sad...сега и Рик /шофьора ми/като го няма ,не мога и до Бургас да отида да си направя изследванията...ама трябва да измисля нещо Crazy

Криси,на теб приятна по4ивка, и  много слънце и смях Hug Hug

К'во коремче в трети месец бе, жена Shocked Laughing
Ела ме виж мен, да видиш що е туй корем #Crazy Миналата събота си топнах гъзо у басейн  и внезапно ме тресна осенението защо китът вирее само във водата - ми то там си наполовина по-лекичък Mr. Green
А жегите са по-жеги у Шопско, шъ знайш Sick Тук и ветрец не подухва Close Ама к'во да се прави - шъ стискаме и ще се търкаляме Confused  Joy

А аз, освен че съм хипопотаместа, пак започнах да драйфам Sick И съм със по 50-тина контракции дневно Tired И шийката ми е скъсена, та доки вика "ник'во ставане" Thinking И почнаха да ми се подуват краката ooooh! И опашката ми е настъпена, а коремчето ми се влачи #Cussing out #2gunfire Joy

Ама, иначе джиткам наляво и надясно, щото ОЩЕ СЪМ ЖИВАААААА hahaha Hug

# 441
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дуцка,още веднъж / в случай ,4е не си си видяла телефона/да ти е жив и здрав малкият Пепи и много,ама много щастлив, и баща ти да е жив и здрав и много да те слуша Laughing Laughing Laughing

Много да го нацелуваш Пепко Laughing Laughing
/ чакам втора серия на сънят си,ще гледам да намеря роли за всички Laughing Laughing Laughing Laughing,а за теб ще исмислим пак нещо секси,може и за мъжът ти да намеря някоя роля - подходяща за теб разбира се Joy Joy/
Дамаянти, да ти е жив и здрав именника, и много,ама много  щастлив Grinning Grinning Grinning
Много целувки от нас с Алекс  Hug

ЧЕСТИ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ  ОСТАНАЛИ КОИТО ИМА ПРАЗНИК ДНЕС  bouquet  bouquet  bouquet, А ДРУГИТЕ - ЗАБРЕМЕНЯВАЙТЕ! Joy Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дамаянти, Павел има имен ден утре!

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 16:52 от magnoliamm

# 442
  • София
ехо, честито на празнуващите днес! бъдете здрави, обичани и порядъчно почерпени на празника!

# 443
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!
Роси, ела на един тур и до вкъщи за играчки...
Мери, само аз официално не съм ти честитила, май...   bouquet
А, за съня - спокойно!!! Имам познат психоаналитик... Много скоро ще ви срещна! Mr. Green

Дръжте се в жегите!  
Аз цял ден съм на работа, чакам 300 паяка с гръм и мълнии да ме полазят Mr. Green

# 444
................ А ДРУГИТЕ - ЗАБРЕМЕНЯВАЙТЕ! Joy Joy Joy Joy

Аз не случайно казах, че съм завидяла Blush Blush Blush

# 445
офффф баси жегите ooooh! Crazy-вие сте добре ами аз-питате ли ме-на плажа-една жега едно мокро такова-и няма никой мъж желание да ме обръща кат прегрея Joy
поздрави от морето девойки-много ми е домъчняло за вас и затова утре вечер пътувам обратно
нямах нет тука и сега не мога да изчета за малкото време всичко
айде много целувки от мен на всички и особено на  много и малко бременните Hug Hug Hugайде и на тия дет са в цикъл та да им мине Joy

# 446
  • sofia
офффф баси жегите ooooh! Crazy-вие сте добре ами аз-питате ли ме-на плажа-една жега едно мокро такова-и няма никой мъж желание да ме обръща кат прегрея Joy
поздрави от морето девойки-много ми е домъчняло за вас и затова утре вечер пътувам обратно
нямах нет тука и сега не мога да изчета за малкото време всичко
айде много целувки от мен на всички и особено на  много и малко бременните Hug Hug Hugайде и на тия дет са в цикъл та да им мине Joy

мина цикъла,мина като южняк през пустиня.
от утре тръгвам по чуждо,а дано ме настигне северняка Crazy

жегата не прощава еййййй Joy Joy Joy

# 447
  • sofia
мацки,айди тия от вас дето ми обещаха играчки да ги донесът в събота Praynig

че другата седмица яхвам метлата и ще гоня мои задачи Confused

# 448
  Честито на именниците  bouquet Да са ви живи и здрави!  cheers

# 449
И тук да кажа:

Ефи припомни!!!

Утре всички с фланелките на Фондацията! Party