Звездни компромати- 367 част

• 77 979
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Радина е с ужасни торбички под очите.
А за булката....Тази жена нали имаше сватбена агенция? Леле, на какво се е направила! Воалът й е сложен на ужасно място, а цветята в косата са различни от тези в букета й. Май и в костюма на Роско е различно цвете. Манджа с грозде.
Скрит текст:
Присъствах на първата сватба на Р. Плевнелиев. Булката беше с много хубава кремава рокля(съвсем различна от булченския модел. Обаче букетът беше очарователен. Все още помня цвета на розите и винаги този цвят ги свързвам точно с тази сватба).

# 76
Сандра Бълок ми е най-любимата актриса още от дете. Голяма сладурана БЕШЕ! Сега си е чиста разлагаща се мумия. Гала и Радина са като непорочни девойки до нея.
Ел Макферсън е жестока!

Пожелавам щастие на Деси и Роско! Мен не ме дразнят. Просто имат нужда да покажат на света и бившите си, че са обичани... Пък на който не му харесва - да не отваря техни снимки.

# 77
  • София
Чувала съм, че първата му съпруга му е ракетата носител, щото кадърни хора много, ама от раз с договор за износ на работници.....
mariat, има ли нещо такова?

# 78
Има, има. Вероника, която още май е с фамилията му не е от случайно семейство.

# 79
Ерудирани и много добри хора. Цялото семейство.

# 80
Харесвам Гала, за годините си е перфектна. Има природни дадености, които тя пипа с мярка и без да прекалява. Нямам нищо против да съм "ужас" като нея. Ама не съм.

# 81
На мен Деси и Плевналиев са ми симпатични.Щастие им желая.
На него най-искрено му съчувствам за загубата на детето му.Колко помия се изля после върху него, някои даже злорадстваха.Недоумявах как може да се радват на чуждото нещастие.

# 82
Бил е високопоставено комуне дядо му.Дал му е старт в бизнеса, тогава  Роско не се е срамувал да получи съпорт от комунисти😂.... така гласят легендите

Аз искам да видя някоя по хубава снимка в близък план, така не добивам представа за роклята

# 83
Меган - тук не ми харесва, па макар и с рокля на Оскар де ла Рента
https://www.instagram.com/p/BkID-t8lDQ2/

# 84
Аз харесвам робести дрехи, но роклята и на мен не ми харесва или поне на Меган ѝ седи ужасно. Странен избор. И това нещо на главата ѝ допълва картинката..

# 85
И според мене Сандра Бълок изглежда много по-зле от Гала. Изглежда прекрасно жената, много малко жени на 50 могат да се похвалят с такава визия, независимо от корекциите.
На шума около Плевнелиеви не се учудвам никак, но си признавам, че нямаше въобще да знам за него, ако я нямаше тази тема. Дано са щастливи.
На Мегън роклята не ми прави чак такова впечатление, ама това гнездо на главата...

# 86
Меган все едно е с чужда рокля.

# 87
Бил е високопоставено комуне дядо му.Дал му е старт в бизнеса, тогава  Роско не се е срамувал да получи съпорт от комунисти😂.... така гласят легендите
Пълни глупости и .....спирам по темата.

# 88
  • София
Никак не ѝ се е получила визията на Меган този път. Събитието е от днес - сватба на братовчедката на Хари.
Ето ги пак двамата  заедно

# 89
абе на 50+ ако имаме парите и се боцкаме редовно..и се снимаме с филтърчета Smile
https://www.instagram.com/p/BeNZrP9lIjt/?taken-by=st.resurgam
Много си личи разликата годините, а Гала изглежда подпухнала
Нищо не си личи, тя изглежда по-добре от него.
Снимката може и да не е най-добрата на Гала, в предаванията изглежда по-добре от много от младите си и красиви гостенки. Искам да изглеждам толкова добре на 50.
И да си прави нещо Гала, е много премерено и естествено, което виждам много рядко.
Достатъчно известни и неизвестни жени се загрозиха много с интервенции. Или в най-добрия случай казват, че никой нищо не разбрал и и не си личало, а просто хората не са им казали.
И в тяло, и в лице, изглежда чудесно Гала. В предаванията изобщо няма бузи.
Как пък, ако някой изглежда добре, ще си изкривя душата да говоря глупости.

Айде сега, и по Гала забраниха да плюем. Не ни останаха радости в живота.

Общи условия

Активация на акаунт