Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 114 837
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
Ето го ежедневния

# 121
  • София
Ето го ежедневния
Скрит текст:

Ааа, редактирам се тогава, аз съм ползвала друг, с опаковка бяло и синьо... Май се води "sensitive".

# 122
  • София
Ползвала съм го и аз същия, понася ми добре на косата, но я къпя 2 пъти седмично.

# 123
Здравейте, търся мнение за следния продукт:

Има ли го в България изобщо ?

# 124
  • Русе
За ежедневния шампоан - тийнейджъра си мие косата ежедневно. За това му го купих.
Забравих да пиша, че отново са пуснали зеления измиващ гел на Балеа. Преди време питахте за него. Опаковката е малко по-различна.

# 125
  • Велико Търново

Аз се запалих с три такива, за да си имам. И без това са по 2 лв

# 126
Здравейте, търся мнение за следния продукт:

Има ли го в България изобщо ?
Лично аз не съм виждала. Но съм му хвърлила око, както и на шампоана, скоро имам път към Германия, та ще взема да пробвам. Не разбирам, защо ги няма в България, след като маската от тази серия я има тука.

# 127
Да похваля шампоана на Балеа с кофеин, за първи път се виждам с обемче в главата, за косопада не знам дали ще ми го спре, но усещането на въздущност в косата е супер.

# 128
  • София
Ползвала съм шампоана с кофеин на Балеа. Спомням си, че много оплиташе косата. И балсам не я спасяваше. Не бих купила втори път този шампоан.

# 129
  • Бургас

За каква кожа е?

# 130
  • Русе

За каква кожа е?
Нормална и комбинирана. Вижда се на снимката. В никакъв случай обаче не изсушава. Не и повече от другите измиващи гелове.

# 131
Обаче не измива добре, поне моята кожа. Иначе е приятен, не се пени много и реално не изсушава кожата.

# 132
  • София
Пробвайте измиващата пяна за лице на Балеа. Много повече ми харесва от гела. Аз ползвам за суха и чувствителна кожа, макар че моята не е суха, но така е по-щядящо и неизсушаващо за кожата.

# 133
Здравейте момичета! Доволни ли сте от детските слънцезащитни продукти на ДМ (интересуват ме най- вече тези с 50-ти фактор)? Днес бая ги загледах, но ми се искаше да се допитам първо до Вас. Ако имате добри отзиви за някои от тези продукти, може ли да споделите линк или снимка да се ориентирам.

# 134
  • София
Аз съм купувала техни, но не ми харесаха, имат талк.

Общи условия

Активация на акаунт