Кралски работи и клюки - 14

• 66 890
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз също не харесвам Даяна.Чисто физически. Не ми е най-голямата красавица, нито много префинена....по-скоро ми е грубовата.   
Това за нова бременност на Кейт е абсурдно. Не стават така случайно  и леко нещата при тях.

# 616
Има и други, които не са фенове на Даяна. Но, моля ви, дайте малко време на Мегън да се освести!

# 617
Относно дискусията скъпи- масови дрехи само ще напомня как се появи Кейт в двора на Бъкингамския дворец деня след сватбата й с Уилям- сако, дънки, сандали на платформа. Брандът беше Зара.  Peace

Аз пък никога не съм харесвала принцеса  Даяна,но определено ще съм една от малкото тук,да не кажа единствената.

Никак не си единствената.  Wink

# 618
От актриса очаквах много по-леко и гладко "да влезе в образ" и съм учудена,че не й се получава твърде.Може би защото е толкова актриса,колкото и дукеса или каквато там титла й дадоха.
Ще има проблеми с баща си или по-точно голямата му уста.
Даяна не ми допадаше много,защото беше голяма мрънла.Иначе беше хубава млада жена.
От всички най-адекватно се държи Кейт.Изискванията и прожекторите са най-силни спрямо нея,но издържа геройски,усмихва се,маха,ражда,работи.Ама чак пък да забременее направо от родилния дом ,не ми се вярва.Но пък ако някой го може,това ще да е само тя Simple Smile
Не съм фен на никой,изобщо цялата институция ми е леко паразитна и с умрели функции,но пък ние и без монархия сме цъфнали и вързали,така че да гледаме нас си....

# 619
Харесвам Кейт, но е всичко друго, но не и естествена.

# 620
Кейт, че издържа геройски, издържа, обаче чак пък да работи. Работи дукеса, да. Или пък ако раждането на деца е работа, добре.

# 621
  • Пловдив
Работа е, трябват наследници Grinning

# 622
Каквото и да прави Кейт- работа ли е, лайфстайл ли е, хоби ли е, прави го с невероятно постоянство и желязна воля. Само за това дори заслужава признание. Отдадена е до край- любов, кауза, цел?- без значение, важното е, че й се получава.
За Даяна наистина определението "мрънла" е много на място.

# 623
  • София
Да, в мнението си нагоре, че не ми допада бях написала, че по характер(каквото съм чела) не ми допада. Ама го изтрих.
Твърде мрънкава, депресивна. Впускала се е в някакви неща, без да мисли. Може би малко инфантилна.

# 624
Каквото и да прави Кейт- работа ли е, лайфстайл ли е, хоби ли е, прави го с невероятно постоянство и желязна воля. Само за това дори заслужава признание. Отдадена е до край- любов, кауза, цел?- без значение, важното е, че й се получава.

Напълно подкрепям. Всичко й се получава с лекота. И при Даяна беше така.

# 625
Според мен на Даяна и се получаваше с лекота, докато при Кейт с много труд и воля.
А Даяна кога стана мрънла? След онова прословуто интервю. Иначе преди това доста повече години мълчеше отколкото Кейт и Уилям имат семеен живот, така ме нищо не се знае.

# 626
  • София
Усещането, което внася в мен Кейт е спокойствие, мир, усмивки и положителност. Това е чистото ми отношение към нея като човек, който виждам по снимки и по телевизията. В началото и при нея личеше притеснение, но не чак до такава степен, както при Мегън. Но и все пак Кейт и Уилям бяха дълго време заедно, дори да не бяха сгодена тя вече се беше понаучила с папараците, камерите, обноските и държанието.
Даяна в мен никога не е внасяла чувство на любов, спокойствие и положителност, винаги ми е била някак витална и суха. Не разбирах прехласването по нейната красота - имаше стил, който харесвах, но до там. Сега като гледах последния филм за нея ми стана мъчно като за личност преживяла всичко.

Работата на Кейт не е лесна, както всяка друга, която се работи. Да, има гледачки, миячки, готвачкии и каквото друго се досетите, но не може като мен да излезе ей сега на улицата и да не й пука, че днес съм без грим и не съм особено за гледане, защото на следващия ден всичко гръмва. Спомняте ли си след първото раждане как беше снимана в ужасен вид, че дори с бели косми? След няколко дни снимаха, че е прекарала часове във фризьорски салон, и надали е било само за косата.

Та, личното спокойствие е трудно при тях, факт е, сама си го е избрала, но и аз съм си избрала тежката работа, която работя, но ми носи щастие и удоволствие.

Мегън ми е много изкуствена. И още не знам от притеснение ли е или от нещо друго.

# 627
  • София
Ние виждаме само външната фасада (например Кейт винаги усмихната и елегантна), но може би не всичко знаем какво има зад тази фасада.

# 628
Лично на мен усмивката на Кейт ми изглежда точно служебна. Освен това има и вид на англичанка с английско самочуствие и чувство за превъзходство. Красива и елегантна е и я харесвам много, но не ми е никак естествена.
В Даяна пък се долавяше неувереност, срамежливост и липса на самочуствие, тя ми стоеше много непринудена и естествена.
За Меган още впечатленията са пресни, личи си че тепърва навлиза в “дворцовия” живот, но ми е много сладка. Личи си, че се старае.

# 629
  • Sydney
Зад образа на Кейт (този публичния) стои зверско упорство, много много работа и много съобразяване... оставили са (тя и Уили) впечатление на хармонични отношения, с ясни граници, приоритети и поведение... доста е вложила Короната в бъдещия крал, който ше бъде Уилям... грешки тип Чарли и Даяна - ноу мор!

Даяна - физически не ми допада, хубава е, но ми е твърде 80-те, но не диско 80-те които харесвам, ами тези които са на още непроменената, ренесансова Корона... дори тогава баба изглеждаше доста ретро сравнено със сега, а доста години минаха...

Мегън - твърде рано е да се каже кое и как, нека минат две-пет години и тогава на база появи и тнт ще може да се направи извод. Да бе забравяме, че Кейт също беше леко неориентирана в началото и стоеше не на място, доста по-обрано и обработено от Меган, но както казах по-горе те си я подготвиха... Меган се държа доста добре на сватбата и доста й се получи там...

Общи условия

Активация на акаунт