Кралски работи и клюки - 14

• 66 936
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Естествено, че има последната дума и вероятно си харесва тоалета. Wink
Не мога да си представя, че се е видяла в огледалото преди да тръгне за сватбата и се е харесала. По-лесно ми е да приема, че се е примирила с този си вид заради стилисти на кралското сем-во, но чак пък да се хареса, не говори добре за вкуса ѝ.

# 211
  • Торонто
Пък и Хари взема що годе известна актриса от Холивуд, а не кака Сийка, така че и него не го съжалявам.

Даже и що годе не е. Известна е на гледалите сериала и толкова. Може би в Канада е по-известна.
Стана известна покрай Хари подготовката за сватбата и снимките по списанията.

Известна е в Канада от преди Хари. Живяла е в Торонто в последните 6 години, където Хари има ангажименти от време на време. Не е било чак толкова трудно да се срещнат, особено след като имат общи познати.
Хората я обичат общо взето, по медиите говорят със симпатия за нея.

Аз лично не смятам, че е подходяща за кралския двор, но иначе я намирам за много красива жена. Слуховете, че е с перука са направо абсурдни Simple Smile
За тоалетите смятам, че не й пука особено какво ще й изберат. И без това е коренно различно от досегашния й личен стил.

# 212
# 213
  • Пловдив

Поразгледах се в тази група от фейса и ми направи впечатление, че почти всеки ден Чарлз и Камила имат по няколко посещения някъде и постоянно са активни и в движение.

Стана ми ясно и защо принцеса Ана е почти винаги с униформа на тържествени събития. От години се чудех за това.

# 214
На мен Мегън ми е симпатична, но досега определено показава, че не отива много на кралския двор. То й и до Катрин, която постоянно е глътнала бастуна трудно може да изпъкнеш, но все пак може поне с вкус да се облича. И този смях и ръка пред устата, постоянни потупвания и чудене къде да си сложи ръцете, не вдява бързо протокола явно.

# 215
Погледнах някои от снимките....много са стари Камила и Чарлс, особено принца, той прилича на старец в пълния смисъл на думата. Вярно, че скоро ще стане на 70г, но ми изглежда по-стар, бих му дала и 80г, ако не знаех . Дори Камила изглежда по-енергична до него. Странно е, че бабето на 92 не създава впечатление на грохнала, а синът й много се състарил. Изобщо не мога да си представя, че след някоя година този човек ще бъде коронясан за крал. Комично ще бъде да се гледа подобна церемония.

По горния пост, за първи път срещам този слух, че Меган е с перука. Също ми се струва абсурдно подобно подозрение, само си е изправила косата, но това почти всяка афроамериканка го е направила. Не я намирам за красива. Твърде много лунички и твърде тъмна кожа на дребно лице, за да изглежда красива. Краката й са като клечки и рокли под коляното не й стоят добре, а няма как да подбира подходящи панталони. Не съм виждала стила й преди, сегашния не й подхожда. Също мисля,че тя самата не подхожда на кралския двор, много е различна от всички, които я заобикалят. Да не говорим, че я заобикалят основно стари хора, а извън двора тя няма нито приятели, нито роднини като Кейт. Това, че в Англия няма нито един близък е доста неприятно. Виждам, че засега Хари стои плътно до нея, но ако рече да се забавлява с приятели, тя направо ще изтрещи. Напълно самотна ще остане.

# 216
Аз пък не мога да разбера какво й харесвате на Летиция. Да, слаба и елегентна е...и до тук. Лицето й има остри и тежки черти, не е мой тип. И най-важното - това същество е просто едно кълбо от нерви и напрежение! Тя никога не излъчва спокойствие, радост и мир. Ако съм й мъж не бих могла да изтърпя такова чудо. Тя просто кипи от нерви, а за случката със снимката на бабата и внучките да не говорим -  тя просто е нервозна до безкрай!
Иначе тоалетите й са хубави.

# 217
  • София
И аз не намирам Летисия за много красива.Ръбата е.Но пък изглежда много добре и е елегантна, като цяло.Т.е. целия и облик е красив.
A lot like love не е Наистина любов, Почти любов май беше и е от 2005-а.

# 218
Скрит текст:
За Джесика Мълрони се говори следното - мъжът й е кореспондент за Е! на червения килим, а тя е като Виктория Бекъм - открива и преоткрива себе си. Имала е ПР фирма, сватбена агенция, подвизавала се е като стилистка. Сега се говори, че е открила нова фирма, с която уговаря Мегън какво ще носи и така едни пари пътуват на някъде, сменят ръце и то легално, но Мег не е официално замесена, т.к. приходите отивали в нейната селебрити фирма Фрим Фрам във вид на ройалтис.
Елфичка, благодаря!
Сем. Мълрони получиха много голяма чест децата им не само да са шафери на сватбата, но и да са облечени като кралските деца. Това няма как да е случайно. Хари и Уилям също бяха със същите униформи.
Може да се окаже, че не са само богати, но и са някакви далечни братовчеди с кралска кръв...
Ако ти стане известно още нещо за тях, пиши.  

Тъй като до този момент в темата не е обсъждан изборът на облеклото на младоженеца, ще помоля по-компетентните да коментират странния избор на Хари (според самите англичани, не е мое мнение).
Тук има полезно инфо за разходите по сватбата и коя страна какво плаща: https://www.youtube.com/watch?v=4O8Yq4HwRPE. Според тези коментари, Хари плаща за костюма си, така че със сигурност изборът не е случаен.
Ето снимки:

# 219
Нещо като ги прикачих, не се отваряха. И редакцията не помогна. Извинявам се за втория пост.

[/img]

# 220
  • София
Това е униформата на някакви техни части. Кралските особи били командващи на различни военни части, на Хари му се падала тази и затова носи тази униформа. Така разправяха в живото студио покрай сватбата. Аз бях разбрала, че е на военноморските сили, но май не е. На мен ми харесва, но без грозните езици.

# 221
Това е униформата на някакви техни части. Кралските особи били командващи на различни военни части, на Хари му се падала тази и затова носи тази униформа. Така разправяха в живото студио покрай сватбата. Аз бях разбрала, че е на военноморските сили, но май не е. На мен ми харесва, но без грозните езици.

Исках да прикача снимка, на която го сравняват с Николай Втори. Той носи същата униформа.
Но не мога да я прикача. Нещо се скапва. Който иска би могъл да я види в нета.
Признавам, че изборът точно на тази униформа е едно от най-странните неща на тази сватба за мен.

# 222
Исках да прикача снимка, на която го сравняват с Николай Втори. Той носи същата униформа.
Признавам, че изборът точно на тази униформа е едно от най-странните неща на тази сватба за мен.
Ето: Simple Smile
Скрит текст:

# 223
Скрит текст:
Ето: Simple Smile
Скрит текст:
[/quote]

Много благодаря!
Не намирате ли за странно да избере точно тази "праисторическа" униформа!
Ето една статия с историческа информация за униформата на Николай ІІ, но която не дава инфо защо Хари я е избрал: https://bg.rbth.com/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/327546-zashto … -na-nikolai-vtori

# 224
Не ми е странен избора на униформа. Грозна, хубава, черна или цветна, това е униформа и той я носи такава, каквато е. Важно е какво символизира и кого представлява, а не как изглежда. Това важи за всяко формено облекло.
Роклята на булката беше къде по-странна. Както и прическата й. Tired

Общи условия

Активация на акаунт