ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 035
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Хъмбъл, кой е тоя? Който и да е аз не вярвам. Joy
не мога да кажа, но съм сериозна 😎

# 406

Да предположа ли Wink

# 407
Ели, може и да си има, но някак не дава вид на сгаджосана. Но все едно, изглежда усмихната  и щастлива, и само с котарака да е, пак й е готино явно Simple Smile)

На тази снимка никога нямаше да я позная, ако не беше в профила й, но се радвам, че все още е с тъмна коса Simple Smile

Дами, само да кажа, че с Роси почнахме Отплата, ако някой иска да гледа и да обсъждаме, да почва. Simple Smile
Велислав там е доста млад и зелен.
Харесва ми, но му липсва тази зрялост и мъжественост, която му придават леко прошарената коса и наболата брада.
Много харесах Мариус Донкин, много добър актьор е и въпреки, че в Отплата е гадняр, го съжалявах в сцените с болното му дете.
Момчето, което игреше сина на доктора също много ми въздействаше, много специфична физиономия имаше.
Това, което ми хареса е, че представиха грешките, които родителите допускат с децата си в повечето случаи.

# 408
Хъмбъл , не е честно ! Не моем да заспим  Close ! За български артист ли  говориш ?

# 409
Хъмбъл , не е честно ! Не моем да заспим  Close ! За български артист ли  говориш ?
стига де 😋

# 410
 На новата снимка Диана е истинско слънчице Heart Какъв готин ден - сутринта снимка с котарака и сега снимка за Лека нощ.. И аз като нея бих отишла на някое по-нетипично и забутано място Grinning Даже бих се забила на някой остров с още максимум 50 човека на него Grinning

Цитат
Би било повече от прекрасно да видим как Марио си ляга до спящата Зорница, прилепва се до нея и тя не се стряска, защото усеща, че е той, а само се сгушва още повече в него.
Марио я гледа с любов и лекичко целува едно кичурче коса, което се е доближило до лицето му.
Припадам..

Вера, разхлопа ми се сърчицето Heart

# 411
# 412
Охааа, Димитрова пак е пуснала детективските способности. Joy Това Варвара ли е ?

# 413
Охааа, Димитрова пак е пуснала детективските способности. Joy Това Варвара ли е ?
Да. Joy

# 414
Да. Joy

Малее, опасна си. Joy Ако Диана ни прочете и разбере как я следим, милата ще вземе да емигрира на Нос Хорн чак. Joy

# 415
  • София
Едно време и ние ходехме на Варвара и  Синеморец, точно защото нямаше нищо. Седяхме до 8 вечерта на плаж, после кръчма и лягахме да спи. Едни от най прекрасните ми лета - изкарвахме по 2 седмици минимум. Сега, ако се търси спокойствие - юни.
Ние обаче сменихме БГ с гръцкото море, ходим все по на юг и си спомням за лентата на Силистар, когато имаше по 30 човека на плажа.
Диана е прекрасна, дано е с младо, готино и интелигентно момче, такова, с което да е свободна и себе си.

# 416
....Дами, само да кажа, че с Роси почнахме Отплата, ако някой иска да гледа и да обсъждаме, да почва. Simple Smile
Велислав там е доста млад и зелен.
Харесва ми, но му липсва тази зрялост и мъжественост, която му придават леко прошарената коса и наболата брада.
Много харесах Мариус Донкин, много добър актьор е и въпреки, че в Отплата е гадняр, го съжалявах в сцените с болното му дете.
Момчето, което игреше сина на доктора също много ми въздействаше, много специфична физиономия имаше.
Това, което ми хареса е, че представиха грешките, които родителите допускат с децата си в повечето случаи.

Вера , аз нещо се опитвам да забравя Отплата-та .  Беше ми незавършено , много резки сцени , нямаше  нежност , Велислав ми беше като някой близък , който си е загубил паметта и  не ми беше хубаво .

# 417
Да. Joy
Малее, опасна си. Joy Ако Диана ни прочете и разбере как я следим, милата ще вземе да емигрира на Нос Хорн чак. Joy
Аз за спорта го правя. Joy Дано не влиза!

# 418
Аз за спорта го правя. Joy Дано не влиза!
Точно в момента едва ли хаха. И като цяло не мисля, че й се занимава с форуми.

# 419
Виждам, че Димитрова вече е разконспирирала местоположението от снимката Grinning Айде и аз да потвърдя, че имам същите подозрения с нагледен материал, само че от друг ъгъл:
Скрит текст:

В някакво по-старо интервю бях чела, че Диде казва, че обича Варвара. Дори преди години като момиче е имала някакво приключение, помня, че била с компания, нещо станало и тя си тръгнала сама посред нощ...абе не помня точно, но нещо такова беше.

Общи условия

Активация на акаунт