Звездни компромати- 367 част

• 77 725
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Мен Ясен Дараков ме кефи, успял млад човек, амбициозен - как да не му се радвам.

# 646
В чуждата преса така е прието-в скоби да се упоменава винаги възрастта на човека, за когото съобщават.

# 647
  • Пловдив
На мен ми е полезна тази информация Simple Smile
Но има някаква тенденция.
Сякаш се "натъртва" на това кой на колко години е,особено ако е направил някаква простотия.
Полезна е, но може да присъства в текста.
Това натъртване на мен не ми допада.

# 648
  • На ръба..
Споменахме ли, че Джорджина на Роналдо пак е бременна в 3-я месец..

# 649
Явно е решил да прави футболен отбор...

Сигурно затова е получила годежен пръстен Mr. Green За преизпълнение на плана!

# 650

Потвърдено ли е?

# 651
  • На ръба..

Потвърдено ли е?
Тя потвърдила. Казала, че тази й бременност е  по-тежка от предишната. Добавям цитат
Цитат
„Аз съм по средата на третия месец. Карам по-тежка бременност от предишната“, призна Джорджина пред испанското издание на списание Hello.

# 652
Голям бум е в момента в САЩ явно проблемът с отделянето на децата от родителите им. И Ева Лонгория с първата снимка на сина си подкрепя каузата.

"Eva Longoria Baston
11 часа ·
Hello world! I introduce to you Santiago Enrique Bastón. Thank you everyone for showering my baby boy with all your warm wishes! Special thanks to Hola USA. In light of my son’s birth I wanted to bring focus on the families that have been separated at the border. Having my son next to me, I cannot imagine him being taken from my arms. Families belong together which is why we must do what we can to reunite them. That’s why I am supporting RAICES and ACLU to help fund legal services for separated families. https://t.co/CzF6koR4fB
#KeepFamiliesTogether"
Скрит текст:

# 653

Потвърдено ли е?
Тя потвърдила. Казала, че тази й бременност е  по-тежка от предишната. Добавям цитат
Цитат
„Аз съм по средата на третия месец. Карам по-тежка бременност от предишната“, призна Джорджина пред испанското издание на списание Hello.
Не е ли нормално да е по- тежка тази бременност, предвид, че скоро роди???
Всъщност, кога роди тя??

# 654
  • На ръба..
Скрит текст:

Потвърдено ли е?
Цитат
Не е ли нормално да е по- тежка тази бременност, предвид, че скоро роди???
Всъщност, кога роди тя??
[/quote]

Ако не се лъжа пред 6 месеца роди.

# 655
Ей, никакви ви няма, а е петък!

Това ми е новият любимец  Heart Eyes
Скрит текст:

# 656
  • София
браво, мойто момиче:)))))

# 657
  • София

Потвърдено ли е?
Цитат

Аз пък четох,че отрекла бременност 😁.Четири дена сменяла самолети и яла паста, отделно още бушували й хормоните и не се е възстановила от раждането.

# 658
Джони Деп дал интервю за "Роулинг Стоунс", в което казва, че профукал всичките си пари - 600 милиона. Сега се съдел с мениджърите си. Те от своя страна твърдят, че пилеел пари и инвестирал във вино, което веднага изпивал и така си провалял инвестициите. Grinning Даже бил обиден, че в делото се споменавало, че харчел само към 30 хиляди долара месечно за вино - било много повече.

# 659
  • На ръба..
Адам Лавин със съпругата си и бебе. Те нали две имат, мисля че това е по - голямото или се бъркам
Скрит текст:

Мелани Грифит по бански
Скрит текст:

И един Том Харди за да оправим вкуса
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт