Звездни компромати- 367 част

• 78 013
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да разгледам хубаво роклята на Банова.
Гала е добре поддържана жена, която на тези снимки изглежда подпухнала. Стефчо ....добре , че е с брада иначе разликата в годините ще личи още повече

# 61
Абе аз нямам претенции изобщо да разбирам от мода и стил, но тази рокля на Деса е потресаваща. Все й избират рокли, които подчертават широките й рамене. На всичкото отгоре има и вертикални черти, които още повече я издължават, че да изглежда 3 метра, а не 2 - колкото си е. И за капак права пола, така че да личи липсата на талия и дупе, но пък наличието на коремче.

# 62
  • Русе/София
Не смятам,че Радина изглежда по-добре от Гала.
Гала има страхотна поддръжка на кожата,имайки предвид ранното ставане,часовете тежък грим

# 63
Със страхопочитание бебе не се прави.
Трета законна съпруга ли му е Деската на Плевнелиев? После пак кажете, че е смотаняк. И смотан мъж милиони не прави. Смотаните седят пред телевизора, недоволстват от живота и политиците, лочат бира и викат на жена си: Донке (нищо лично към името, така ми дойде просто), готови ли са кюфтетата, ма?!

Бебе се прави с ясната идея, че си 35+, бившият ти е бивш и "трябва нещо да се прави". Да, никой не му отрича успешното бизнесменство. И това пак не ме кара да го уважавам като мъж и човек.

# 64
Щом се чувствате добре да си кривите душите. Нека се чувствам добре в кожата си и да говоря така за жена, която е хубава. Пожелавам си да имам гена и късмета на Гала, дори да си прави нещо да намеря такъв лекар и аз някой ден, ако реша, че ми е нужно.
За нея мисля, че може да имa интервенция, различна от ботокс, само защото съм чела, че са я виждали при една лекарка. Иначе не бих помислила, че нещо изкуствено е правено по лицето. И защото Гала e по-хубава сега отколкото преди.
То да са изказвания за някоя кифла, която се напъва да е хубавица с всички сили, а не се получава, разбирам да се каже нещо. Но за някой, който няма такива напъни изобщо и просто си изглежда добре и си води предаването..
Гледах видео с Радина Червенова от 2018.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 16:55 от marigold_

# 65
  • Sofia
Стефан изглежда набор с любимата,много е  състарен,и с тази побеляла брада и  коса ....дали я боядисва ?

# 66

Гала е добре поддържана жена, която на тези снимки изглежда подпухнала. Стефчо ....добре , че е с брада иначе разликата в годините ще личи още повече
Ако забрави филтъра, както го е забравил тук, хич даже не личи разликата
https://www.instagram.com/p/Bj4OiPYFND1/

Бебе се прави с ясната идея, че си 35+, бившият ти е бивш и "трябва нещо да се прави". Да, никой не му отрича успешното бизнесменство. И това пак не ме кара да го уважавам като мъж и човек.
Аз не те карам да го уважаваш! И на мен не ми е първа любов, просто обясних какво е смотан мъж.

# 67
И на мен ми е странно постоянното плюене по Гала. Ми дайте насам някоя по-добре изглеждаща 50 годишна жена, че да ви видим еталона.

Гала си е ОК за 50+ никой не плюе по нея, на екран е ЗАДЪЛЖЕНА е да си слага ботокси , филъри и каквото там ..още преди десетина години го правеше в ефир така че, какво толкова

Но има много жени на 50+ които също изглеждат добре, дори и съседката ми например, която е на 55г. и е УАУ..

Не говорим за 30 годишните Златки,Николетки и Сек'ви чалги певачки ..които изглеждат по зле в пъти

а че има по -добре изглеждащи има Wink
Сандра 54г.

Ел - 56г

Линда ;Синди К ; Наоми; Чарлиз Терон; и т.н

# 68
Наша Гала, ако я сравняваш с топ моделите на 90-те ѝ правиш голям комплимент, пък нека да изглежда по-зле.

# 69
Гала си изглежда като за годините. Да я сравняваме с Холивуд няма смисъл, те с милионите а тя в Бг с висока заплата, но не като тяхната. И те имат по няколко помощници, а тя най-много една.
Сандра изглежда ужасно, Ел е прекрасна.
Иначе не харесвам Гала като характер който виждам само тв-то.

# 70
Сега ме замислихте... Защо моделите от 90-те остават като нарицателно за красиви жени? Много харесвам болшинството мацки от този период, но си виках, че вероятно е от ЕГН-то. Blush Тези сегашните предници и гъзници, не знам...

# 71
Баш заради ЕГН-то си е. Питай някой под 30 за тях и има да ти се пули.

# 72
  • София
Ама много хубав този Момоа. Проектантски хубав, някак си. Пу пу да не му е уроки.
Плевнелиев между другото си беше доста голям женкар, въпреки, че изглежда смотан. Сега може да е поулегнал, не знам.

# 73
  • Варна
Дано са щастливи новите младоженци!
Плевнелиев само изглежда смотан. От такива много изненади може да се очакват.
Гала си е хубава жена по принцип, така че с леки намеси е съвсем нормално да има този вид. Харесвам я като външност, но като човек ми е меко казано неприятна.

# 74
Плевнелиев само изглежда смотан. От такива много изненади може да се очакват.
Скрита лимонка Wink

Общи условия

Активация на акаунт