ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Уау, много е красиво там Heart Eyes като видя подобни кътчета, се убеждавам каква красива природа имаме и на колко места още има да отида Grinning
Аз съм от тези дето ходят на море тук за 3-4 дни и още толкова на планина, най-важното е компанията, тя добра ли е, без значение е другото. Ако съм в чужбина задължително обикалям някъде и разглеждам, хубаво е да имаш с кога да разглеждаш разбира се, сам не е забавно Grinning

Диана е прекрасна, дано е с младо, готино и интелигентно момче, такова, с което да е свободна и себе си.
Точно, да не укротява тази свобода и жизненост в нея, защото иначе ще е като птиче в клетка, а тя е от тези, които обичат да летят свободно и ако има някой да лети с нея.

# 421
Подкрепям на Диана не и трябва някой, заради който да пътува по-малко, а някой с който да си скитат заедно. Аз лично съм фен на Синеморец, диво и много красиво. Нищо общо с Китен, но много по-голямо от Варвара и със страхотен плаж.

# 422
Пак в интервю тя беше казвала, че е много нетърпелива, енергична и не се спира. И ако някой (мъж) не може да й удържи на темпото, просто не е за нея и е аут от картинката

# 423
Аз не съм психопат, но може да проверите заведение "При Димо" във Варвара. Joy Joy

# 424
В някакво по-старо интервю бях чела, че Диде казва, че обича Варвара. Дори преди години като момиче е имала някакво приключение, помня, че била с компания, нещо станало и тя си тръгнала сама посред нощ...абе не помня точно, но нещо такова беше.
Случката, за която разказваше, ама не помня на Варвара ли е било, другаде ли, е, че е решила да си тръгне от морето в 12 посред нощ и тръгнала на стоп. За нейно щастие ѝ спрели някакви младежи около нейната възраст, които ѝ казали, че не е добра идея посред нощ да пътува на стоп и по-добре да остане при тях на плажа през нощта, където те къмпингували. Разказваше, че е спала край огъня, яла печена царевица, посрещнала утрото на плажа и това е един от най-хубавите ѝ спомени.

# 425
Пък специално за нетърпението си е казвала, че й е като недостатък и всеки ден се опитва да го тушира и да се успокои. Аз съм същата и лично мен това много ме натоварва на моменти. Ама не правя нищо, за да се променя. Grinning
Разбирам я защо може би е сама. Тя е интровертен тип, а от интервютата, които съм чела или гледала за нея, разбирам, че е доста особен характер и не допуска когото и да е до себе си лесно, а ако не й допадне нещо в някого просто спира контакт с този човек. Казвала е, че няма много близки приятели, има една единствена много близка приятелка и се чувства много добре така. Ако намери (или вече е намерила) такъв човек, който да й пасне ще е много хубаво и страшно ще се радвам за нея. Тя е прекрасна. Heart

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 23:32 от yanitsa.s

# 426

Случката, за която разказваше, ама не помня на Варвара ли е било, другаде ли, е, че е решила да си тръгне от морето в 12 посред нощ и тръгнала на стоп. За нейно щастие ѝ спрели някакви младежи около нейната възраст, които ѝ казали, че не е добра идея посред нощ да пътува на стоп и по-добре да остане при тях на плажа през нощта, където те къмпингували. Разказваше, че е спала край огъня, яла печена царевица, посрещнала утрото на плажа и това е един от най-хубавите ѝ спомени.
Намерих го това интервю, за сп.EVA е, там я разказва случката, но не споменава Варвара. Аз от друго интервю свързах мястото със случката, там също нещо се споменаваше, но това второто интервю не се сещам кое беше.
Яница, и на мен ми се вижда с особен характер да е тая девойка. Не е като д-р Огнянова, май не прощава лесно мъжките изцепки

# 427
Търпението и на мен не е присъщо Grinning, искам нещо да стане веднага, макар да осъзнавам, че няма как да стане, но работата с децата ми помага да го развивам това си качество.

Това е от един хубав подход, защото не си губиш времето с хора, които не са твой тип, а и вероятността да се разочароваш от някого намалява.
Перличке и с право, с бившето гадже стана така, веднъж простих за негова голяма изцепка и след това съжалявах, защото в последствие разбрах, че изобщо не е заслужавал.....

# 428
Ооо и не само мъжките изцепки. Grinning Хич не обича неточните хора и тези, които само я разиграват. Овен все пак. Grinning А колкото до любовта, в друго интервю наскоро казва, че не е толкова "тъпо" упорита в любовта като Огнянова и ако види, че нещо не е за нея просто рязко спира да се занимава.

# 429
Майче, и аз като нея практикувам и не само с мъжете е така. Много подбирам, особено в последните години, и рязко се дистанцирам, ако усетя, че има нещо, което не ми допада. Ама те тези неща обикновено се случват след някоя и друга грешка, както казваш
А нашето момиче явно от рано си е изградило механизъм за справяне с хора, които не са за нея.

Едит: Наум днес е провокирал феновете си в Инстаграм. Копирам "провокацията" Joy
shopov🔰Вече имаме дата за началото на снимките на 6 сезон на "Откраднат живот" 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
🔰Какво искате да се случи в новия сезон? 👇🏼💬🤔

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 00:18 от Little Pearl

# 430
Мхм, но е трудно понякога с хора, които си близо до теб и имаш чувства, а и някой път шанса, който даваш си заслужава, не винаги, но го има и това. Принципно успявам добре да преценя хората от първите моменти и през голяма част от времето мнението ми се затвърждава след това, но пък наскоро напълно сгреших за един човек, който всъщност се оказа прекрасен и стойностен такъв.

Ей, това коте да подари Марио на Зори, ще и носи близалките или може би ще й ги краде Joy
https://www.instagram.com/p/BkIt9d2H1IJ/?utm_source=ig_share_she … hid=1fuy0l2teuycp

# 431
Снимки от постановки:
Диана
Скрит текст:

Димитър
Скрит текст:

# 432
Това тук май пак е тя, ако не се лъжа, само, че в друга постановка пак в НАТФИЗ. Ама от тия неща по лицето й малко не мога да я разпозная. Grinning

# 433
Диана е красива по нейният си начин, но не е мой тип
Това тук обаче не лъже. Вижте само какви гърди😍😍😍
Скрит текст:

# 434
Диана е красива по нейният си начин, но не е мой тип
Това тук обаче не лъже. Вижте само какви гърди😍😍😍
Скрит текст:
Чашка B Joy C няма да напълни Joy
Дано само не тръгне по пътя на Наум, че той ми е ту мъч

Общи условия

Активация на акаунт