Почивка на Малдивите /Тема 3/

• 73 664
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Ние сме с деца на 6 години и резервирахме в Курамати. Бяхме там, много ни хареса и сега сме решили да водим и децата. Рифът започва от брега и има атракциони за деца.

# 526
  • на земята
Ние сме с деца на 6 години и резервирахме в Курамати. Бяхме там, много ни хареса и сега сме решили да водим и децата. Рифът започва от брега и има атракциони за деца.
Приятели ни го предложиха,които са доволни.Разгледах го,хареса ми.Ще гледам и други.
По кое време ще ходите с децата?

# 527
  • Бургас
Някой бил ли е на Olhuveli? Интересува ме най-вече дали има близък риф. Имам предвид такъв, до който не е необходимо да се ходи с лодка. Също така и плажовете как са?
Февруари тази години бяха родителите ми с двете ми деца там.
Според баща ми, рифът на Olhuveli е бил много по-добър от този на Куреду, където бяха преди 3 години.
Те специално бяха много доволни. Не се ходи до него с лодка, стандартен, с плуване хоум риф.

# 528
Декември, януари, февруари и март са традиционно най-предпочитаните месеци. Аз съм ходил само по това време. Пу пу.. досега не съм имал проблем с времето, но познавам доста хора, които са имали цели дъждовни седмици именно през това време.
И обратното, сега се върнаха познати, които бяха там в началото на юни и казаха, че времето е било отлично, въпреки, че обичайно би трябвало да е по-дъждовно.

# 529
  • София
Благодаря, LaDiDa. А дали можеш да разкажеш и някакви други техни впечатления от острова? Във вила на плажа ли са били или във вила над водата? Чудя се, ако сме настанени във водно бунгало, дали могат да се ползват шезлонги на плажа. И плажовете дали са добри. Прочетох, че от източната страна не е много хубав.
Също така чета, че на острова тече разширение и строителство на нови къщички, дали е приключило вече и дали не е прекалено населен като са разширили базата.

# 530
  • на земята
Декември, януари, февруари и март са традиционно най-предпочитаните месеци. Аз съм ходил само по това време. Пу пу.. досега не съм имал проблем с времето, но познавам доста хора, които са имали цели дъждовни седмици именно през това време.
И обратното, сега се върнаха познати, които бяха там в началото на юни и казаха, че времето е било отлично, въпреки, че обичайно би трябвало да е по-дъждовно.
Благодаря ви за инфото,то времето вече е на късмет май,май..)))
Ние много се дали да спазваме климата им за Сейшели и добре,че спазихме април отидохме прекрасно време беше,само последния ден се изсипа невиждан дъжд.Иначе Сутрин два,три преваляваше към 5 сутринта и към 8 все едно не беше валяло.

# 531
Катарите в момента са пуснали промо билети за периода до 31.03.2020 - 480 евро

# 532
  • София
Катарите в момента са пуснали промо билети за периода до 31.03.2020 - 480 евро

Търкиш също имат промо в момента.

# 533
Здравейте, момичета,
Планирам почивка за февруари 2020 г и започвам да следя инфото тук. Изчетох няколко страници, имам още 😊, много сте полезни както винаги. Набелязах хотел, имайки предвид, че ще ни е з 1ви път и сме без децата, не съм особено претенциозна,по-скоро любопитна и нетърпелива.
Гледам билетите на Катар, цена за 2ма 1800 лв как ви се струва? Не съм проверявала до сега и затова питам, струва ми се добра.

# 534
Цената на билетите, които сте намерили е много добра

# 535
Благодаря Ви. А според Вас достатъчни ли са 2ч  и 25 мин  на летището в Истанбул за прикачване, струва ми се малко несигурно?

# 536
Благодаря Ви. А според Вас достатъчни ли са 2ч  и 25 мин  на летището в Истанбул за прикачване, струва ми се малко несигурно?
Ако сте с Катар, защо прекачване в Истанбул?? Без значение кое летище над 2 часа са ви абсолютно достатъчни.

# 537
Все още не съм резервирала, гледам и на Туркиш еърлайнс, с полет от Варна.
Благодаря

# 538
Ние бяхме с 55 мин между полетите и ни бяха напълно достатъчни

# 539
Здравейте, момичета,
Планирам почивка за февруари 2020 г и започвам да следя инфото тук. Изчетох няколко страници, имам още 😊, много сте полезни както винаги. Набелязах хотел, имайки предвид, че ще ни е з 1ви път и сме без децата, не съм особено претенциозна,по-скоро любопитна и нетърпелива.
Гледам билетите на Катар, цена за 2ма 1800 лв как ви се струва? Не съм проверявала до сега и затова питам, струва ми се добра.
Цената е страхотна. Аз съветвам да изберете Катарците пред Тюркиш по простата причина, че ще имате два полета по 5 часа. Ако сте с Тюркиш- 10 наведнъж. Около 7-8 в приличен самолет се изкарват, но оттам нататък вече вземаш да откачаш. Естествено, ако може да спите в самолет е друга работа. Но моя опит е това- 5 часа е съвсем ок, 7-8 на предела си, повече трудно, а над 10- 12 вече не знаеш на кой свят се намираш и ти иде да се гръмнеш.

Общи условия

Активация на акаунт