Кралски работи и клюки - 14

• 66 950
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Не ми е странен избора на униформа. Грозна, хубава, черна или цветна, това е униформа и той я носи такава, каквато е. Важно е какво символизира и кого представлява, а не как изглежда. Това важи за всяко формено облекло.
Роклята на булката беше къде по-странна. Както и прическата й. Tired
[/spoiler]
Много ми харесва начинът ти на мислене.
Тъкмо пишех относно предния ти пост, че си отбелязала в него много интересни неща. Наистина и на мен ми се струва, че Чарлз много бързо остаря.
И сега, в последния си пост, също много точно си го написала: "Важно е какво символизира и кого представлява, а не как изглежда".
За какво се сещаме когато споменем Николай ІІ? Защо тази униформа, при това и в детайлите едно към едно? Иска ли да намекне нещо? Или....
Знам, че няма нужда да ти пиша повече. Ти ме разбра. А какво е, как е, ще разберем когато решат, "че му е дошло времето". И ще ни дадат тази информация, на която "й е дошло времето".

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Това вече мисля го обсъждахме някъде в предната тема - той е почетен капитан на този полк и поради тази причина е с тази униформа, тя е на морските пехотинци, той е служил като такъв и е помолил за специално разрешение Кралицата. Тя е разрешила да я носи, отделно да е с брада, защото тази униформа се носи гладко избръснат. Така че униформата е израз на почит към колегите му.
Ох, много са красиви от тези по-горните снимки със старовременните дрехи

Интересно какъв е този ден, какво празнуват? Ааа, открих, деня на Ордена на жартиера

# 227
И все пак, толкова много черно, такива едни физиономиии от младоженеца все едно някой е починал. А брадата по-добре да вземе да я обръсне. Никой от семейството му не изглежда добре с брада като някой дървар, ама от нехубавичките..

# 228
  • София
На мен ми харесва с брада. Може би Меган го харесва с брада и е било закачка към нея, която баба ви е позволила.
Не мисля, че има "таен замисъл" в избора на Хари. По-скоро ми е интересно защо са избрали такава униформа на тази военна част. Т.е. същата , като на Николай. Или пък по начало си е тяхна, а Николай по някаква причина я е носил.

# 229
Скрит текст:
На мен ми харесва с брада. Може би Меган го харесва с брада и е било закачка към нея, която баба ви е позволила.
Не мисля, че има "таен замисъл" в избора на Хари. По-скоро ми е интересно защо са избрали такава униформа на тази военна част. Т.е. същата , като на Николай. Или пък по начало си е тяхна, а Николай по някаква причина я е носил.

Дези, на предната страница имам пост с линк към статия, която обяснява историята на униформата. Виж я. На мен ми беше полезна. Нека не преразказвам, защото може да не е интересно за всеки.

# 230
Скрит текст:
И все пак, толкова много черно, такива едни физиономиии от младоженеца все едно някой е починал. А брадата по-добре да вземе да я обръсне. Никой от семейството му не изглежда добре с брада като някой дървар, ама от нехубавичките..

Елфичка, вярно е, това което си написала.
Разгледах внимателно всички (е, всички които чичо Гугъл ми предложи) униформи, които Хари е носил на различни събития. Аргументирано, а не инатливо твърдя, че е можел да избере някоя от 3-те, които му стоят страхотно. (Извинявайте, но този път няма да пробвам да ги качвам, да не стане като предния ми злощастен опит. Който желае, може да потърси Хари в униформа в нета.) Но той избира тази и точно тази иска баба му да му разреши да носи, че и с брада... Ей така...Няма как да е случаен избор. Вижте как е облечен като кум на брат си, например. (С тази униформа също показва уважение и към традициите, и към военните).
Не налагам мнението си на никой, всеки вижда нещата по своему и това е страхотно.
Приятно ми е да прочета всяко мнение, в което има смисъл и е изложено без заяждане и дребнавост.

# 231
  • град-държава
Добре, странно, странно, та странно. Не е
ли време да изложиш подозренията си, а не само през изречение да повтаряш, че всичко е странно.
Повече от ясно е, че в кралското семейство никога и нищо не е случайно, но все пак...

# 232
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все нещо празнуват,от парти на парти,от маса на маса.Имам чувство,че живота им е едно безкрайно веселие.

# 233
Преди време имаше въпрос по темата и днес вече има отговор
За първи път: еднополов брак в кралското семейство
https://m.vesti.bg/lyubopitno/za-pyrvi-pyt-ednopolov-brak-v-kral … semejstvo-6083576
Иначе любопитно си дискутирате тук, та хвърлям по едно око.

# 234
https://m.vesti.bg/lyubopitno/za-pyrvi-pyt-ednopolov-brak-v-kral … semejstvo-6083576
Моля?!? Оженил се, родили им се 3 деца и после разбрал, че е хомо?

# 235
  • град-държава
Нали и те трябва не само да се впишат, но и да са образцов пример за новите ценности.😆

# 236
  • На топло
Има нови снимки на Мегън от Royal Ascot 😊 нещо бяло, май този път и е по мярка.
Влизам в зона без Инт и не мога да ги сложа.

# 237
# 238
Дядо му е племенник на нашия княз Александър Батенберг.

# 239
Нали и те трябва не само да се впишат, но и да са образцов пример за новите ценности.😆

А, нови ценности. Нали на това преди време са му казвали "английската болест".

Общи условия

Активация на акаунт