Кралски работи и клюки - 14

• 66 836
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Мен ми харесва роклята на Меган. Изглежда доста удобна. За мен хубавото не е непременно с втален силует. Simple Smile

# 137
  • Down south
Роклята е силно торбеста.
Може пък това да е целта,  налагане на торбест стил  Whistling

# 138
Мен ми харесва роклята на Меган. Изглежда доста удобна. За мен хубавото не е непременно с втален силует. Simple Smile

Не, не е задължително да са впити дрехите по теб. Просто да са ти по мярка, да подчертава добрите ти форми, без да е вулгардно. За мен това е добрия стил. В момента дрехите на Мегън ми идват сякаш са избирани на посоки.

# 139
  • София
Не е лоша роклята на Мегън, просто е огромна.
Затова пък тази на Летисия е много хубава!!! И страхотно съчетание с обувките ❤

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 22:12 от Lana

# 140
Роклята не е лоша, но ... такъв модел си представям в лятна нощ на плажа с коктейл в ръка... и морският бриз я развява...
За сватба не ми харесва.

# 141
  • София
Добре де, няма ли стилисти, които се грижат за членовете на кралското сем-во? Толкова ли никой не видя как е стъкмена Мегън и не ѝ каза, че роклята не е за този повод и по-важното, че не ѝ стои добре?

Те вместо да я шлифоват- жестове, мимики, стойка, държание, облекло, както Кейт, имам усещането, че са я оставили да се справя сама с подръчни средства.

Доста приятна външност имат младите Спенсърови като цяло.

Летисия изглежда много добре.

# 142
Аз пък се чудя дали не е нарочно. Всички говорят за нея, без да е нарушила протокола с нищо, или да е направила скандал
Много интересен ход
Роклята е откровено нелепа.
Има и друго обяснение. Двойката младоженци наистина не са манекени. И Меган, и Кити са се постарали да не засенчат булката. Определено не са в най-добрата си форма;) с тези обезформящи рокли

# 143
Ама от тия, които вече са ползвани и хвърлени в кошчето Grinning

Като се погледне до къде падат ръкавите може да се заключи, че роклята й е поне 2 номера по-голяма. Моделът не е добър.

На мен лейди Кити ми идва малко в повече. Колието й е в повече и я прави накичена като коледна елха с де що бижута е намерила. На тази шарена рокля един малък колан би бил добре, но тя - голям и дефиниращ да сложи и да развали ефекта. Самата рокля е много нежна и много женствена. Кити е също много хубавка, но с тия сурови  физиономии, които ги прави - по-добре да беше облекла един костюм с панталон и папионка. По-би й отивал на израженята на лицето.

# 144
И Меган, и Кити са се постарали да не засенчат булката. Определено не са в най-добрата си форма;) с тези обезформящи рокли

Те пак можеха да се облекат така, че да не засенчат булката и без да изглеждат толкова нелепо. На сватбата на Меган никой не засенчваше булката, но повечето бяха облечени много стилно. Все пак това е сватба, а не градинско парти

# 145
  • Terra incognita
То, тази булка всеки би я засенчил 😁
Без лоши чувства, шегичка

# 146
Ужасна е роклята на Меган, направо висящ парцал.
Летисия е прекрасна. Тя има ли някакви придобити титли или си е просто кралица? Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 11:07 от Barbabelle

# 147
Ако Меган има стилисти, то те откровено я мразят и й гледат сеира. Харесвам я много, но защо й се получават такива недомислици с гардероба не мога да разбера! С тази рокля няма как да засенчи никой - просто всички говорят за нея и колко нелепо й стоят 2-3 номера отгоре.

# 148
Добре де, тя няма ли последната дума при избора на тоалет?. Дори и стилистите да й предлагат нещо, то тя би трябвало да откаже, като види, че й стои зле

# 149
Естествено, че има последната дума и вероятно си харесва тоалета. Wink

Общи условия

Активация на акаунт