Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 116 615
  • 767
  •   2
Отговори
# 180
Има уникални кремове за ръце на Balea в много удобна опаковка 😍

# 181
  • София
Сапуни Dav в ДМ са на промо цена 0,89 лв., но няма всички видове.

# 182
И в Кауфланд тази седмица са на 0,87 лв.

# 183
Нещо се обърках в коя тема се обсъждаха ексфолиращите чорапи,
че реших да ги пробвам.
Дали има в ДМ ?

# 184
Днес момичето на касата от Сливенския DM ми каза че утре всичко в магазина ще е на -15%. Жалко че ми го каза след като платих Simple Smile

# 185
Отстъпката за рожденик важи ли за намалени вече неща, примерно слънзезащитните от брошурата? Питах на касата, първо каза на всичко, после без тези на промоция...а де 🤔

# 186
  • Русе
Отстъпката за рожденик важи ли за намалени вече неща, примерно слънзезащитните от брошурата? Питах на касата, първо каза на всичко, после без тези на промоция...а де 🤔
Не, не важи. Оплаквах ви се скоро. Но в някои градове я начисляват.
В петък с ММ ходихме в другия ДМ в мола. Купих маслото от малинови семки, WC препарата на Bref и лосиона за след слънце на ДМ. Казахме, че ще ползваме отстъпка рожденик. Касиерката усмихнато се съгласи. Аз си мълчах и си траях, но изведнъж я осени идеята, че трябва да попита другата дали да слага отстъпка на лосиона. Другата отговори: "Разбира се, че не. Цялата група слънцезащитни са намалени.". И така. Маркира ни го на друга сметка.

# 187
  • Сливен
Пантофка , правят утре намаление заради отварянето на Лили в другия МОЛ.

# 188
Вики,за какво ползваш маслото от малинови семки и може ли една снимчица? Simple Smile

# 189
  • Русе
Вики,за какво ползваш маслото от малинови семки и може ли една снимчица? Simple Smile
Аз писах и предната седмица, когато си го бях набелязала за купуване. Ще го ползвам за плаж. Има SPF от 30 до 50.

# 190

По принцип важи, информацията е от управител. Не важи само като е на цяла категория продукти...следователно в този случай не важи, както и когато всички парфюми бяха намалени Peace .

# 191
Когато беше намалено всичко на Балеа се възползвах от отстъпка рожденник, начислиха ми я на цялата сметка (повечето продукти бяха Балеа)

# 192
  • оттам, откъдето започва България
И при мен така беше с намалението, даже го споделих тук, тъй като съм чела и други случаи.

# 193
А на мен точно тогава не ми намалиха продуктите на Балея. Явно звездите им говорят кога отстъпката да е върху всичко и кога не.

# 194
  • Русе
И при мен беше така. Казаха ми, че в такива случаи изришно питали в централата.

Общи условия

Активация на акаунт