Кралски работи и клюки - 14

• 66 894
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Е, хубаво де, като се е омъжила за принц, дай да ходи с дънки Мустанг, за да не си мислят хората, че го е взела за парите. Има си стилисти, има си възможности, ще носи каквото си иска или каквото й кажат.

Пък за изкуствена, колко да е изкуствена? Жена като жена, само че под лупа и прожектори. Колко всъщност биха изглеждали нормално, се чудя аз?!

# 601
  • Пловдив
Имам предвид преди сватбата й и сега. Преди сватбата й се появява с нормални и достъпни тоалети, а сега залага на доста по-скъпи марки. Никой не казва да ходи с дънки, просто прави впечатление.

Между другото.
Бях чела за някаква руска астроложка, която редовно казвала разни неща за кралското семейство. Последното е за Мегън и Хари.

Казва, че в момента наистина се обичат, защото всичко било ново, светло и интересно. Ще мислят за общо дете, но реално никога няма да стигнат до там. Съюзът им няма да трае повече от няколко години, на по-късен етап ги вижда с други хора.

# 602
Трябва да се облича и с по-скъпи тоалети и основно по-хубави. Вече е несметно богата и херцогиня, и може да си позволи да носи всякакви марки.

# 603
  • До сърцето...
Чудя се, ако Мегън и Хари се разделят дали ще зарадват повече хора, отколкото като се взеха.

Скрит текст:
Не знам да има любов, на която началото да е не е светло и интересно. Ама щом е за кралският двор - а не! Трябва всичко да е мрачно и сериозно, за да се угоди на врачки, мрачки и прочие.
И аз не съм от харесващите Мегън, но аз моят живот съм си го уредила, без да им искам мнението, а нека и тя, и Хари правят своят избор - грешен, правилен - тяхна си работа. Човешко е, може и да си отиде страстта след време. А може и като Чарлз и Камила да са (и тях не ги харесвам, ама ти си се задържаха толкова години заедно, евала!).

# 604
  • София
Не било рокля, а някаква роба с панталон отдолу . Поне аз мислех, че е рокля. Забелязвам, че десния профил на Даяна е по-хубав от левия и Grinning

# 605
Много ги надценявате жените, омъжени за принцове. Joy
То не става така "Хм, ще се омъжа за принц и ще си уредя живота!", хвърлили чифт обувки "Тенденз" в куфара и хайде на поход към принца. И после какво - застава пред принца и му казва "Аз ще се омъжа за теб!". А пък горкичкия принц, нали няма друг избор, взел, че клекнал пред златотърсачката.
Нещата се случват и от двете страни. Няма шанс да се омъжиш за принц (или водопроводчик), ако и той не го поиска. Wink

И богатите имат чувства. И те се влюбват, плачат, мразят, нараняват, разделят и пак влюбват...

п.с. Забелязвам, че напоследък са модерни рокли като тази широката на Меган. В няколко магазина видях подобни.

# 606
Коя е "широката на Меган", те почти всички са й широки. Simple Smile

# 607
Коя е "широката на Меган", те почти всички са й широки. Simple Smile
Хах, най-широката. Бяло-синята от сватбата на роднини.
Скрит текст:

# 608
  • Sydney
Ако говорите за Мелания Тръмп - тази жена за мен е мумия, сто кила грим, и мн злоба... изобщо не я харесвам!

Сестрите (братовчедките) - приличат на лелки, никаква грация и стил. Изглеждат обаче веселячки...

Последната рокля на Меган - нямам мнение или по-скоро неутрално такова...

Дали са женени по любов, сметка или Квото е там те си знаят, те си живеят заедно...

Хареса ми посещението на Уилям...

# 609
Айде сега, нова клюка. Кейт била бременна отново Grinning

http://www.kliuki.net/%D0%BA%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D0%B … 0%BC%D0%B5%D1%81/

# 610
Не ми се вярва... Нали бяха казали, че кара много тежка и опасна бременност и третата такава било истинско мъчение.
Ако това е вярно, едва ли ще се хвърли в четвърта едва два месеца след раждането.

# 611
И аз не мисля, че е вярно.

# 612
Не е вярно.

# 613
  • До морето
Имаше покрай великден една тема за жените женени за араби. Там има ценни неща и истории на жени, които изведнъж трябва да се съобразяват със съвсем различни нрави и светоусещане от нашите.

Извинявай може ли.линк към темата или поне заглавието, за да я потърся?

# 614
  • Някъде там
Аз пък никога не съм харесвала принцеса  Даяна,но определено ще съм една от малкото тук,да не кажа единствената.
Меган ми е малко странна и не мога да кажа дали я харесвам или не.Не е зле но ако трябва да избирам предпочитам Кейт.Тя ми изглежда по спокойна и естествена.
Меган имам чувството че е кълбо от нерви и притеснение.Усмихва се прекалено пресилено и сякаш незнае как да се държи и какво да прави с ръцете си.И това постоянно привеждане напред ме влудява като я гледам.Много рядко я виждам изправена и усмихната естествено.

Общи условия

Активация на акаунт