Кралски работи и клюки - 14

• 66 834
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
Интересно бебе ще се пръкне. А най- интересно ще е, ако се метне на баба си по майчина линия 😁

# 121
  • София
И аз не мисля, че е бременна(макар, че няма как да знаем категорично). Все си мисля, че първо ще се нарадват на брака сами, тя ще се показва на събития, ще походят на някоя друга екскурзия и евентуално в края на годината/другата. Според мен си планират тези неща.
Мегън трябва да посвикне с ежедневието. Една бременност и раждане, според мен, ще и струпа повече напрежение сега и повече предизвикателства със задълженията и протокола.
На мен не ми изглежда стряскащо минаването през гробищата. На мен винаги са ми били интересни. Прабаба ни водеше едно време, да чисти гроба на дядо и други роднини, със сестра ми по 2-3 часа стояхме там, носехме си кукли и играехме. Беше ми интересно да разглеждам плочите и посланията по тях. Баща ми работеше в централните софийски гробища и покрай него съм се разхождала-има интересни места, много бележити личности са погребани там.

# 122
Роклята на Мегън - ужас, за шапката да не говорим (още по - голям). Не знам какво се цели, но с един свястен толет не я видях. Потрес!

# 123
Смешен колаж Хари и Мегън като индийци:

https://instagram.com/p/BkCxcJ7BENv/

# 124
  • София
Харесва ми Кити и графиня Спенсър...само не мога да определя дали обувките с каишка около не особено изящни глезени ли я правят едра Кити или роклята, но ми харесва.
А за слабушки като Мегън има и рокли които не са впити, но и не висят като чувал - примерно червената рокля на Летисия от пристигането в Ню Орлиънс. Другата в розово беше впитичка.
И на мен гробищата са ми интересни, успокояващи места - особено тези в чужбина, повечето са като паркове, в дворове на църкви. В Стокхолм имаше такова срещу хотела ни, през деня видях хора лежащи на тревата, четящи книги. Ми не ми се стори нито зловещо, нито странно.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 16:03 от Lana

# 125
Все си мисля, че Мегън ще побърза да роди.

Мен ме е страх от гробища Flushed

# 126
  • На топло
Роклята на Мегън е Оскар де ла Рента 2019

# 127
За пръв път да не ми хареса рокля на Мегън откакто е принцеса.  Но така като я гледам тази рокля  представена и в колекцията, на слаба фигура все си виси и стои повлеканесто.
Кити Спенсър е хубавица в лице и избира облеклото си чудесно за фигурата си. Но не знам кой и как я допусна до подиума и реши, че става за манекенка. Тя е с провиснало дебело дупе.

# 128
Всякак ми харесва принцеса Меги!
Но, май спортно е най- секси, с дънки и ризка, жалко че вече няма да я виждаме така!

# 129
  • Варна
Роклята на Мегън е много красива, но дори и на манекенката й стои още по-ужасно и от на Мегън!
Още малко може да забърше някой и друг сопол в ръкава от умиление, в чест на младоженците, без никой да забележи.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 19:14 от missNoir

# 130
  • Countryside
Меган с тази рокля на сватбата изглежда ужасно. Седи й като на закачалка. Няма грам линия, камо ли сексапил.
От друга страна, с бежовата рокля, на визитата с кралицата изглеждаше блестящо.

# 131
Всякак ми харесва принцеса Меги!
Но, май спортно е най- секси, с дънки и ризка, жалко че вече няма да я виждаме така!
Е, ще има от време на време и папарашки снимки по ежедневно облекло. Wink

# 132
На тази сватба да не е имало състезание за най-грозни дрехи(и хора?Тук единодушно печелят младоженците,да са живи и здрави)?То млади жени,с чували от перденца,то дърти клоунки с титли...
Дори и съпругата на Даяниния брат,която зададе тон за стил на сватбата на Мегън и Хари,беше избрала рокля два номера по-малка,не знам как не спука шев на роклята в коремната област...

# 133
Не е бременна според мен. Просто се опитва да се разграничи много от впитите холивудки дрехи и иска да се гледа на нея като на принцеса. Вече във впито, два номера по-малко, с изхвръкнало дупе и гърди няма да я видите.

Аз лично нищо принцеско не виждам в тази ужасна рокля. Ако продължава да облича подобни "чували" със сигурност ще избегне сравняването с Кейт. А може и такава да е целта - знае ли човек  Rolling Eyes
А относно това дали е бременна - и аз не мисля, че е бременна. И да е, то тя може да си подбере дрехи, които да й стоят добре и да прикриват коремчето, вместо подобни "шатри"

# 134
  • На топло
Шапката на Мегън ми заприлича в първия момент на намачкана бяла тоалетна хартия 😂

От друга страна самата рокля ми харесва, създава усещането за нещо много ефирно, нежно и леко. Само, че при Мегън е неудачен избор за сватба и не се вързва по никакъв начин с шапката.

Общи условия

Активация на акаунт