Кралски работи и клюки - 14

• 66 835
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Добре де, Меган защо пак е облякла рокля, която й е с около 4 номера по-голяма? Изглежда ужасно. И не, че роклята не е хубава, обаче й стои така, че все едно я е взела назаем от леля й, която е с около 40 кг. по-едра от нея.

# 106
Кити спенсър много ми харесва.

Ръкавите на Мегън са твърде широки Rolling Eyes ужас..

# 107
  • Sydney
Моделът е такъв, както и този на Кити... съвсем др е въпросът на кой как му стои... Кейт също имаше поява с подобен вид рокля... на висок човек дълга широка рокля стои по един начин, на нисък съвсем друг... примерно аз с моите 1.60 дълга пола съм като гном колкото и високи обувки да сложа...

# 108
Гостите минават през църковното гробище и хич не им пука. Stuck Out Tongue Winking Eye Представям си при нас, ако имаше такива снимки, колко суеверно разочаровани щяха да са всички.

# 109
# 110
  • Sydney
Гостите минават през църковното гробище и хич не им пука. Stuck Out Tongue Winking Eye Представям си при нас, ако имаше такива снимки, колко суеверно разочаровани щяха да са всички.

Аз също бях потресена и се чувствах ужасно когато минавахме през районното гробище, защото пътят беше отнесен от океана и алтернативният беше през самото гробище....

# 111
Скрит текст:
Гробищата са съвсем нормално място за преминаване, дори и разходка на... кучета, като има кофи за кучешки отпадъци. В началото  ми беше странно, но свикнах.
А помня като малка бях ходила с баба да почисти гроба на дядо ми. Било е пролет, защото отвсякъде миришеше на люляци и пролетни цветя. Казах, че е много красиво, и то наистина беше, а тя ме смъмри, че това са гробища.

# 112
Определено Мегън прекалява с тези въз широки дрехи. Роклята е хубава, само ако беше подходящ размер... Какво крие толкова? Коремче или? Grinning
Роклята на Кити в първия момент ми хареса, но после ми се стори, че я прави прекалено пълна.
Жената на графа е хубавичка и тоалетът й ми харесва най-много. Изчистен и елегантен.
И аз се ужасих след като видях, че минават през гробището. В България по принцип не се минава през гробовете.. около тях и по вече направените пътечки.

# 113
За мен Мегън е бременна! А, на бас!

# 114
  • София
За мен Мегън е бременна! А, на бас!

Хаха, точно това си помислих Simple Smile)

# 115
  • Sydney
Според мен не е...

Преди два дни с баба беше с рокля по нея и колан...

# 116
Не е бременна според мен. Просто се опитва да се разграничи много от впитите холивудки дрехи и иска да се гледа на нея като на принцеса. Вече във впито, два номера по-малко, с изхвръкнало дупе и гърди няма да я видите.

# 117
  • Down south
Обсъдихте ли обиците, които кралицата е подарила на Меган за първата и публична изява. Перли и диаманти. Носи ги с кафявата рокля.

Тези обици остават нейни или са притежание на короната?

# 118
  • На топло
В един форум са измислили прякор на Мегън 😂 - робинята Изаура.
Не е бременна, преди няколко дни беше с много прилепнала рокля.

# 119
В един форум са измислили прякор на Мегън 😂 - робинята Изаура.

Адски брутално.... JoyJoyJoy

Или е бременна, или бяга от секси дрешките...  Имам чувството, че е първото. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт