Кралски работи и клюки - 14

• 67 005
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
Е, извинявам се, обаче мъжа й изглежда ужасно. Чудя се, ако не беше принц дали би се влюбила в него с тази визия.

Е, хайде сега! Предполагам от изказването ти, че си доста млада, но едно е ясно-човек не се влюбва само и единствено заради външната красота.  Красотата е до време...и е по-скоро бонус към другото......., а  ако имаш насреща си един стойностен човек, дори да е с груба външност, той не заслужава ли любов? Много голямо значение се отделя в днешно време на опаковката, вместо на съдържанието. Във всеки един аспект

# 556
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не виждаш корем,а това е плата от роклята,който се е събрал в областа на корема й,тъй като е седнала.

А за годините на Меган въобще не ги мисля,с напредналите технологии и забременяването ин витро,което стана толкова банално и народно достъпно,не мисля,че ще има някакви проблеми.

# 557
Е, извинявам се, обаче мъжа й изглежда ужасно. Чудя се, ако не беше принц дали би се влюбила в него с тази визия.

Е, хайде сега! Предполагам от изказването ти, че си доста млада, но едно е ясно-човек не се влюбва само и единствено заради външната красота.  Красотата е до време...и е по-скоро бонус към другото......., а  ако имаш насреща си един стойностен човек, дори да е с груба външност, той не заслужава ли любов? Много голямо значение се отделя в днешно време на опаковката, вместо на съдържанието. Във всеки един аспект

Ставам на 38 след 2 месеца  Simple Smile Съгласна съм, че съдържанието е по-важно от опаковката, но все пак и опаковката трябва да има поне малко от малко приличен вид. Нали все пак ще се раждат деца на тази "опаковка". Отделен е въпроса, че човек все пак първо се влюбва с очите. Това отговаря и на въпроса защо съпругата му първоначално му се е дърпала и не е искала да си дава телефона, а след това се е влюбила в него. И аз не бих му го дала. Явно, обаче след като го е опознала е успяла да се влюби в него. Но и факта, че е принц според мен е изиграл доста сериозна роля. Ако беше служител на гише/примерно - може и друга професия да бъде/ с тази външност силно се съмнявам, че би се влюбила чак толкова силно. Но знае ли човек. Само изказвам мнение - в никакъв случай не го натрапвам  Hands V

# 558
  • в сърцето на един мъж...
Е като им гледаш децата, не мисля, че гена на Краля е по-кофти от нейния Simple Smile Имат много красиви деца. А той е бил много влюбен. Личи си, че и тя го обича. Дали е натежало това, че е принц, не е ясно. Още повече, че той не е бил наследник и е нямало да бъде крал.

# 559
Ами ако беше супер красавец и все пак служител на гише? Grinning

# 560
  • София
На мен мъжът на Рания, кралят де Simple Smile ми е симпатичен, но може би защото си падам по нисички мъже 😊

# 561
  • Бургас
Когато са се запознали той е бил само принц, а не бъдещ крал. Като млад не е изглеждал чак толкова зле. Сега е доста напълнял. Пък и е нисичък, като баща си.

# 562
Стара снимка на Рания:

https://stepcdn.com/assets/2017-07/16/10/y8njd/2-700x.jpg

Имала е по-различен нос май.

# 563
Ами ако беше супер красавец и все пак служител на гише? Grinning

С нейния вкус мисля, че няма да го огрее  Grinning

Израза "само принц" хич не звучи, като нещо обикновено. Принца си е принц, без значение дали е бъдещ крал или не. Той и Хари е само принц нали? Подчертавам, че не коментирам външността на Хари

А относно децата на Рания и мъжа й - ами двете, които приличат на нея са хубави, другите две приличат на баща си и не са. Наясно съм, че красотата е субективно понятие, но все пак на тези снимки според мен се вижда. И няма как да се каже, че всичките им деца са еднакво красиви, просто защото не са. Едната снимка е от преди доста време, другата е от преди две години

Скрит текст:

# 564
Стара снимка на Рания:

https://stepcdn.com/assets/2017-07/16/10/y8njd/2-700x.jpg

Имала е по-различен нос май.
Носът е пипан, да! Отдавна го забелязах!
Ми и Летисия си го е корегирала!
Принцеси, търсят съвършенство, а и с техните възможности...!

# 565
  • Countryside
koki1, да така е, търсят съвършенство принцесите, имат възможности, но е много важно и при кого ще отидат да ги коригира. На Рания и Летисия корекциите са много добре направени. А нашата Калинка как се обезобрази горката, чак ми е мъчно и страшно да я гледам.

# 566
Коя е Калинка?

# 567
  • Някъде там
Княгиня Калина

# 568
Калинка май е ползвала хирурга на Майкъл Джексън.Почеркът е едно към едно.
Подценявате краля на Йордания.Един влюбен,интелигентен,класен мъж с неограничени възможности да ухажва красиво и да се грижи за семейство,е мощен афродизиак,въпреки ръста си.Между тях се усеща хармония,което не може да се каже например за двамата Тръмп,за Даяна и Чарлз и мн.др.

# 569
Така си е.
Летисия на фона на Рания направо се губи.
Ето и нейният нос преди. Малко на Тамара мис България ми бие:

https://i.pinimg.com/originals/33/76/7e/33767e8d19da41ccdd1580131efd4b1e.jpg

Общи условия

Активация на акаунт