Кралски работи и клюки - 14

• 66 841
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Ми, авангардна дама е, в смисъл новатор, експериментира със дрехи, аксесоари, и т.н.! Готина е!

# 151
# 152
Ми, авангардна дама е, в смисъл новатор, експериментира със дрехи, аксесоари, и т.н.! Готина е!

Аз не съм от тези, които ще раздават награди за участие. Или нарочно го прави,  за да предизвиква полемика по свой адрес, т.к. иначе е доста скучна и дори и роднините й не я правят интересна. Няма никакъв звезден прашец. Или е просто много зле в обличането и колкото и хора да стоят зад нея, зад бившия й моден блог, зад бившата й модна колекция, колкото и да копира известните модни икони, пак не могат да я направят нито елегантна нито красива, та камо ли новаторка.

Колко пък да е новаторка, като и една дреха не й стои добре. Както се казва - поне като закачалка да се беше постарала. 100 на 100 ако Летиция беше облякла тази рокля щеше да се разпродаде. Летиция каквото и да облече изглежда страхотно, но си има и вкус.

# 153
  • На топло

Днес бащата на Мегън е дал интервю в Good Morning Britain.
Говорил е хубави неща за дъщеря си и за Хари. Казал също, че не е бременна.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 12:08 от Hello♥J

# 154

Аз не съм от тези, които ще раздават награди за участие. Или нарочно го прави,  за да предизвиква полемика по свой адрес, т.к. иначе е доста скучна и дори и роднините й не я правят интересна. Няма никакъв звезден прашец. Или е просто много зле в обличането и колкото и хора да стоят зад нея, зад бившия й моден блог, зад бившата й модна колекция, колкото и да копира известните модни икони, пак не могат да я направят нито елегантна нито красива, та камо ли новаторка.

Колко пък да е новаторка, като и една дреха не й стои добре. Както се казва - поне като закачалка да се беше постарала. 100 на 100 ако Летиция беше облякла тази рокля щеше да се разпродаде. Летиция каквото и да облече изглежда страхотно, но си има и вкус.
Добре, радвам се, че мислим различно! Всички очи виждат различно! Wink

# 155
Интервюто с бащата на Меган, само един цитат

Mr Markle also spoke openly about daughter desperate wish to have children and said although she is not pregnant he expects the couple will have a baby 'in the making very soon'.

цялото интервю
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5855399/Thomas-Markle-ex … ince-Charles.html

# 156
  • в сърцето на един мъж...

Днес бащата на Мегън е дал интервю в Good Morning Britain.
Говорил е хубави неща за дъщеря си и за Хари. Казал също, че не е бременна.

Според тукашните списания нямало как да е бременна. Явно има някакъв проблем. Говори се, че искат да осиновят бебе.

Много интересно филмче за тиарите в скандинавските държави, за съжаление част от информацията е на датски или шведски, не съм сигурна, но кралиците говорят на английски. Невероятни тиари, очите ми останаха в рубинената.

https://www.youtube.com/watch?v=1fy980b5ZvM

# 157
  • На топло
Летисия носи много красиви и скъпи дрехи, но от като я видях как се дърли с бабата и как децата ù са заложници на тези отношения, ми стана много противна. Но дрехите и наистина са прекрасни ❤

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, вие си направихте изводи от някакви снимки, нито сте присъствали на тоя скандал, нито знаете за какво е бил и дали наистина го има, щото вестниците раздухват винаги нещата, дори и само от един пръст, показан, що пък да има скандал, че и децата да са заложници? Някой не си продава вестника добре и е решил да вдигне тиража... Чак пък заложници...

# 159
  • София
А, имаше и клипчета. Също на едно се виждаше, след като излязоха отвън, как избърса на детето челото, където току-що го беше целунала баба му Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ми е забавно, чак пък противна да ми стане...

# 160
Аз пък четох, че бабата никак не я харесвала и постоянно й правела номера.

# 161
  • На топло
Ето го клипчето с целувката 😂
Децата не знаят как да реагират горките.
https://youtu.be/biM0IwTntVA
Да речем, че Мегън ми е 100 пъти по- симпатична от Летисия.

# 162
Красива е Летисия, но има нещо доста притеснително в погледа ѝ.

# 163
Шапката на Мегън ми заприлича в първия момент на намачкана бяла тоалетна хартия 😂

От друга страна самата рокля ми харесва, създава усещането за нещо много ефирно, нежно и леко. Само, че при Мегън е неудачен избор за сватба и не се вързва по никакъв начин с шапката.

Имам чувството, че Хари е смутен от начина, по който изглежда жена му. Не я ли е видял преди да отидат, за да настоява да се преоблече? Ужасно! Шапката е само черешката на тортата в този стайлинг Joy

# 164
Въобще не ми харесва Летисия, смятам че е злобна и това я загрозява. Не ми харесват и тоалетите и, нито стила. Антипатична ми е изцяло.
Виж Рания е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт