Звездни компромати- 367 част

• 77 976
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Във Фейсбук поне винаги  можеш да си скриеш гнусотиите. Ние и без това знаехме, че не е особено умна.
 Току виж, и още една мозъчна клетка изнамерила и се извинила. Но нещо ми подсказва, че я надценявам.

# 421
# 422
Мда. Питах я да не е преживяла лоботомия, иначе нямам обясняние на тая гнус.
Да бе, къде ти тази кухавела да знае какво значи "лоботомия". Тя знае всички известни марки на дрехи, лъскави курорти и коя кола е най-скъпа. Друго не и трябва.

# 423
  • До морето
Бай бабо да не стигне до тебе, че ...... carma is a bitch!!!

Жалко, че Илияна Раева не е знаела колко престъпно тъпа ще е дъщеря й, иначе щеше да вземе мерки още докато е в утробата й!!!!!

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 16:57 от Boho chic

# 424
Момичета, не стигайте дотам по-добре. Не си заслужава, няма да бъде разбрано. Всички сме в потрес и няма как да е иначе.

# 425
Абе не сме всички в потрес. Аз още не успявам да се потреса, защото още не проумявам половината от изказаната позиция, за да усепея да се потреса. Когато я разбера, може и да се потреса, но ми е рано още.

# 426
Благодаря на pina и miraluba за превода и интерпретациите отностно дълбоката мисъл на Сираковата щерка. Няколко пъти прочетох, мъчих се, мъчих се да хвана нещо, но нищо не излезе от всичките ми напъни. Помислих за това върху което се възмущават всички, но ми се стори че съм с грешка и не може да е толкова тъпа....Сега разбрах. Само да се моли да не се избъзика съдбата и с нея или близките ѝ.....

# 427
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И какво толкова е казала? Аз го разбрах така:

Правете си пренатестове,за да може да сте максимално сигурни,че бебето е здраво,а ако се роди с недъг или болест,си поемете отговорноста да сте родител на такова дете,не си зарязвайте бебетата по домове,само защото са "ненормални" и не чакайте на държавата за всичко.

# 428
А повръща ми се от "майки" като вас как го интерпретираш?

# 429
Супер тъпо и просто момиче е тази.

# 430
А аз го интерпретирам така: "Никой не ви е виновен, че децата ви са болни. Не мрънкайте, а си ги гледайте!" Както казват мъдрите хора "Бай, бабо, да не те срещне мечка в гората".

# 431
И какво толкова е казала? Аз го разбрах така:
Че всеки с проблем не трябва да разчита на помощ от държавата. Аз така разбрах писанието. Това за мен включва не само децата със здравословни проблеми, но и всички инвалиди, пенсионери, деца без родители и т.н. Всеки трябва да разчита само на себе си. За мен не е нормално да се напише това в наше време, в нормално общество. Липсва доста голяма част от възпитанието, която засяга тази част от човешките отношения.

# 432
Щом държавата разчита на хората, следва и хората да разчитат на държавата.

# 433
За съжаление и министрите и институциите са на нейното "мнение".
Тя си е изтрила "мнението", но журналистите го разнесоха
Честно казано- нека. Нека се говори, нека има скандал. Нека се види що за общество сме.

# 434
Да беше написала и зам.министрите да не разчитат държавата да плаща билети по 8 бона...

Общи условия

Активация на акаунт