Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 114 714
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
Обещах да пиша за стелките Балеа. Синът ми ги носи два дни и ми каза, че с тях и без тях е все едно и също положението. Освен това на едната откъм петата платът започнал да се обелва от гумата. Общо взето е ядосан, че е дал 12 лева за тях.

# 46
  • Бургас
Ехаааа,доволна ли си от него?
Ще мина днес през лидл да видя дали ще има нещо.
Много ти благодаря,Наси!

# 47
Записвам се с последното си мнение от предишната тема, защото не знам дали ще бъде видяно.

John Frieda имат
приглаждащи косата продукти и ги има в dm.
Малко са скъпички обаче и това ме възпира за си взема, надявам се на промоция.
И аз си взех шампоан и балсам на тази марка на промоция ,но изобщо не бях доволна.
Миналата седмица си взех ето това, беше намалено в dm. Уж само с едно нанасяне възстановява едногодишни щети по косата, естествено няма такива свойства, но определено косата става по-плътна и дебела, придава обем (аз го нанасям само на дължините), но не се справя с оформянето на къдриците, не хидратира достатъчно.

# 48
  • София
Обещах да пиша за стелките Балеа. Синът ми ги носи два дни и ми каза, че с тях и без тях е все едно и също положението. Освен това на едната откъм петата платът започнал да се обелва от гумата. Общо взето е ядосан, че е дал 12 лева за тях.
Точно и мен това ме притесни, днес ги гледах и като знам малкото (11г) каква ламя е на обувките, се отказах и взех някакви за 3,19, да си уплътни едни обувки за спорт.

# 49
  • На изток от Ада
Ехаааа,доволна ли си от него?
Ще мина днес през лидл да видя дали ще има нещо.
Много ти благодаря,Наси!
не съм го пробвала, но много добре мирише на пъпеш

# 50
  • Русе
Какъв е състава на кристала на Балеа против миризма при потене?Има ли Алуминий?

# 51
Alum значи стипца – калиево-алуминиев дисулфат. Същата може да си вземете от всяка аптека за жълти стотинки.

# 52
Потребителката с пемзата ще да е съм аз, благодаря, не знаех, че колкото по-често се ползва, толкова повече се налага да я ползвам пак. Ползвам примерно веднъж седмично. Ама ще взема и аз за видя този крем с уреа на Балеа. Не че нямам вече около 5 вида продукти за крака...
Коя е тази пяна за тяло на Балеа, която изсушава? Ако може линк, че да знам, да не вземам.
Харесва ли се този камук на Балеа п/в изпотяване? Аз бях купувала, отдавна, но майка ми го конфискува, и забрави в един хотел, тъй че тя реално няма впечатления. А после защо не купи - не знам, но сега, с намалението, може да го уважа.
Спрей за обувки на Балеа майка ми купи, но все не мога да стигна до нея, че да го взема. Тя също има и е доволна. Двойно че и повече по-евтино от този на д-р Шол, който й подарих, върши същата работа (от нейните думи).
А аз ще си сложа в списъка за пазаруване спрей за крака с чаено дърво на Балеа, сестра ми преди време успя да се справи с гъбичките на краката (по нейните думи). Нямам такъв проблем, но не пречи да имам Simple Smile
Кои продукти на Балеа харесвате?
Някой ползвал ли това? https://www.dm.de/balea-nagel-pflegeoel-p4010355392312.html

# 53
Харесва ли се този камук на Балеа п/в изпотяване? Аз бях купувала, отдавна, но майка ми го конфискува, и забрави в един хотел, тъй че тя реално няма впечатления. А после защо не купи - не знам, но сега, с намалението, може да го уважа.
Не е против изпотяване кристалът, против миризма е само. Не позволява развитието на бактерии ако се нанесе старателно и съответно потта не замирисва неприятно.
Вижте и горния коментар:
Alum значи стипца – калиево-алуминиев дисулфат. Същата може да си вземете от всяка аптека за жълти стотинки.

# 54
  • На изток от Ада
Asmegin , това от линка има ли го при нас , аз вчера не видях а гледах нещата наа Балеа

# 55
natka, благодаря. Ще го помисля значи.
nasito8988, има, в нашия ДМ стои при продуктите за краката, струва 4 или 5 лв (чудно ми е, защо по-евтино от немския ДМ, нали винаги е обратното). Набелязах го, когато пазарувах за РД си, но сега така и така ще има отстъпка, та исках да разбера, дали има смисъл да го купувам.

# 56
  • В свой си свят :))))
Привет, момичета, много ви благодаря за информацията за намалението на Балеа, пак съм пропуснала брошурата... Днес минахме с децата и добре се заредихме, загледах се , че има намаление и на омекотителите на ДМ, подушкахме ги и като аромат си харесахме синичкия. Но не знам как са като качество, може ли да помоля за мнение? И извинете, ако въпросът ми се повтаря! Flowers Hibiscus

# 57
  • На изток от Ада
Привет, момичета, много ви благодаря за информацията за намалението на Балеа, пак съм пропуснала брошурата... Днес минахме с децата и добре се заредихме, загледах се , че има намаление и на омекотителите на ДМ, подушкахме ги и като аромат си харесахме синичкия. Но не знам как са като качество, може ли да помоля за мнение? И извинете, ако въпросът ми се повтаря! Flowers Hibiscus
ами в темата за перилни препарати казват, че след изюиране не миришат дрехите ,но сз малко им се чудя все пак да пробвам

# 58
  • На изток от Ада
Karz, ето този в средата виж
Скрит текст:
Идеше ми да грабна една лъжица и да го изям.
Но да знаеш, че не стоят при козметиките, а на отделен стелаж във вътрешността на магазина, в средата. В момента ползвам кокосовия, много добре ми действа на сухата кожа. Малко бавно  попива в тези жеги, но на мен не ми пречи. През зимата е добре.
Забравих да допълня, че ако прекалиш с количеството може да ти дойде мазничко. Не е нужно да пълниш шепата.
  а да с пъпеш това го купих но миналия месец ,при нас ги няма вече..

# 59
  • София
Аз ползвам камък-дезодорант от години и вече не мога да сменя с друго. Сега съм с камъка на Балеа, страшно е икономичен. Вече 2 или 3 години го ползвам, още не се е преполовил. Наскоро си купих рол-он на Нивеа, без алуминий, но не ми харесва усещането, както и аромата. Ще си карам с камъка.
По спомен от друга тема съставът му май е Амониум Алум и имаше спор, че все пак съдържа алуминий и камъкът е синтетичен.

Общи условия

Активация на акаунт