Кралски работи и клюки - 14

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Нормално да има негативни коментари от САЩ. Никой не е пророк в собствената си държава. И българка да беше тук щяха да я оплюят.

Какво точно е казал бащата? Че просто не е бременна в момента или че има проблеми? Дано нямат проблеми.

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Аз нямам нищо против нея, в смисъл безразлична ми е. Но някак ми се искаше за Хари нещо по-мило, по-човешко, той заслужава да бъде обичан заради това, че е Хари, а не защото е принц. А тя не ми вдъхва такова усещане. Не знам защо. Той си я е избрал, живи и здрави, да се обичат.

# 182
Предвид че е принц едва ли има жена, която може да не отчете този факт.

# 183
  • в сърцето на един мъж...
Ами не знам, честно казано. Гледах съвсем скоро между линковете за тиари, тържеството за Фредерик Датски. Неговата жена как говори и как го поздрави. То на лицата им е изписано, че има любов, ама невероятна любов. И такава реч му дръпна тая жена, че го разплака. Те са се видели за пръв път на олимпиада в Австралия, тя не е знаела кой е той. Така че някак мога да кажа, че там има нещо истинско. А тук не ми прилича на такова.

# 184
При един развод между Хари и Меган, Меган ще е далеч по-губещата. И все пак мисля, че ще имат дете и едва ли някой ще ѝ позволи да си вземе детето, ако реши да се разделят.

# 185
Всеки си показва любовта по различен начин. Меган ми харесва, но определено си е направила добре сметката, според мен. Simple Smile Пък и Хари взема що годе известна актриса от Холивуд, а не кака Сийка, така че и него не го съжалявам.

# 186
Нищо лошо не виждам в това да се влюбиш по сметка.Simple Smile А на нейните години и един брак зад гърба е просто задължително.

# 187
  • На топло
Тя може да се е влюбила по сметка, но ако Хари не беше я избрал за своя жена, щяха да се потъркалят малко в леглото и  после чао.
А баба му нали си го обича, му е позволила този каприз.
Сега само времето ще покаже дали ще се разведат бързо или след 2-3 деца.

# 188
Последно как се казва вече Меган?
Меган, Дукеса на Съсекс
Меган Съсекска Wink

Май си нямат конкретна фамилна фамилия (Боже, какъв израз сътворих).Принадлежат към Уиндзор, но не ползват названието за фамилия.

Някой по-запознат ще сподели ли?
Трябва все някак да е изписана в личната карта.

# 189
  • Countryside
В Англия нямат лични карти. В една статия обаче четох, че английското кралско семейство нямали фамилия. Примерно Джордж можело да е : Уелс, Кембридж, Маунтбатън или Уиндзор. Уилям беше с едни дрехи на пилот и пишеше името му: Уилям Уелс. Странна работа. Според мен Мегън ще си запази фамилията, така и така паспорта й е американски.

# 190
Скрит текст:
Възможно е в английската преса да се изказват обрано за нея, защото така им е казано. 
На мен цялото и семейство ми се виждат едни изтърсени, хвани единия... Тя пък винаги ми е изглеждала по-надута, капризна и амбициозна в не съвсем добър смисъл.   Но пък щом я е харесал Хари...Той дава вид на земен, шегаджия...не би си избрал някаква харпия.
Все имам усещането, че няма да са "докато смъртта ги раздели" заедно. Дано греша и да са щастливи.
Не я харесвам особено, вероятно си личи.Но се опитвам да я приема и да и дам шанс.
Дези,
Относно английската преса - и аз предполагам нещо такова.
За семейството й и нея - също споделям мнението ти.
Затова, а и за други неща, които вече писахме, намирам тази сватба за странна и ми е интересно как се случи.
Прави ми впечатление, че за нея много малко пишат негативни неща. Много по-критични са били и продължават да бъдат към Кейт. Това намирам за странно. Останах с впечатлението, че Хари е много харесван. Щом е така, не следва ли и към неговата съпруга да са критични, поне колкото към Кейт:thinking:

# 191
Не ползват фамилии, но когато им се наложи за документи и договори, използват Маунтбатен-Уиндзор. Било е само Уиндзор, но Бети го е променила, за да включи и мъжа си, който се е отказал от титла и царство, за да е с нея.

Не е известна в Холивуд Мегън. Най-голямата й роля е в канадски сериал и то не много гледан. С друго се "слави". Има слухове, че е ходела на яхтени партита срещу заплащане.

# 192

Скрит текст:
Не е известна в Холивуд Мегън. Най-голямата й роля е в канадски сериал и то не много гледан. С друго се "слави". Има слухове, че е ходела на яхтени партита срещу заплащане.
[/quote]

Това го четох още в началото на тяхната връзка, когато феновете на Хари подозираха че между него и Меган може би има нещо. Съмняваха се, че са се запознали на Инвиктус геймс (Нали така се казваха? Много ми е бавен нета и ми е трудно да проверя.)
Затова преди време питах някой знае ли нещо за Джесика Мълроуни и съпруга й.

# 193
Той си я е избрал, живи и здрави, да се обичат.
Хари си отдъхна, българската бг мама му даде благословията си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Откъде е инфото, че е Меган се продавала като компаньонка?
За така обсъжданата рокля от сватбата на братовчедката Спенсър: не й е голяма. Моделът е такъв - широк, романтичен и развяващ се. Но просто тя е много слаба и не й стои добре.
Искрено се надявам да нямат наистина проблем и да забременее бързо и безпроблемно. Четох английската преса, но никъде не видях да пише това, просто споменаваха, че тя много иска деца.

# 194
Не ползват фамилии, но когато им се наложи за документи и договори, използват Маунтбатен-Уиндзор. Било е само Уиндзор, но Бети го е променила, за да включи и мъжа си, който се е отказал от титла и царство, за да е с нея.

Доколкото знам фамилията им е била Saxe-Coburgotha(нали са роднини и с нашия Симеон),но го промемят на Windsor. А Маунтбатън го приема Филип, когато се отказва от титлите си принц датски и гръцки, за да се омъжи за Елизабет.

Общи условия

Активация на акаунт