Почивка на Малдивите /Тема 3/

• 73 594
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Откакто аз следя темата май никой не е споделял за Кандима, но в отзивите в букинга имаше и български и хората бяха доволни.
Аз мноооого го бях таргетирала, защото като цена беше много приличен, нов е и повечето отзиви са много добри.
Негативните бяха най-вече свързани с трансферите, тъй като острова е мн далеч, и без значение дали си избрал хидроплан или самолет, имаше случаи на много дълги трансфери или прекалено ранно събуждане, и трансфер до летището, където те оставят с часове да чакаш самолета.
Ще чакам с нетърпение да се върнете и да разкажете Simple Smile

# 556
От къде резервирахте за Кандима?

Гледам има доста голяма разлика между различните сайтове за хотелски резервации.

# 557
И аз се включвам в темата с малко снимки и носталгия към Малдивите (2015) , мечтата ми да се върна е доста силна , така , че е въпрос на време Simple Smile
Аз и мъжът ми бяхме отседнали в Coco Bodu Hithi , избрахме си го поради лесния и бърз трансфер от Мали 30-40 мин спийд боут  и добрите отзиви в букинг . Не знам дали има лошо място на Малдивите , но ме съмнява ! Беше прекрасно - поне за мен , мъжа умря от скука ... той мрази да плува , плаж и да се пече хахахах , аз бях непрестанно във водата със шнорхелче около вилата - старшно ми хареса . Правих и гмуркане на хаус рифа - невероятен , доколкото помня на 17м стигнах и ме хвана шубето и се върнахме - неверотни рибки и корали . Ризорта беше хубав , леко празен , нямаше деца и шумни групи . Ние бяхме във водна вила с басейн и стълби към морето . Края на Ноември - горещо и слънчево .Последния ден си чилвахме на големия басейна и пристигна Лудакрис с жена си и още няколко двойки - бяха супер ентусиазирани че са там .

# 558
  • на земята
Здравейте отново,да ви попитам,2 500 евро за двама възрастни с дете за билети добра цена ли е или да следя за по евтини,изкачат и по евтини ,но явно трябва следене яко.С Турските авиолинии ни е по удобно да летим.
Иначе избрахме Kuredu Island Resort с деца ще сме на 6 и 7 год.
Чудехме се кой месец декември,януари или февруари на декември се спряхме началото надявам се да е хубави времето и да не ни вали дъжд.
Благодаря

# 559
Турските не знам как са като цени, но на катарците има по 450-500€ двупосочно, съответно на мен 2500€ само за билети ми се виждат много.

От кой сайт запазихте Куреду, и ако не е тайна на каква цен?

Разрових се, с турските А. ,,заминаване 1 дек, връщане 15 дек - 617.34€/на човек отиване и връщане.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:13 от ver4eto_sv

# 560
Здравейте отново,да ви попитам,2 500 евро за двама възрастни с дете за билети добра цена ли е или да следя за по евтини,изкачат и по евтини ,но явно трябва следене яко.С Турските авиолинии ни е по удобно да летим.
Иначе избрахме Kuredu Island Resort с деца ще сме на 6 и 7 год.
Чудехме се кой месец декември,януари или февруари на декември се спряхме началото надявам се да е хубави времето и да не ни вали дъжд.
Благодаря

Вижте с турските , февруари може да имат много добри цени , аз лично ги предпочитам .С/у доплащане може да се вземат при тях и по - хубави места .Все пак полета е 8 ч , с тях съм летяла за 450 и 500 евро на човек

Аз взех билети за НГ с Катарците на 900 на човек , престоя ми е досаден , то пък с ТА цената беше 1500 евро на човек .Но пък с катарците в 9 ,00 ч съм в Мале .

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:47 от nkv_sz

# 561
  • на земята
Турските не знам как са като цени, но на катарците има по 450-500€ двупосочно, съответно на мен 2500€ само за билети ми се виждат много.

От кой сайт запазихте Куреду, и ако не е тайна на каква цен?

Разрових се, с турските А. ,,заминаване 1 дек, връщане 15 дек - 617.34€/на човек отиване и връщане.
Не сме резервирали още,доста гледахме и на този хотел се спряхме.Катп резервираме ще пиша.Двуомим се още за декември или януари,но май ще е декември.Но ми прави впечатление ,че май декември е по скъпи ,а уж сезона е януари.
Катарците имат престой ,а не искаме заради децата.

# 562
Разбираемо за престоя.
Не са им скъпи билетите, излизат по 1800€ общо, което пак е със 700 по-малко от 2500 и няма да имате дълъг престой. Може да си разцъкаш дати допълнително, които те устройват.
Аз гледам в доста сайтове за резервация на хотел, понякога чак се учудвам от разликите.
но пускат и някой процент намаление тук там.

# 563
  • тук-там
Проверявайте и тук - излизат добри неща. Peace

https://www.maldivesoffer.com/

https://budgetmaldives.co/search/

Вторите могат да ви направят почивка по ваши критерии.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 07:17 от Wild_rabbit

# 564
Здравейте, моля някой да сподели необходими документи за пътуване с деца в Малдиви, освен паспорт? Благодаря

# 565
  • София
Здравейте, моля някой да сподели необходими документи за пътуване с деца в Малдиви, освен паспорт? Благодаря
Само паспорт, ако са и двамата родители.
Нищо по-различно от което и да е пътуване няма.

# 566
  • Бургас
Malina883,  няма никакви изисквания за допълнителни документи за деца. Пътуват си, както навсякъде по света: само с паспорт, ако са с двамата си родители, ако някой от родителите не присъства: нотариално заверена декларация за съгласие.

А аз да попитам: някой бил ли е на Лили Бийч?

# 567

Не сме пътували с децата досега😀 Благодаря!
quote author=Eiger link=topic=1043907.msg39184517#msg39184517 date=1566277656]
Само паспорт, ако са и двамата родители.
Нищо по-различно от което и да е пътуване няма.
[/quote]

# 568
  • Sofia
Билети имаме за края на март.
Коментирахме в друга тема и получих ценни насоки, но и тук ще досаждам Simple Smile Ще водим приятели, които ми дадоха бюджет 5000 лв. за двама. 1800 лв. дадох за билети , за останалото трябва да намеря  all inclusive за 6 дни (по - близко до летището, защото връщането е сравнително рано) .
Wild rabbit ми даде интересни предложения, но ще се радвам на още.

Иначе, били сме на Курумба, препоръчвам с две ръце.

# 569
Шантал, ако успееш с този бюджет да намериш ол инклузив, би ли ми писала къде и как.
И ако може да споделиш в коя тема и какви насоки си получила.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт