Кралски работи и клюки - 14

• 66 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Down south
Пък и Хари взема що годе известна актриса от Холивуд, а не кака Сийка, така че и него не го съжалявам.

Даже и що годе не е. Известна е на гледалите сериала и толкова. Може би в Канада е по-известна.
Стана известна покрай Хари подготовката за сватбата и снимките по списанията.

# 196
Те в Холивуд всички така пробиват - едната е на повикване, другата спи с продуценти. И когато пробият в шоубизнеса се сещат, че преди 20 години са били обект на сексуален тормоз. Добре, че Меган стана принцеса та няма да й се налага да съди този и онзи за изнасилване и разни подобни случки, които й се е налагало да търпи по пътя към славата и известността. Ако тя не е минала по този път шапка й свалям - ще е една от малкото. Обаче само тя си знае как са се развили нещата при нея.

# 197
  • София
Аз май съм разправяла как открих Меган Grinning Гледах един бозав романтичен филм и се мръщех каква актриса са избрали за главната роля. На другия ден по някаква причина реших да видя как изглежда гаджето на Хари и кой да видя-нея. Бях потресена Grinning

# 198
Аз май съм разправяла как открих Меган Grinning Гледах един бозав романтичен филм и се мръщех каква актриса са избрали за главната роля. На другия ден по някаква причина реших да видя как изглежда гаджето на Хари и кой да видя-нея. Бях потресена Grinning

За кой филм става въпрос? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз я знам от канадския сериал. Даже физиономията  й ми беше безлична в началото.

# 199
Кой е филма - да му метна едно око  Simple Smile

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Vrabcho_, иронията ти е тотално неуместна и смешна. Няма нужда да се хвърляш да я защитаваш тая Мегън, все едно ти е майка или сестра. Нито съм я обидила нещо, нито пък ми пука за нея. Айде малко по-кротко и се въздържай вече. Досадно е. Имам си мнение по въпроса и толкова. Не я харесвам, не смятам, че обича Хари, но това си е мое мнение. Така че вълнувай си се от нея и не се занимавай с мен.

# 201

Днес бащата на Мегън е дал интервю в Good Morning Britain.
Говорил е хубави неща за дъщеря си и за Хари. Казал също, че не е бременна.

Я! Това ли е наследника на кралското семейство, преселил се в Америка? Личи му веднага, че е от кралско потекло, да не се обърка някой, че прилича на нашенски аграр аааа Joy Как да не повярва после човек, че тази Меган някоя си е амнайста братовчедка на мъжа си. Аз вярвам! Twisted Evil Личи си още от пръв поглед Twisted Evil
Горкият човечец....мъчно ми е за него. Направо е като котка с крила, не знае изобщо къде да се дене и какво да каже, а тия вестникари все го питат това-онова, ц ц ц ....Съвсем сериозно, майката и бащата на новоизлюпената благородничка са симпатични хора. Съвсем обикновени и ми се струва, че не са лоши. Само тази тяхна щерка не знам откъде се е пръкнала такава  мегаломанка, с непресекваща любов към аристократичния живот.....Няма да му е леко на Хари като се събуди от унеса Laughing

# 202
# 203
  • На топло
Бащата е симпатяга, типичен аристократ 😂 обаче го скатаха, може би, защото не е черен ?
Иначе човекът се е грижил за Мегън, плащал е скъпи училища, после е помагал да си намери работа, тя е живяла няколко години при него....

# 204

Мерси. В Замунда го няма, за да го дръпна. Ама тя играела и в Шефове гадняри, и в Почти любов. И двата филма съм ги гледала и изобщо не я помня там.

# 205
В ютуб го има безплатно. А в тези два филма - като напишеш името й и името на филма ще видиш, че ролите са й или една реплика или без реплика, но спомената в кредитите. Малко като когато си статист и решат да те впишат в кредитите.

Не съм го гледала този. Гледах Daters' Handbook преди време, но и там Мегън не блести с актьорски заложби.

Според мен Бети и цялото семейство правят всичко възможно да покажат, че Мегън е много добре приета именно, за да не ги обвини в какво ли не като й покажат вратата един ден.

За Джесика Мълрони се говори следното - мъжът й е кореспондент за Е! на червения килим, а тя е като Виктория Бекъм - открива и преоткрива себе си. Имала е ПР фирма, сватбена агенция, подвизавала се е като стилистка. Сега се говори, че е открила нова фирма, с която уговаря Мегън какво ще носи и така едни пари пътуват на някъде, сменят ръце и то легално, но Мег не е официално замесена, т.к. приходите отивали в нейната селебрити фирма Фрим Фрам във вид на ройалтис.

# 206
Че в Почти любов като каква е играла?

# 207
# 208
Ох, боже, изобщо нямам спомен за тая сцена...

# 209

И познатите жестове - пипа си косата и ръката пред устата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт