Звездни компромати- 367 част

• 77 666
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
DiDoRa, Том Харди Heart Eyes

# 661
  • Русе/София
За първи път предаването беше свежо,поне частта с Ясен.Дали от самолета е отишъл на дискотека,това си е негова работа.Предпочитам Явор за гост пред Сузанити,Николети и всякви други парцалани.

# 662
То само клетките да бяха. Блъскали са ги със седативи, за да не помнят и са ги заплашвали, че ако случайно споделят нещо, няма да си видят никога родителите. Говорим за infants. Така че се чудя Мелания какво точно иска да каже с тази дрешка.

То и заради това беше публичния отговор, че трябва да й отнемат сина и да го затворят.
Но да го затворят при педофили, малко много ми идва

# 663
Самюъл Джаксън с интересна тениска  Laughing

Скрит текст:

# 664
То само клетките да бяха. Блъскали са ги със седативи, за да не помнят и са ги заплашвали, че ако случайно споделят нещо, няма да си видят никога родителите. Говорим за infants. Така че се чудя Мелания какво точно иска да каже с тази дрешка.

То и заради това беше публичния отговор, че трябва да й отнемат сина и да го затворят.
Но да го затворят при педофили, малко много ми идва

Разбира се, че е грозно изказването, но това са само думи. Едно голямо нищо, в сравнение с това, което ги е провокирало.

# 665
  • София
За първи път предаването беше свежо,поне частта с Ясен.Дали от самолета е отишъл на дискотека,това си е негова работа.Предпочитам Явор за гост пред Сузанити,Николети и всякви други парцалани.
Явор ли е, Ясен ли е, не ми е Ясно;)))

Джони Деп дал интервю за "Роулинг Стоунс", в което казва, че профукал всичките си пари - 600 милиона. Сега се съдел с мениджърите си. Те от своя страна твърдят, че пилеел пари и инвестирал във вино, което веднага изпивал и така си провалял инвестициите. Grinning Даже бил обиден, че в делото се споменавало, че харчел само към 30 хиляди долара месечно за вино - било много повече.
Joy  Heart
и беден го взимам.

# 666
Бе за какво ти е, на нищо не мяза, пък може и да те побийва.

# 667
  • Countryside
Уф, Жонката тотално се пропи , сигурно и яко шмърка и е тотал щета. Никога не съм го харесвала, има нещо индианско в себе си и ми навява на маалата. Незнам кой и защо го спряга за секс символ, а и е на възраст вече и съвсем погрозня. А и с ролята на тоя Джак Спароу и на нечистоплътен ми го докарва. И сигурно от всичката дрога и алкохол е и агресивен. Абе тъжна работа.

# 668
  • София
е как за какво ми е;) длъжна няма да му остана. ще яде шамари, Харди също  Heart
спирам, че грешно име ще ми излезе:)))

# 669
Уф, Жонката тотално се пропи , сигурно и яко шмърка и е тотал щета. Никога не съм го харесвала, има нещо индианско в себе си и ми навява на маалата. Незнам кой и защо го спряга за секс символ, а и е на възраст вече и съвсем погрозня. А и с ролята на тоя Джак Спароу и на нечистоплътен ми го докарва. И сигурно от всичката дрога и алкохол е и агресивен. Абе тъжна работа.

Моето мнение е същото за Жонката, никога не съм го харесвала визуално. Едва ли някога ще разбера защо е спряган за секс символ Rolling Eyes

# 670
# 671
Аз също не го харесвам Джони Деп. Нито Вергов и Карамазов. Грам не са ми секси

# 672

Моето мнение е същото за Жонката, никога не съм го харесвала визуално. Едва ли някога ще разбера защо е спряган за секс символ Rolling Eyes
Доживях да има и други на моето мнение в темата!
Тук всички припадат по него, аз само не го харесвах, че даже и ме отблъскваше и ме бяха обявили за ненормална.

# 673
  • На брега на реката
А моля, моля. Джони и аз не го харесвам, както и онзи Адам ли е, какъв е.
Виж Харди го взимам, но осъзнавам колко много сме на опашката:stuck_out_tongue_winking_eye:
Петък е, нещо а-у няма ли да пусне някой Heart Eyes

# 674
Вкусове разни. Аз пък не харесвам грам Том Харди. Нито Фаса, нито Еди някой си, нито Адам и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт