The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Скрит текст:
Еййййй, изревах си очите на сцената с Хана  newsm45 newsm45 newsm45
Егати психопатите са пък онези двамата, лика-прилика! Искам нещо много гадно да им се случи накрая, изроди  #2gunfire

# 121
Ще си стегне багажа за бягство от къщата, много ясно .
Те го загатнаха че тя ще иска да офейка преди да роди.
И аз мисля че Фред ги прати ония двамата пазачи, за да се оттърве от Ник и ДС покаже на Джун кой е шефът. Сигурно като не се върнат, той може да иде да види какво става и да поиска да си в прибере, ама няма да я намери е къщата

# 122
  • София
Не съм сигурна, но Фред знае ли, че бебето не е негово или само се догажда?

# 123
  • Вестерос
Гледах снимки от 11 сезон от трейлъра и според снимките

Скрит текст:
Серина и Фред отиват там, но Джун вече е офейкала, убила е някакъв вълк и е взела аптечката с нея От трейлър където се карат Серина и Фред е от тази къща

За скрит текст предлагам до петък да е.

Фред имаше догадки,
Скрит текст:
но Джун му го каза и сега знае със сигурност.

# 124
Отдавна се каня да споделя с вас: все пак показват, че бебетата стават, когато се обичат.
1. Джанин обичаше господаря си и планираше те тримата да избягат.
2. Джун обича Ник, и бебето им стана
З. Емилия мразеше господаря си и оня получи удар и умря.
Все пак, показват нещо тенденциозно, според мен

# 125
  • София
Не съм сигурна, но Фред знае ли, че бебето не е негово или само се догажда?
Скрит текст:
вече знае със сигурност, 100%.Джун му го заяви
За петък и аз.
Отдавна се каня да споделя с вас: все пак показват, че бебетата стават, когато се обичат.
1. Джанин обичаше господаря си и планираше те тримата да избягат.
2. Джун обича Ник, и бебето им стана
З. Емилия мразеше господаря си и оня получи удар и умря.
Все пак, показват нещо тенденциозно, според мен
Има нещо такова, и в новия епизод има елемент за твоята теория.

# 126
  • София
Ох израелската страница не се отваря за никой вече, в инстаграм обаче става, дано качат трейлъра че само с американския е тъпо, разглезихме се 😂

Излъгах ей гооооо АААААААА https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=9hLAVtqfzyc

Скрит текст:
тази кръв не е  на добре

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 23:14 от Мацето

# 127
Уааууу! Сега разбрах откъде я взе тя колата! Мислех, че показват стара сцена от онази кланица, когато пак така напразно въртеше гуми

Много то благодаря, егати и якото, което предстои!

# 128
Ох, научих се да свалям торенти на телефона заради тази серия! А пък уж 10ти епизод, а когато го пусна се оказва предишната серия. Както и да е - гледах го!:blush: Мисля че ако не бях гледала трейлърите, щях да съм в потрес 3 месеца, сега поне човек се настройва някак!
Скрит текст:
и за мен сцената с Хана беше най силна- плаках, майката си е майка- винаги мисли за това как се чувства детето! Хана явно е при някой командир щом има марта! За онези изверги - нямам думи. Фред доказа че не иска детето, много завистливо погледна онзи, който чака дете от жена си. Той спретна вдичко за да се отърве и от двамата. Ник не вярвам да умре, не и на този етап, а и не ми се иска.

# 129
  • Вестерос
Значиии от израелеца какво мисля, че ще е развитието

Те ще я търсят, тя ще се крие, няма да може да ги убие милата. Ще заминат да я издирват.

Скрит текст:
Тя ще тръгне да бяга, ще види вълка, ще го убие, но няма да може да избяга и ще се върне, ще прокърви и ще иде да стреля , за да я чуе някой. С колата ще има проблем и няма да може да избяга Sad

# 130
Извинете, но от телефона Ай фон - как се слага скрит текст? Аз нямам бутонче

# 131
  • София
Извинете, но от телефона Ай фон - как се слага скрит текст? Аз нямам бутонче

Няма бутонче, пишеш ръчно [spoiler и довършваш скобата

Скрит текст:
дали не държи бебе на снимката която постнах по горе?

# 132
Не искам да гледам никакви спойлери.

Скрит текст:
Серена си е това, което винаги е била - студена честолюбива кучка с мания за контрол. Няма никакво развитие в образа й. Единствено някоя любов може да й нанесе удар под кръста и да я промени.

И аз допускам, че Фред организира всичко, за да се оттърве от двамата. Предполагам, че не предаде Джун на ДС-то, защото не биха й навредили заради предстоящото раждане.

Сцената с Хана беше най-покъртителна, повече от изнасилването.

За Ник - не вярвам сценаристите да затрият всеобщия любимец.

# 133
Джанин не обича господаря си, а вярваше че той я обича и щр заживеят като семейство с детето. Просто е наивна и се връзва. Нито веднъж не е казала, че той е важен за нея или че го обича, напротив само говори с отвращение как я е карал да прави орален секс- един човек, който обича не говори така!

# 134
  • Sofia
Не се отваря израелското промо вече.  Sad Има ли къде на друго място да се гледа (не го открих в инстаграм, може ли линк)?

Общи условия

Активация на акаунт