Прахосмукачка робот- 15

• 137 022
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Не намирам Xiaomi s55 в gearbest ,някакви предложения къде да търся?

# 721
  • София
Здравейте. Решила съм утре да се сдобия с робот Румба. Моля, споделете мнения за Румба 896. Имам един килим в къщи и е черен, дали няма да го приема за "препятствие"?

# 722
  • София
Braava 390t отново е на чудесна цена в немския амазон, 209 €

# 723
Здравейте, нова съм тук, но понеже отдавна се замислям за робот помощник Simple Smile , прочетох почти цялата тема. Имам си вече няколко набелязани моделчета, разучих какво е важно да има и какво искам аз, но засега честно казано цената ме спира. Като цяло обичам всякакви домакински глезотийки и имам доста уреди, от някои по 2 вида, но робот още не съм си купила.
Само никъде не прочетох как се справяте с мястото зад вратите? При нас там най-вече се събират косми и мъхове, и се чудя роботите могат ли да почистят мястото качествено.

# 724
  • София
Ако го затворите в стаята и има място той да минава от там ще почисти, ако няма място - няма как Simple Smile

# 725
Да, това питах, как оставяте вратите, отворени и после вие почиствате, или полуотворени, за да мине отзад роботът?
Чудя се дали полуотворени ще се получи?
Имаме доста врати, коридори и ако трябва и аз да ходя след него, хич няма да ми отпуснат толкова пари за уреда, пък и то няма да си струва, честно казано.

# 726
  • София
Полуотворени става. Единствено ако са мн.леки вратите може да се самозатвори в някоя стая и да ви чака там Simple Smile

# 727
  • София
Здравейте, от няколко години имам робот LG и съм много доволна. Сега се чудя на тази iRobot Braava, мие ли наистина пода Simple Smile Може ли да мие с препарат, гледах клипчета, виждам има сухо и мокро почистване, ама за какво ми е сухо? Изобщо.. препоръчвате ли притежанието на двата вида? Благодаря предварително!

# 728
  • Русе
Има доволни от Бравата но аз лично хич. Един самоходещ парцал. Искам истнски миещ  Crossing Arms

# 729
  • Варна
Според вас голям ли е рискът да се поръча от склада, състояние "много добро"? Поръчвала съм доста обувки и винаги са били чисто нови, в оригинални кутии, малко поогънати може би, но в никакъв случай не и втора ръка. Та съм в чуденка, защото в исп. склад имат минус 20 процента и цената на румба 615 е под 300 лв, на 960 е 700 лв, ЛГ 9+ пък е 500 лв. Съвсем изпаднах в триумене..... Мислех, че съм се спряла на ЛГ, ама ако 615 върши същото за 300 лв......
Може ли линк към ЛГ-то, ако все още е налично?

# 730
  • София
Случайно попаднах на това:
https://www.ebay.co.uk/itm/iRobot-ROOMBA-681-Self-Charging-Robot … 5079%3A6000004450
Аз съм с този модел. Гледах цена в Емаг - не знам дали заради блек фрайдей или по принцип, но цената е доста качена в момента. Иначе ние с доста отстъпки я взехме за около 715 лв. по спомен преди около година.

# 731
Поръчах тази сутрин Roomba 681, сега очаквам потвърждение за наличност и ако я има, ще я получа до 10ти декември.

# 732
Женката, Бравата в момента е 209€ в амазоните. Аз ще си я взема, мисля, ч ще ми е улеснение. Имам и Шиоми първа генерация.

# 733
  • София
Ето това LG Serie 9+ много си заслужава: https://www.amazon.es/gp/product/B01M9FZE3X?psc=1 279,99 €

# 734
  • София
Женката, Бравата в момента е 209€ в амазоните. Аз ще си я взема, мисля, ч ще ми е улеснение. Имам и Шиоми първа генерация.

Благодаря, аз заради тази цена се замислих за нея..
Това, което разбирам за себе си е, че без надзор не може да измие къщата, т.е. трябва да се пълни контейнера на определен период и да се препира/заменя "парцала".. Рискът е в батерията, което си е проблем. Другото, което си мисля е, че ако сложа килими в хола и спалнята (имам такава идея) няма е много ефективно, остават кухня и коридори и евентуално баня и wc. Ще я помисля още.. но положението май не е като с прахосмукачката - без нея не мога! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт