Кралски работи и клюки - 14

• 66 800
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Тя отслабна доста преди сватбата, и оттогава пази фигура. Вероятно и спортува. Не знам как успява, но респект за волята! Но преди това моите спомени са, че изглеждаше като типична бозава и леко безформена англичанка.

# 691
Чоропогащника прави чудеса Wink

# 692
Бооже, много сте се вживяли: лицемерна кучка. Мислех, че темата е за забавление, а тя се оказа пълна с огорчение и негативизъм.
Е ,чак пък огорчение, хахаха, да не ми е влязла в къщата, или ще ми ражда внуците, та да съм огорчена. Просто си изказвам мнението за измислените феминистки, дето се правят на нещо, което не са и си позволяват да се мислят за нещо повече от останалите на тази измислена база. И тази африканска принцеса е добро доказателство, че съм права. Няма огорчение, по-скоро презрение и донякъде задоволство, че не съм от тези, дето лесно можеш да ги заблудиш Sunglasses, мдааа....

# 693
Има нещо много добро в Даяна. За това света полудя по нея. Просто излъчва доброта и непринуденост

С това съм напълно съгласна. Изключително силна топлина, нежност и доброта лъха от тази жена. Затова е обожавана от всички. Нейните снахи може да са много красиви, но нямат това излъчване - то си идва отвътре.

А относно Кейт - тази жена има невероятно тяло. Някъде четох, че деня й започва с тренировка, освен, ако няма някакви ангажименти. Перфектна е от където и да я погледне човек. Меган също е много хубава, обаче тялото й специално не ми харесва. Не знам, ако свали някое и друго килце дали няма да изглежда по-добре  Rolling Eyes

# 694
  • София
Мегън ако свали килограми, ще се загуби още повече.
Различен е и ъгълът на снимане. на първата снимка е леко отгоре, а на втората по-централно и краката и изглеждат по-дълги.
Вероятно сега тренира с треньор, специални програми и знаят къде да наблегнат, за да поддържа някоя част, а друга да не наедрява(с мускули, не говоря за сланинки). На първата снимка вижте краката и какви са по-релефни, а на втората бедрото тръгва от коляното в права линия.
Даяна е симпатяга, но ми е безразлична.
Иначе, най-много харесвам Кейт.Тя ми е балансирана. Изглежда ми искрено мила, но обрано, възпитано с финес. Не да се хили невъздържано или да гледа злобно.

# 695
Има нещо много добро в Даяна. За това света полудя по нея. Просто излъчва доброта и непринуденост

С това съм напълно съгласна. Изключително силна топлина, нежност и доброта лъха от тази жена. Затова е обожавана от всички. Нейните снахи може да са много красиви, но нямат това излъчване - то си идва отвътре.

А относно Кейт - тази жена има невероятно тяло. Някъде четох, че деня й започва с тренировка, освен, ако няма някакви ангажименти. Перфектна е от където и да я погледне човек. Меган също е много хубава, обаче тялото й специално не ми харесва. Не знам, ако свали някое и друго килце дали няма да изглежда по-добре  Rolling Eyes

Меган на килограми е добре, няма нужда да сваля. Тялото й е такова, има лоша конструкция -слаби крака от коленете надолу като клечки и това разваля общото впечатление като я погледнеш. Освен това има малка глава, тесни рамене и се губи като визия до Кейт например. Забелязала съм ,че жените с малки главички и тесни раменца никога не могат да изпъкнат, дори да имат красиви лица. А лицета на Меган е прекалено луничаво и тъмно на цвят, за да изглежда красива. Трябваше да я избелват вместо да я потъмняват, за да я направят по-красива, но замисъла е такъв изглежда. Laughing

# 696
Ами точно заради тънките крачета и малката глава си мисля, че някак тялото й изглежда едро, макар че реално не е. Ако отслабне в тялото нещата ще се изравнят и ще изглежда една идея по-добре. Но може и да бъркам Simple Smile

# 697
Меган е достатъчно слаба, накъде повече да отслабва. На мен ми харесва като пропорции. Няма толкова подчертана талия, но не е нещо фатално.
На мен Кейт не ми харесва като излъчване, в цялост. Да, има хубаво тяло, но... Въобще не ми е симпатична и така, както някои виждат у Меган сметкаджийство, така аз виждам у Кейт такова.

# 698
Въобще не и трябва да отслабва. Иначе и двете са лисици. Peace
Даяна е символ.

# 699
Меган е несъразмерна . На мен краката й са ми направо смешни .Прилича ми на Мини Маус с толкова тънки глезенчета ,че стъпалата й изглеждат огромни .
Скрит текст:
Направо се чудя понякога ,как ходи
Не знам , коя от двете е сметкаджийка ,но когато е до Кейт,не може да изпъкне . Иначе е сладка ,но до там  Peace

# 700
Въобще не и трябва да отслабва. Иначе и двете са лисици. Peace
Даяна е символ.

Много точно казано. Снахички лисички. Grinning

А Даяна символ и true princess.

# 701
  • Пловдив
Понякога ми става доста мъчно, когато попадна на подобни фотошопирани снимки... Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 15:34 от Мрън.

# 702
  • До сърцето...
Сложете я в скрит текст, моля, на мен ми е кофти да гледам снимката.

# 703
  • Пловдив
Съжалявам, но не знам как. Sad

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Дай редакция на поста. Погледни над прозореца с изписания от теб текст - има няколко икони. Една от тях е точно "скрит текст". Маркирай линка със снимката и натисни тази икона. После запази направените редакции и постът ти ще се коригира като снимката остане в скрития текст. Не става от мобилен телефон /или по-скоро - много е трудно от там/. Действай през компютъра за това.

Общи условия

Активация на акаунт