Кралски работи и клюки - 14

• 66 898
  • 730
  •   1
Отговори
# 585

Това, което получават Меган и Кейт, могат да го получат всички европейки, вкл. и 90% от българките.
Кое точно получават 90 % от българките?

# 586

Това, което получават Меган и Кейт, могат да го получат всички европейки, вкл. и 90% от българките.
Кое точно получават 90 % от българките?
Свободата да разполагаш с живота, мисълта и решенията си.

# 587
  • в сърцето на един мъж...
Някой май трябва да седне и да се запознае с Рания по-подробно - тя е от арабските принцеси, които се борят за свободата на арабските жени. И при това е подкрепяна от съпруга си Simple Smile Така че няма причина да бъде мразена. Отделно Йордания е една от държавите, приели огромен брой сирийски бежанци.

https://fakti.bg/life/269640-rania-kralicata-za-koato-ne-se-govori-chesto-snimki

# 588
Дааа и аз мога да се браня за правата на някого, облечена в Прада и размахвайки нежно ръчичка...
Въобще не ми хвалете онзи свят...

# 589
  • в сърцето на един мъж...
Лесно е да се омаловажава, ако не си направил дори опит. А и какво е по-различна Прадата на Рания от Прадата на Мелания или на Кейт?

# 590
  • Някъде там
Красив...грозен...относителни понятия са си.
Симпатичен ми е,както и цялото семейство.
Определено Радния не се бори само с размахване нежно на ръчичка. Но това могат да потвърдят със сигурност само жените получили нейната помощ.

# 591
Невероятно красива, изискана и жена с характер е Рания. Но какво общо имат достойнствата й с това, че Йордания е приела много бежанци от Сирия? Тя е гранична държава и по международните договори е длъжна. Всички гранични са приели бежанци заради това задължение. Не е заслуга нито на Рания, нито на краля.

# 592
Да не бъркаме положителния ПР с реалността. Рания е много красива. По начало всички арабски принцове се женят за жени, които са невероятни красавици, не се забулват, много са стилни,  и след сватбата придобиват европейски нос и са радетелки на женските права. 

Използването на красотата им за замазване на очите какво наистина става в тези страни е много хитра стратегия. Просто е далече от истината.

В Йордания наистина се опитват да си оправят и имиджа и да си държат на туризма и на гостите. Приели са не малко и сирийци и палестинци. И въпреки това те са арабска държава. Като се родят деца от европейка или рускиня, те са мюсюлманчета автоматично, а те, както и много араби, са издигнали в култ да се ожениш за европейка. (За да не плащат зестра, която и до ден днешен е теглото в злато, и за даса по-красиви децата, както е с всички деца, които са с повече от една раса)

# 593
  • София
Сестрата на моя позната е омъжена за йорданец. Два пъти заминават и първият път се върнаха, защото той там трудно си намира работа, а тя не може да работи. Семейството му не я и обича много и я игнорират. Сега са си там от няколко години и що годе са се закрепили, но не е цветя и рози за жената и нейните права.

# 594
Дъщерята на моя позната се ожени за Йорданец. И двамата живея и се запознават в Дубай. Сватбата е била в Йордания и е била много пищна и красива. Булката е била, като принцеса. Познатата ми показва снимки. Дори е имало български народни танци по време на тържеството и по този повод моята позната се е преоблякла с носия.
След сватбата пак са отишли да си живеят в Дубай. Казва, че дъщеря й е много щастлива, момчето било много добро и се разбирали чудесно. Сега, колко е вярно няма как да знам.

# 595
Имаше покрай великден една тема за жените женени за араби. Там има ценни неща и истории на жени, които изведнъж трябва да се съобразяват със съвсем различни нрави и светоусещане от нашите.

Между другото - новият крал на Сауди разреши на жените да карат кола, което е голямо постижение. Дано се задържи на власт, т.к. се говори и че иска да пусне туристи в страната и да показва световното наследство там а там е най-голямото селище на митичното Набатийско царство, също и Мека е там и ще се радвам да ги посетя тези земи някой ден.

# 596
  • Пловдив
Момичета, само аз ли не харесвам Мегън? Sad
Много изкуствена ми изглежда... Не съм я гледала в сериалчето, но съм засичала нейни снимки из инстаграм, сякаш от както е дукеса се облича в много по-скъпи марки. Поне от снимките й, които съм виждала.. няма Прада - Мрада и тн.  А сега...
Аз си мисля, че се намърда в това семейство заради $

# 597
Момичета, само аз ли не харесвам Мегън?
Аз си мисля, че се намърда в това семейство заради $
Е, как, тук 90% от хората не я харесват, то всеки втори пост е за това. И точно със същите аргументи. Мнозинство сте, споко, ще се подкрепяте. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 07:51 от Анонимен

# 598
  • Пловдив
Съжалявам, преминах из темата отгоре-отгоре и явно ми е убягнало Grinning

# 599
  • София
Не я харесваме, но щом баба я приема, на нас какво ни остава Grinning Опитваме се да я приемем.

Общи условия

Активация на акаунт