Кралски работи и клюки - 14

• 67 017
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Hello♥J, колко ми даваш Simple Smile
И без да чета конспиративни блогове, на мен на нито една снимка заедно не ми изглеждат влюбени, че и химия няма между тях.

Скрит текст:
Иначе ето тук има добри попадения за тези, които като мен смятат, че в британското семейство се правят много повече политически ходове, от колкото си мислят хората: https://whoismarkusanderson.tumblr.com
Оценявам много високо решението ти да споделиш този източник!
Благодаря!

# 496
Братовчедките са типични англичанки. Същите на вид като стотиците идващи в Слънчев бряг.
Всички са или рижи ала Хари, вуйчо му, братовчедките Беатрис и Южени... или възрастни дами с прически ала Камила и Даяна. Жените задължително са с мощно тяло.

Аз дори не съм виждала англичани като Кейт или Елизабет II. Flushed

Хаха и аз. Типичната англичанка, която може да се види в Лондон или Слънчев бряг е точно такава. Рижо руса, кравеста (ако не е напълно и безвъзвратно дебела) и зле облечена. Хубавите са скрити някъде, по улиците не ходят. Но ги има, де.

При Кейт не е само до грижи за формата, а е и до добри гени. Родителите и също са слаби и поддържани. Личи си, че майката е била хубавица като млада и сега е също много елегантна.

Политическите ходове в кралското семейство са факт. Винаги е било така и винаги ще бъде. Но това не изключва някъде по пътя да има и любов.

# 497
  • София
Майка и е била стюардеса, та има навици да се поддържа.
Иначе и тук жените масово са запуснати, просто на англичанките някак им личи повече, като са руси и розови. 
На твърдо мнение съм, че любов има.Просто като някаква институция се възползват от възможности да се харесат на народа, на други монарси и управляващи.
Кейт навремето я изкараха наследница на не знам си какви благороднически фамилии, само и само да я приемат. Излъскаха я до блясък, за да е красива, с кралска осанка и на всички да им пасва на идеята за принцеса.
Естествено, че ще се възползват от нея, когато имат вземане даване с политици и трябва да се преговаря, да се планува бъдещето.
Ще се възползват и от Меган. Която и да беше хванал Хари, щяха да я ползват и да си намерят сюжетни линии с нея.

# 498
Новината звучи пълна измишльотина, но снимката е интересна.

# 499
Принц Уилям и принца на Йордания      https://www.instagram.com/p/Bka866JniJE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=uxkftyjkg1mu                   https://www.instagram.com/p/Bka866JniJE/?utm_source=ig_share_she … hid=1wn8go03xcvby https://www.instagram.com/p/BkaorYBnCeI/?utm_source=ig_share_she … hid=1hgryga66mj6w

# 500
Ох, вие като решихте да се омъжвахте или заживявахте заедно с партньора ви, не си ли направихте някои сметки и планове?
До онзи ден го съжалявахте Хари, че Меган не го обичала, сега пък него баба му го натиснала да доведе булка с афро корени... След случая с Чарлз, Даяна и Камила, едва ли Кралицата си позволява да подцени фактора любов в един брак. Пък че ще търси ползи за Кралството е ясно. Времето ще покаже направил ли си е някой крива сметка и кой е той.

# 501
Тука се размятат какви ли не теории. Сега пък ще се превзема Африка чрез Меган. Ами смехотворно звучи Simple Smile

# 502
Цитат
На медения им месец бяха в Канада.

Объркала съм се нещо. Благодаря за корекцията Simple Smile

Цитат
Lady Cassiopeia Duval, към настоящия момент не мога да дам повече инфо конкретно в посоката, в която питаш, но науча ли нещо ще споделя.
Сега мога да кажа само, че Великобритания винаги е имала интереси в Африка. Мисля, че там има много природни богатства

Африка е изключително богат континент на нефт и природен газ, по запаси на злато е на едно от първите места, там се намират най-големите находища на диаманти и са на първо място по запаси на фосфати. Така погледнато много добре са се насочили натам. Ако е истина това, че обръщат все повече внимание към този континент силно се съмнявам, че мотивите са им чисто хуманитарни. И сватбата на Хари и Меган все повече заприличва на добре обмислена стъпка от страна на кралицата, а не на компромис в името на любовта между младите гълъбчета. И определено мисля, че всичко това е заради брекзита. Разбира се не твърдя, че Хари и Меган не се обичат - просто смятам, че кралицата е имала мотив да даде разрешение за този брак

# 503
Скрит текст:
Цитат
На медения им месец бяха в Канада.

Объркала съм се нещо. Благодаря за корекцията Simple Smile

Цитат
Lady Cassiopeia Duval, към настоящия момент не мога да дам повече инфо конкретно в посоката, в която питаш, но науча ли нещо ще споделя.
Сега мога да кажа само, че Великобритания винаги е имала интереси в Африка. Мисля, че там има много природни богатства
Африка е изключително богат континент на нефт и природен газ, по запаси на злато е на едно от първите места, там се намират най-големите находища на диаманти и са на първо място по запаси на фосфати. Така погледнато много добре са се насочили натам. Ако е истина това, че обръщат все повече внимание към този континент силно се съмнявам, че мотивите са им чисто хуманитарни. И сватбата на Хари и Меган все повече заприличва на добре обмислена стъпка от страна на кралицата, а не на компромис в името на любовта между младите гълъбчета. И определено мисля, че всичко това е заради брекзита. Разбира се не твърдя, че Хари и Меган не се обичат - просто смятам, че кралицата е имала мотив да даде разрешение за този брак

Благодаря ти за полезното инфо.
Съгласна съм с написаното от теб. Със сигурност има както политически, така и икономически причини. Понякога си мисля, че такива теми, като тези, които ни интересуват и коментираме, служат за отвличане на вниманието от нещо друго, по-съществено.
Може би пак ще разочаровам някои от следящите темата, обаче не мисля, че любовта води света. Водят го интересите и капиталът.

# 504
Аз пък мисля, че истината е доста по-прозаична. Когато чух, че Хари ще се жени и за кого, бях леко разочарована. Човек, който може да има която жена си поиска,  избра елементарното, прозаичното - американска актриса-кариеристка. Доста тъп избор за мен, но при всички положения може едновременно да си аристократ и внук на английската кралица и семпъл по интелект. Едното не изключва другото. На дядо си мяза.

# 505
По-скоро е наследил лошия вкус на майка си!
Тя нали така си падаше по разни цветнокожи - някакъв пакистанец, но когото семейството му не я одобрявало, после - арабина.

# 506
По-скоро е наследил лошия вкус на майка си!
Тя нали така си падаше по разни цветнокожи - някакъв пакистанец, но когото семейството му не я одобрявало, после - арабина.
Точно така. Peace

# 507
  • София
Никой не казва, че любовта движи света. Естествено, че са финансите и желабието за власт.
Но аз не виждам никакви политически подбуди в Хари, той си избра някаква там скучна амбициозна актриса. Колко други има, и цветнокожи и по-красиви, и по-известни, но тази му е допаднала.
Смятам, че политическите идеи са възникнали след това, когато Хари е казал, че е сериозно.

# 508
  • Пловдив
Направо световна конспирация ... Остана един филм да направят по темата.

# 509
  • На топло
Мегън го е омагьосала със сигурност в леглото и естествено малко хуманитарно ала-бала - колко е благородна, състрадателна, щедра....😅
Елфичка - нямам идея, затова питам. Интересно ми е 😉

Общи условия

Активация на акаунт