Кралски работи и клюки - 14

• 67 014
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
GrinningLaughing
Мегън го е омагьосала със сигурност в леглото и естествено малко хуманитарно ала-бала - колко е благородна, състрадателна, щедра....😅

Преди малко гледах в ю-тюб видео в което убедително обясниха събитията, които и ние обсъждаме, с владеене на вуду магии. Меган ги била научила от баба си, майката на майка й. Добре, че беше само 7 мин.
Невероятно е до къде може да се разпростре човешката мисъл!
Излиза, че ние тук доста скромно си предполагаме и коментираме. Grinning
Има накъде още! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 511
  • Истински се вижда само със сърцето.
Егати глупостите Simple Smile а ако беше се оженил за бяла тя вещица от Салем ли щеше да е  Joy

# 512
  • София
Много харесвам едната му бивша Челси Дави, сега е на 32, мисля че до 2010 са били заедно за 7 години с прекъсвания. Има естественост, типа не ти пука, че си с принца, докато Мегън е супер напрегната и кариеристична. Като по-млада е особено сладка, сега е по-обикновена. Макар че, позицията която Мегън си извоюва не е феминистична-няма право да гласува, да работи  (само военна кариера мисля, че може), да се облича както иска или да изразява истинската си позиция. А Челси си е тръгнала, защото не е искала такъв живот на г-жа Уиндзор, с папараците, с липсата на свобода. Преди сватбата  са с имали разговор с Хари по телефона за да "затворят" нещата. 

# 513
  • На ръба на нервната криза
Челси никога не е била красавица, но да, имаше едно такова неподправено поведение и излъчване, сякаш просто си се обичат с Хари и не им дреме от нищо. Но са били все пак и по-млади, Хари си беше хлапак.
Обаче някак си и тя не ми се струваше подходяща за ролята "жената на принца". Е, може би, ако се бяха взели щяха да я поизлъскат и да придобие и тя кралски блясък

П.С: Сега виждам, че с Челсито сме астрални близначки. Могло е след нея аз да се пробвам при принца Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 23:10 от San Noella

# 514
По-скоро е наследил лошия вкус на майка си!
Тя нали така си падаше по разни цветнокожи - някакъв пакистанец, но когото семейството му не я одобрявало, после - арабина.
Точно така. Peace

И лекаря и Доди са красавци в сравнение с Чарлз. Grinning

# 515
  • в сърцето на един мъж...
Крайно време е Кралицата да започне да чете бг мама и да си вземе съветници от тук. Не може да се излага така и да бърка външната политика Simple Smile
Уили и Йорданския принц много сладки Simple Smile

# 516
Lady Cassiopeia Duval,
Това е за теб. Току що попаднах на него:
 https://www.express.co.uk/news/royal/979491/Queen-PETITION-Afric … m-back-their-land

# 517
Lady Cassiopeia Duval,
Това е за теб. Току що попаднах на него:
 https://www.express.co.uk/news/royal/979491/Queen-PETITION-Afric … m-back-their-land

Много ти благодаря  Simple Smile
Малко по-късно ще го прочета, като ми остане време. Толкова интересни неща може да научи човек тук - страхотна тема наистина Heart

# 518
В момент дават епизод 3 от поредицата "Американски принцеси за милиони" по Viasat History. Може да му е интересно на някого...

# 519
Аз пък мисля, че истината е доста по-прозаична. Когато чух, че Хари ще се жени и за кого, бях леко разочарована. Човек, който може да има която жена си поиска,  избра елементарното, прозаичното - американска актриса-кариеристка. Доста тъп избор за мен, но при всички положения може едновременно да си аристократ и внук на английската кралица и семпъл по интелект. Едното не изключва другото. На дядо си мяза.

На кой дядо?
Сещам се само за единия, но хич не смятам, че е със семпъл интелект. Напротив, уредил се е с най-известна и могъща (тогава) жена на света. При това е имало и любов, двоен джакпот.
Другия дядо по майчина линия не съм го следила много, знам само, че семейството е било доста разбито,  та Даяна са я гледали основно сестрите й май.

