Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 114 742
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Шампоаните на Елсев са на промоция гледам, имате ли отзиви за зеления, с хума мисля беше за мазна коса?
Когато излезна серията си накупих маската, шампоан и балсам. Много прияно мека ми става косата, но моята има нужда от подобни продукти, за да не се заплита, да не е суха и да ми прибира обема. За мазна коса не знам как ще подейства и обем надали ще направи.

# 691
  • София
Шампоаните на Елсев са на промоция гледам, имате ли отзиви за зеления, с хума мисля беше за мазна коса?
Хич не съм доволна от шампоаните на елсев. Косата ми бързо се омазнява в корена и зеленият елсев не ми вършеше никаква работа. Даже останах с усещането, че по-бързо ми се омазняваше косата от него.

# 692
  • София
Поредният артикул, който изчезна от dm, а ми е толкова любим. Sad

# 693
По-рано тази сутрин в инстаграм профила на българския DM имаше пост за до -50% намаление на избрани артикули на Alverde. Сега отново го потърсих да направя скрийншот и го няма. Мистериозно е изчезнал. Laughing Може би са избързали и са се объркали, предвид че трябва от утре да има нова брошура.

# 694
  • Стара Загора
В новата брошура не виждам да има намаление на продукти на Alverde.

# 695
  • София
Мдам, и този път не дочаках намаление на техните марки кухненска и тоалетна хартия. Sad
Някой пробва ли от тъй скъпите чарапогащници на Scholl, че днес без малко да купя един, но хеле намерих от евтините на друго място. Все се чудя какво им е толкова специалното на Scholl-ските.

# 696
Това за брошурата беше лично мое предположение. Но факт е, че го видях. Онзи голям червен кръг с бял надпис вътре -50%...Както и да е.  Стори ми се конспиративно и затова го споделих. Днес е Хелоуин. Явяват ми се явно само на мен призрачни промоции. 

# 697
  • Стара Загора
orange_girl, излезе ми в Инстаграм - има няколко снимки, на които има продукти от декоративната козметика на Alverde. Като реклама е, като се влезе в профила не излиза.

"Момичета, за да сме не по-малко цветни и прекрасни и през есента, е време за някои нови допълнения към декоративната ни козметика. Възползвайте се от нашите предложение с до 50% отстъпка на избрани артикули от натуралната ни козметична линия на марката alverde! Отстъпката е отразена в цената на рафта, а избраните продукти можете да намерите до изчерпване на количествата в съответния dm магазин."

# 698
Аква серума има ли го още в ДМ? По едно време беше изчерпан навсякъде, май му сменяха опаковката. Дали го има отново?

# 699
  • Бургас
http://1.bp.blogspot.com/-etA-6lLfPQc/VS1hPucyubI/AAAAAAAAGqY/n0 … l%2Bfluid%2B4.jpg
Има ли доволни от това олио? Почиства ли добре грим?

# 700
  • Пловдив
Аква серума има ли го още в ДМ? По едно време беше изчерпан навсякъде, май му сменяха опаковката. Дали го има отново?

Да, има го вече.

# 701
orange_girl, излезе ми в Инстаграм - има няколко снимки, на които има продукти от декоративната козметика на Alverde. Като реклама е, като се влезе в профила не излиза.

"Момичета, за да сме не по-малко цветни и прекрасни и през есента, е време за някои нови допълнения към декоративната ни козметика. Възползвайте се от нашите предложение с до 50% отстъпка на избрани артикули от натуралната ни козметична линия на марката alverde! Отстъпката е отразена в цената на рафта, а избраните продукти можете да намерите до изчерпване на количествата в съответния dm магазин."

Благодаря за разяснението.  Надявам се да не съм заблудила някой. Simple Smile

# 702
  • Somewhere in Spacetime
Кърпичките за прах хубави ли са? Искам някакво чудо, с което да почиствам праха от мебелите и поне да трае малко по - дълго почистването, т.е. антистатик да е.
P.S. Омръзна ми... все едно живея на тротоара на булевард в София.

# 703
Кърпичките за прах хубави ли са? Искам някакво чудо, с което да почиствам праха от мебелите и поне да трае малко по - дълго почистването, т.е. антистатик да е.
P.S. Омръзна ми... все едно живея на тротоара на булевард в София.

Не съм използвала техните кърпички, но ако искаш може да опиташ и този препарат. Преди бях предубедена към марката, но приятеля ми го купи по погрешка и от тогава много ми харесва. Даже не знаех че има антистатик препарати, мислех си че аз си въобразявам че с този има по-малко прах по мебелите Grinning
https://www.google.bg/search? q=%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%81+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82+%D0%B7%D0%B0+%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE&rlz=1C1ARAB_enBG492BG499&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRnq31tbPeAhVDp4sKHR3WAM4Q_AUIDigB&biw=1440&bih=758#imgrc=CoJKW_S9eN_NuM:

# 704
Кърпичките им за телевизори,лаптопи и тн. наистина са антистатични,така че аз бих пробвала и другите им видове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт