ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз мога да удрям по едно рамо Sunglasses

# 631
Аз мога да удрям по едно рамо Sunglasses
Ся ако кажеш и ти, че си фен на The one and only Gregory House Wink Съвсем ще станеш розова Joy

Роси, не започна ли да се оттича вече?

# 632
Дона, мокри е секси, ама не и подгизнали Grinning
Димитрова, какво си завършила там? Aз учих една година в МУ в Плевен, ама не беше за мен Grinning

# 633
Аааа забравих да кажа: спешно отделение, анатомията на Грей, Чикаго Мед - всички сезони.

# 634
Дона, разбира се, обожавам го тоя киселяк Heart

# 635
Дона, 20 секунди в некадърните ръце, сигурна съм, че ти можеш да докараш една такава сцена до минимум 10 минути Wink

Фчеличке, айрянът се и сериозна и отговорна работа Grinning

Именно затова й поверявам тая задача, вярвам в нея. А и романтичните и еротичните сцени ще са 50 на 50, Joy за да няма сърдити, трябва разнообразие и баланс все пак. Wink
Трябва ни и някой да изпълнява функцията "личен състав", че да следи за възрастта им, кой с кого има връзка (да не стават засечки все пак) и такива други неуредици хахах.

Oфф, и при мен се изсипа един дъжд, а тъкмо щях да ходя на концерт. Няма братче, утре ще е. Confused Реших, че днес не искам да съм мокра и секси. Smiling Imp Joy

# 636
Аааа забравих да кажа: спешно отделение, анатомията на Грей, Чикаго Мед - всички сезони.
Ти си ръководител екип.
Аз лекарски сериали не гледам.
Дона, разбира се, обожавам го тоя киселяк Heart
Оооохххххх.......опасявах се от този отговор.... Heart

# 637
Димитрова, какво си завършила там? Aз учих една година в МУ в Плевен, ама не беше за мен Grinning
Ооо а ти какво? Аз съм учила кинезитерапия. След това магистратура (сега Донашена ще бъде впечатлена) със специалност КТ в неврология, неврохирургия и психиатрия, а сега докторантура, но в Спортната академия.
Ти си ръководител екип.
Поласкана съм Joy Joy Joy

# 638
Дона, аватарът ти е жесток! Heart Като го видях се сетих, че нашите хора трябва да са точно така - да изгарят заедно (от кеф и любов) и после да се чудят къде се намират. Grinning

# 639
Ооо а ти какво? Аз съм учила кинезитерапия. След това магистратура (сега Донашена ще бъде впечатлена) със специалност КТ в неврология, неврохирургия и психиатрия, а сега докторантура, но в Спортната академия.
Ти си ръководител екип.
Поласкана съм Joy Joy Joy
Повече от впечатлена съм....определено си ръководител екип....и...доверявам ти половината от образа на Тони Ковачев за шести сезон.... Hug

Замислих се как звучи “Аз лекарски сериали не гледам” в тема за лекарски сериал Joy

Мерси, Яни!!!! Във връзка с новата ми длъжност реших да го сложа Wink

# 640
Пасва идеално! Аз такива сцени искам да гледам, да бълва огън и страст направо (любовта е едно на ръка), все пак Огнянова де. Grinning

# 641
Повече от впечатлена съм....определено си ръководител екип....и...доверявам ти половината от образа на Тони Ковачев за шести сезон.... Hug
Е сега вече съм безмълвна.

# 642
Перла - 2500 евро на епизод. Стига ли?
Аууу, Дона, уби ме с този аватар, да знаеш!
Е ние какво сега, Титаник ли ще потапяме? Аз нямам намерение никого да убивам Joy Ама нека да си има кърпи все пак, ще дотрябват.

# 643
й,, наместете ме и мен някъде в екипа 😁😁😁

# 644
Не кърпи, пожарогасители ще ни трябват, че като гледам Дулсинея мисли да ни прави пожари. Аз нямам нищо против, нека да горим, щом и нашите са в кюпа. Joy

Фифф, пусни едно CV да видим. Joy

Общи условия

Активация на акаунт