Кралски работи и клюки - 14

• 66 858
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
 От показаните снимки на Летисия от Америка и аз не съм много очарована от тоалетите. Роклите са ми като на обикновена домакиня отишла на пазар..

# 166
И аз имам чувството, че Мегън си е забравила роклята и е тръгнала по пеньоар!
Преди да стане "кралска особа" се обличаше по-добре. Приемам, че вече е сменила стилистите, ама чак пък толкова да няма никакъв вкус!... И не мисля, че умишлено я обличат в торби, за да не засенчвала някого: не съм забелязала нищо такова при останалите дами от кралската фамилия. Е, някои от тях наистина имат оргомни издънки, ама поне тоалетите са им по мярка. Мегън няма ли поне едно огледало в къщи?!

# 167
Кейт не е ли ходила на тая сватба?

# 168
Днес бащата на Мегън е дал интервю в Good Morning Britain.
Говорил е хубави неща за дъщеря си и за Хари. Казал също, че не е бременна.

Според тукашните списания нямало как да е бременна. Явно има някакъв проблем. Говори се, че искат да осиновят бебе.

Много интересно филмче за тиарите в скандинавските държави, за съжаление част от информацията е на датски или шведски, не съм сигурна, но кралиците говорят на английски. Невероятни тиари, очите ми останаха в рубинената.

https://www.youtube.com/watch?v=1fy980b5ZvM

Това вече ще е прекалено сериозен удар по кралската фамилия. Дали баба Бети би пиела нещо подобно? Аз лично не вярвам да е така. Да правят инвитро да, но да осиновят дете......

# 169
  • о`майна лунна нощ е
И аз се включвам към отбора нехаресващи роклята на Мегън. Все едно се е изхлузила от леглото с част от завивките. Ужасни и десен, и модел. Избухналата ролка тоалетна хартия на главата дори не ми се коментира. В крещящ противовес е с анкетата на темата.

# 170
  • София
На мен роклята ми харесва, но наистина и е голяма. Сега има такъв тренд, да са по-широки дрехите. В горната ми част нося С размер, но напоследък купувам ХС, за да не ми е толкова широко. И имайте предвид, че кърмя, т.е. гърдите ми са забележителни Grinning
Та може и да си е нейния номер, но да си виси по принцип. На манекенката от снимката е сякаш по-добре.

Рания не ми харесва особено, с Летисия са, като сестри, но не мога да преценя, коя е по-грубовата в лицето.
На Летисия ми харесват повече ежедневните дрехи и как облича децата. Официалните и не ми допадат особено, но пък и стоят добре. Подбира си добре дрехите.
Изгледах клипа с целувката, не ми се видя нещо кой знае какво. Така със стоп кадър, на всичко може да се акцентира и да му се придаде друго значение. А често майките си пипат и бършат децата машинално, без да се замислят. Аз съм си бърсала детето от целувки, но не с ръка, че ме е гнус. По начало ако ме е гнус, никой не би могъл да ми целуне детето, но ако ме издебнат, когато не съм нащрек, не бих избърсала с ръка, а с някаква кърпичка. Ако се прави целенасочено, се прави обикновено скришно.

# 171
На мен роклята ми харесва, но наистина и е голяма.
И аз мислех, че й е голяма, но за пореден път отворих снимката и се загледах в рамената й. Там роклята седи точно на мястото си. При рамената е едно от издайните места дали една една дреха е голяма или малка.

И още нещо по повод интервюто на баща й- Последно как се казва вече Меган?

# 172
Последно как се казва вече Меган?
Меган, Дукеса на Съсекс
Меган Съсекска Wink

Май си нямат конкретна фамилна фамилия (Боже, какъв израз сътворих).Принадлежат към Уиндзор, но не ползват названието за фамилия.

Някой по-запознат ще сподели ли?

# 173
Аз си я наричам принцеса Меги!
Много ми е сладка, а в комбинация с Хари са... уникални симпатяги!

# 174
  • На топло
Според мен интервюто не е съгласувано с двореца.
Баща ù май пак сътвори голям гаф, сподели какво са си говорили с Хари в частен разговор по телефона (за политика).
От друга страна сигурно в момента го търсят всекидневно журналисти и не е устоял на възможността да се появи по телевизията. И да получи някой лев.

# 175
Скрит текст:

Днес бащата на Мегън е дал интервю в Good Morning Britain.
Говорил е хубави неща за дъщеря си и за Хари. Казал също, че не е бременна.

Според тукашните списания нямало как да е бременна. Явно има някакъв проблем. Говори се, че искат да осиновят бебе.

Geia, останах с впечатление, че в УСА не я харесват, ама никак. Това го разбрах от коментарите след някои статии, които прочетох (https://talesofaconartist.com). Ако имаш възможност да постваш линкове към електронни статии, които споменаваш (или други подобни), ще съм ти благодарна! Втори път отправям молба в темата, дано не съм досадна.
Независимо от това как изглежда Меган, как се държи, как се опитва да се справя в новата за нея ситуация, смятам, че е неподходяща. Прави ми впечатление, че негативните коментари идват от УСА. В британските електронни медии, които чета, няма такива статии. Не смятам за сериозна критиката, че няма нищо на главата и й се вее косата навсякъде, например.
Изпреварвайки евентуални упреци на някои участнички в темата ще кажа, че искам това, не защото ми харесва да чета негативни неща за нея, а за да намеря отговори.  Позитивните статии не дават тези отговори.
Всичко, което се случи покрай Меган е толкова различно от всичко преди това, че просто няма как да е случайно. Знам, че "когато му дойде времето" ще ни дадат някакво обяснение. Просто искам за себе си да имам някакво за това какво стана и защо.
Чудесно е, че тук има пишещи с различни възгледи и предпочитания. Така темата е полезна за всички ни, защото ни дава възможност да прочетем и видим неща, които иначе бихме подминали!

# 176
  • в сърцето на един мъж...
s11s11, за съжаление линк не мога да дам, просто днес докато пазарувах, видях списание в магазина и там го прочетох като заглавие. Нямам представа дали има алтернативен линк, на немски.
Имаше заглавия, че вече е новата любимка на Кралицата, че това не е добре за Кейт и подобни. Но колко от това е вярно и дали не е само, за да си продадат списанията, нямам идея.

# 177
  • Бургас
Сравнение между стила на Летисия и Мелания
https://www.hola.com/moda/actualidad/20180618125805/reina-letizi … nzas-diferencias/

# 178
Geia, благодаря за отговора!
Това по-скоро го пишат  за да изчистят имиджа на баба Бети, задето я гледа така на сватбата. (Нали се появиха препратки във фейса и инстаграм към катастрофата с Даяна).Преди няколко дни имаше статия, че е претърпяла операция на ретината или някаква друга на очите веднага след сватбата на Меган и Хари. В "Дейли мейл" я четох.
Много странни ми се виждат тези опити всичко около Меган и взаимоотношенията й с кралските да е супер....

# 179
  • София
Възможно е в английската преса да се изказват обрано за нея, защото така им е казано. 
На мен цялото и семейство ми се виждат едни изтърсени, хвани единия... Тя пък винаги ми е изглеждала по-надута, капризна и амбициозна в не съвсем добър смисъл.   Но пък щом я е харесал Хари...Той дава вид на земен, шегаджия...не би си избрал някаква харпия.
Все имам усещането, че няма да са "докато смъртта ги раздели" заедно. Дано греша и да са щастливи.
Не я харесвам особено, вероятно си личи.Но се опитвам да я приема и да и дам шанс.

Общи условия

Активация на акаунт