Звездни компромати- 367 част

• 78 002
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Крум Савов изглеждаше много зле в шоуто на Слави преди няколко месеца.

# 106
# 107
# 108
Дара има ужасни песни. Не, че съм ги слушала всичките, след първите две не мога да я дишам и пропускам. Красиво момиче е но с неприятно сценично поведение. Сори за хейта, но това е скромното ми мнение Sunglasses. Защо е певица на годината, хич не мога и да знам.

Михаела Филева и аз я харесвам, другите ми любимци са Павел и Венци Heart Eyes! Заслужена награда за тях!

# 109
Скоро имах “удоволствието” да видя от много близко тази Дара. Пие, като донски казак, арогантна е и невъзпитана. И да пее не мисля, че може. Врещеше и се плезеше през повечето време.

# 110
  • Пловдив
Дара и Папи Ханс миналата година в Черешката на тортата ли се загаджиха?

# 111
А Ирина Флорин по гащи на сцената.

# 112
  • На ръба..
Еднакво неприятни са ми Дара и Гери Никол.
Мишето Филева браво, много красива! 😍

# 113
  • Варна
Малкото пони вече го знам какво пее, но тази певица на народа или на годината ли беше не я знам какви ги грачи.
Изобщо успява ли да пее с този вечно изкаран навън език?

# 114
  • София
Ева Лонгория подкрепя Мексико
https://www.facebook.com/177459179245/posts/10156416026464246/

# 115
А някой знае ли сега Павел и Венци Венц имат ли си нови половинки и кои са? А Михаела Филева?

Харесвам песните на Дара, като човек не ме вълнува.

Какво стана с футболистите от световното, спряхме да ги коментираме Grinning
Вратарят на Бразилия май ми харесва, отивам да му търся снимки...
Допълвам се - казва се Алисон, играе за Рома (май) и ми харесва много, но само с брада - докарва го на Джейми Дорнан Blush

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 22:32 от mi6u-to

# 116
  • Berlin
Дара и Папи Ханс май от Черешката на тортата са гаджета, явно още са заедно. Брао. 😀

# 117
  • in Wonderland
В момента по Нова излъчват наградите на Бг радио.

# 118
В инстаграм Мария е пуснала сторита от някаква пееща актуална млада звезда. Не я познавам . Сигурно е някоя от тези трите, които тук споменавате. Прави ми впечатление друго - това е от частно парти за рождения ден на дъщерята на Ася Христова и Румен Гайтански. Ася нищо не е публикувала жената, а тоя трол Мария всичко издаде . Ей, много тъпо същество. Голям зор, че я канят все още някъде и то заради Марая . То може и затова да е големият напън къде точно ще учи щерката - един вид и гарантира и на нея присъствие във вип средите .

# 119
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз харесвам робести дрехи, но роклята и на мен не ми харесва или поне на Меган ѝ седи ужасно. Странен избор. И това нещо на главата ѝ допълва картинката..

Абсолютно. Като сплескана, сдъвкана и изплюта е Мегън.
Кофти вид има Rolling Eyes

Значи, Сашето Скарскард ли беше го взимам аз Blush да знаете Naughty

Общи условия

Активация на акаунт