Аз харесвам и двете кралски снахи. Чудесно допълват и разхубавяват семейството. Хубави, стройни, приятни за гледане са и двете двойки. Политика, не политика, щом са заедно, значи са се искали. В днешно време дори и кралските особи не се женят напълно насила, няма начин.

# 520
Попаднах на това, докато търсих друго.
Знаете ли дали е коректно?

# 521

Снимка, по повод предстоящото кръщене

# 522
Мелания и кралицата на Йордания
Към тези, които разбират дали кралските двойки се обичат или не, следния въпрос - Рания по любов ли се е омъжила или по сметка?
Елизабет II одобри законопроекта за Brexit
Има ли такива правомощия кралицата - да одобрява или не закони и има ли реални последствия от това?

# 523
Аз пък мисля, че истината е доста по-прозаична. Когато чух, че Хари ще се жени и за кого, бях леко разочарована. Човек, който може да има която жена си поиска,  избра елементарното, прозаичното - американска актриса-кариеристка. Доста тъп избор за мен, но при всички положения може едновременно да си аристократ и внук на английската кралица и семпъл по интелект. Едното не изключва другото. На дядо си мяза.

На кой дядо?
Сещам се само за единия, но хич не смятам, че е със семпъл интелект. Напротив, уредил се е с най-известна и могъща (тогава) жена на света. При това е имало и любов, двоен джакпот.

На този дядо.
- "Обявявам това нещо за открито, каквото и да е то" - по време на посещение в Канада през 1969 година.
- "Ако останете тук твърде дълго, ще се сдобиете с дръпнати очи" - към британски студенти по време на визита в Китай през 1986 г.
- "Райхканцлер" - в обръщение към Хелмут Кол през 1997 г. с наименованието, за последно използвано от Хитлер.
- "Прекалено си дебел за астронавт" - към 13-годишно момче, което през 2001 г. му споделя, че мечтае да пътува в космоса.
- "Още ли се замеряте с копия?" - към аборигенски предприемач в Австралия през 2002 г.
- "Изглеждате сякаш сте готов за лягане" - към нигерийския президент през 2003 г. по повод традиционната му роба.
- "В стриптийз клуб ли работите?" - към жена морски кадет през 2010 г., споделила, че се е трудила почасово в нощно заведение.
- "Имате ли бельо от същия плат?" - посочвайки традиционното шотландско каре в разговор с лидерката на местната Консервативна партия на прием през 2010 г.
- "Децата ходят на училище, защото родителите им не ги искат вкъщи" - към пакистанската активистка и най-млада носителка на Нобелова награда за мир Малала Юсуфзай през 2013 г.
- През 2012 година, в разговор с 60-годишен мъж в инвалидна количка: „Колко души сгазихте тази сутрин с това нещо?”
- Шега по време на реч на събитие на World Wildlife Fund през 1986 година: „Ако има 4 крака, но не е стол, ако има две крила и лети, но не е самолет, и ако плува, но не е подводница, кантонийците ще го изядат.”
- След като получил подарък от кенийка през 1984 година: „Ти нали си жена?”
- През 2000 година, в обръщение към група глухи деца, стоящи в близост до барабанен оркестър: „Глухи ли? Като стоите толкова близо, не се учудвам, че сте глухи?”
- Разговор с британски турист в Папуа Нова Гвинея, 1998 година: „Значи си успял да се опазиш от изяждане?”

# 524
Мелания и кралицата на Йордания
Към тези, които разбират дали кралските двойки се обичат или не, следния въпрос - Рания по любов ли се е омъжила или по сметка?
Елизабет II одобри законопроекта за Brexit
Има ли такива правомощия кралицата - да одобрява или не закони и има ли реални последствия от това?

Тук пише, че "Текстът ще стане закон в близките седмици, след като получи "Кралското одобрение" - формалност, която не включва по-нататъшни разисквания, уточнява Ройтерс, цитирана от БТА"
https://www.mediapool.bg/kamarata-na-lordovete-odobri-zakonoproe … t-news280562.html

Според тази статия ""Кралското одобрение" е последният етап от законодателната процедура във Великобритания".
https://www.mediapool.bg/kralitsata-na-velikobritaniya-odobri-za … t-news280755.html

Общи условия

Активация на акаунт