Прахосмукачка робот- 15

• 137 157
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Да. Ако купите от този сайт калкулирайте поне 20 лв доставка, независимо какво ще Ви кажат по тел., и това, че идва без всякакви допълнителни консумативи.

# 631
Кой сайт ще ми препоръчате?

# 632
Поръчайте от китайски сайтове .Много от продавачите имат европейски складове и роботите идват за около 10 дни.Цените са с по 20-25% надолу от БГ.

# 633
Аз поръчах Шиоми първо поколение от сайта  Gearbest. Чакам го тези дни , поръчах го в неделя, още продължава промоцията. Излезе ми 482 лв.

# 634
  • Русе
Този сайт има вече тема в На пазар, с обяснения какво, що.
Моят робот за прозорци е от него.

# 635
И аз си чакам Шиоми първа генерация от gearbest. 491 лв ми излезе на мен, но го поръчах преди 11 ноември. Имам тракинг номер, в момента пътува от Чехия за България.

# 636
Може ли линк за темата?

# 637
Не е проблем местенето. Сравнете батериите и времето за чистене и ще Ви стане ясно коя да изберете.
И на двете пише 2 часа време за работа. Румбата е с батерия NiMH -2200, а Ксиоми е литиево йонна 5200. Не разбирам коя е по-добра, те са различни.

Литиево-йонната е по- добра. Другите имат мемори ефект и трябва да се зареждат и разреждат по определен начин.

# 638
# 639
И аз си чакам Шиоми първа генерация от gearbest. 491 лв ми излезе на мен, но го поръчах преди 11 ноември. Имам тракинг номер, в момента пътува от Чехия за България.
А какво се случва с гаранцията от този сайт?

# 640
  • Бургас

Робот  за прозорци ? Звучи много добре - а кратка информация от извора може ли ?

# 641
  • Русе

Имат една година гаранция и европейски сервиз.

Робот  за прозорци ? Звучи много добре - а кратка информация от извора може ли ?

Няколко страници по-назад писах обяснения за него. Моля, погледнете  Peace

# 642
  • софия
Аз поръчах Шиоми първо поколение от сайта  Gearbest. Чакам го тези дни , поръчах го в неделя, още продължава промоцията. Излезе ми 482 лв.
Може ли линк към продавача? Досега не съм ползвала този сайт.

# 643
  • Русе
Няма продавачи там. Не е като Алито или Ибей. Един продавач, официален представител са на марките.
Два поста по-горе дадох линк към темата им.

# 644
  • Бургас

Имат една година гаранция и европейски сервиз.

Няколко страници по-назад писах обяснения за него. Моля, погледнете  Peace

Благодаря ! Намерих и прочетох , но не откривам линк от където е поръчан .

Общи условия

Активация на акаунт