Кралски работи и клюки - 14

• 67 012
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Тялото на Мелания е много по красиво и изящно . Има извивки, точно където трябва и страхотни крака .
Но точно на тези снимки ,не ми хареса в лице . Иглежда повяхнала и уморена някак . Там й личат годините.
Рания ми харесва в лице , но не колкото Мелания в тяло . Някак по момчешка и е фигурата, не е толкова женствена

Мелания не премина ли през някаква операция наскоро? Харесвам ги и двете. Чаровни са по свой начин.

Сега за кръстосването се хванаха. Роклята не е лоша, но не харесвам големите копчета и странната дължина.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 04:06 от mims3

# 541
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мина,бъбреците.

Изгледах клипа,всичко ми е голяма поза и лицемерие - от изкуствените усмивки,които да прикрият досадата им и погледи,изпълнени с фалшив интерес през походката и маниерите.Не визирам само Меган(откровено лоша актриса),всички са псевдо.

# 542
При мен е обратното - Мелания изпъква, Рания бледнее.
Абсолютно вярно!
Славянската красота никой не може да засенчи!
Арабката е хубавица, но Мелания е чисто и просто - съвършена!

# 543
Нямах време да чета целите статии, но по заглавията разбрах че Уилям е на посещение в Израел. Държал е някаква реч, а в Тел Авив го е посрещнала тълпа начело с мацки по бански.

Браян Адамс е бил гост в шоуто на Анди Коен и са го питали дали е имал романтична връзка с принцеса Даяна. Той е казал, че са били много добри приятели.

Бащата на Меган също е гостувал някъде и се е изказал негативно за Доналд Тръмп.
Инфо по заглавия само Simple Smile

# 544
Тук Мегън е толкова добре гримирана, че прилича на друг човек! Евалата на стилистите!

# 545
Този път Меган е разкошна. Тоалета е прекрасен и тя изглежда много хубава с него. Обаче ми се вижда леко напълняла. Дали самия тоалет я прави да изглежда така или наистина е качила някое и друго килце не знам, но дупето й с тази пола изглежда доста едричко /на клипа се вижда най-добре, когато е с гръб/. На снимката, на която е седнала има и коремче.
Скрит текст:

Започвам да се чудя дали наистина не крие бременност или просто си е похапвала повечко в последно време. Но, като цяло е прекрасна. Определено трябва да се насочи към тази марка дрехи според мен.
Един въпрос - токчетата на обувките не са ли прекалено високи за носене през деня? До колкото знам през деня се носят обувки със среден ток, а високите токове са за вечерно време. Или бъркам?

Относно Мелания и Рания - прекрасни са и двете. Честно казано не мога да кажа коя ми харесва повече - всяка си има своя красота, която е много различна. Мелания е чудесна, винаги много стилна и елегантна. Чертите на лицето й ми идват малко грубички, но пък цялостното й излъчване е невероятно магнетично. Рания от своя страна излъчва много нежност и топлина. Харесвам ги и двете  Heart

# 546

Харесва ми Мегън. Всъщност, досега не ми е допаднала само с онова връз широко недоразумение, което беше облякла на една сватба.

# 547
Грубите черти на Мелания с потънали очи-цепки в широки скули и изхвръкнал от повечето й рокли корем за мен не са нито славянски,нито хубост.Без грим и прическа си е едра селска мома с як кокал и грубо лице.По американски залага на сексапил тип "хищна пантера",докато Рания има нежно и одухотворено,естествено,подчертано по арабски,личице.Не знаех,че е толкова дребничка въпреки токовете.

Пластмасовите копчета на Прадата са ми толкова евтини,колкото имитацията на свеж ентусиазъм и интерес.Фалш,та дрънка.Но пък кой е вечно ентусиазиран от работата си...

# 548
Много ми харесват обувките на Мегън. Не понасям нищо на Прада, но роклята е хубав и в хубав цвят. Добре изглежда Мегън. Въобще не ми се струва напълняла, дори е много клющава, но така си е прекрасна.

Носят се високи токове и през деня без проблем.

Мелания е съвършена. Heart Eyes

# 549
А гледам, че Меган е преметнала крак връз крак. Етикетът позволява ли го? Щом не сте го коментирали, а тук всичко се гледа под лупа Stuck Out Tongue Winking Eye, явно е, но все пак да си питам

# 550
  • Countryside
Мегън е прекрасна с този тоалет и обувките много ми харесват. Най-накрая нещо по мярка е облякла. Аз пък много ще се радвам, ако е бременна Мегън и дано да е, че годинките са й доста. И Харито ми се вижда много доволен на снимката, като нищо са свършили работата Wink
Иначе в съседната звездна тема се вихри дискусия дали е бременна Никол Станкулова, тук се вихри Мегън. Дай Боже повече бебета Wink

# 551
А гледам, че Меган е преметнала крак връз крак. Етикетът позволява ли го? Щом не сте го коментирали, а тук всичко се гледа под лупа Stuck Out Tongue Winking Eye, явно е, но все пак да си питам

На тази статия попаднах, по повод въпроса ти.
http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/83102-megan-markl-narushila … kiy-protokol.html
За мен този вид клюки не са сериозни. Няма такъв човек (сега да влиза в тези среди), който за толкова кратко време да научи протокола. Не това я прави неподходяща, според мен.

По-интересно ми е защо дават трибуна на баща й, а и той защо приказва.
По отношение на майка й разбрахме, че я накарали да подпише договор. С него защо не са?

# 552

Харесва ми Мегън. Всъщност, досега не ми е допаднала само с онова връз широко недоразумение, което беше облякла на една сватба.

И аз съм така. Само широката рокля на цветята не беше добре.
Много ще е хубаво да е бременна, дано им се получи бързо.
На тези снимки от последното събитие Хари е почти копие на баща си, като изключим червената коса. Адски прилича на него и все повече ще заприличва с годините.

Мелания и Рания са красиви и двете. Не знам как някой може да нарече г-жа Тръмп груба в каквото и да било отношение. Жената е изящна. Друг е въпросът, че според мен е дълбоко нещастна в брака си, но нейна работа. Сега е първа дама и си има други занимания.

# 553
# 554
Е, извинявам се, обаче мъжа й изглежда ужасно. Чудя се, ако не беше принц дали би се влюбила в него с тази визия.

Обаче едно им признавам - ей на това се казва "Кралска, сватбена торта"

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт