Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 116 621
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Здравейте,
Влизам с въпрос - дъщеря ми гледала някакъв продукт за оцветяване на коса, махал се с отмиване - нещо като тебешир уж, но някак мушкаш кичур вътре в нещо и така ставало.  Не е от спрейовете за боядисване. Това ми обясни, а не го снимала.... Сега е  на море, но ми мрънка по телефона да го купя.
Някой има ли бегла представа какво е това чудо?

# 196
Йеп, ето така изглеждат:
Скрит текст:
Виждала съм ги, само че в Лили, но може и в ДМ да ги има. Тези, които са в Лили, са на Шварцкопф:
Скрит текст:
Има още 2-3 цвята. Не съм ползвала този вид тебешир и не мога да дам мнение.

# 197
  • София
Йеп, ето така изглеждат:
Скрит текст:
Виждала съм ги, само че в Лили, но може и в ДМ да ги има. Тези, които са в Лили, са на Шварцкопф:
Скрит текст:
Да тези са, и аз го показах на моята , но ми отговори че това нещо не били особено стока, по мнение от нейни приятелки.
 Вторите показани ги видях в ДМ.

# 198
Взех най-накрая от део кристала на Балеа,пише на немски "Забележимо нежен", със зеленикав етикет е,нямаше други.Имаше спрейове в стъклени опаковки но бяха с аромат.
Кристала струваше точно 5.15лв.
Дано да съм доволна Simple Smile

# 199
  • Sofia
Благодаря, момичета! Ще ходя утре пак, днес така и не разпознах за какво ми говори....

# 200
Взех най-накрая от део кристала на Балеа,пише на немски "Забележимо нежен", със зеленикав етикет е,нямаше други.Имаше спрейове в стъклени опаковки но бяха с аромат.
Кристала струваше точно 5.15лв.
Дано да съм доволна Simple Smile
Е то колко вида да има различни? За буца стипца няма как да има разновидности, то ако е нещо различно като състав, вече просто ще е различен продукт. Поне аз доколкото схванах от четене насам-натам, това си е точно стипца, направена във форма удобна за нанасяне.
Нанасяйте на хубаво мокра кожа и с повече натриване, наскоро ги коментирахме че не работи ако се мине с 2-3 движения, както сме свикнали с нормален рол-он.

# 201
  • Бургас
Аз си взех вчера таблетки Сомат с отстъпка рожденик, но забелязах, че вече не искат да се попълва бланка с данните ми, а само видяха ЛК и маркираха. А едната кутия наблетки беше отворена, но я видях чак вкъщи, къде съм бляла, не знам Sad

# 202
  • Русе
Сега като се замисля и за ММ преди 3 седмици не ни дадоха талон.

# 203
Здравейте.Срещали ли сте топки за сушилня от вълна.
питам за София

# 204
Да, има. На щанда при цветоулавящите кърпички, сапуните за петна и прочие подобни.

# 205
Благодаря ти.В кой ДМ ги видя?Аз търсих в Сердика и Х.Димитър,но нямаше

# 206
В Младост 3, до Лидл на Ал. Малинов.

# 207
  • София
Някоя мама с доста мазна T-зона да препоръча крем за лице със слънцезащитен фактор и матиращ? Има ли изобщо такова чудо?

# 208
  • Пловдив
Tumbi91 има, но не в ДМ. Взех на Юсерин 50 фактор за мазна кожа, вече пробван и съм очарована

# 209

Общи условия

Активация на акаунт