Звездни компромати- 367 част

• 77 678
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Е, точно в този случай е проява на супер лош вкус, заради скандала с децата. Не съм сигурна какво точно иска да каже, но хич не ми се връзва с посещението, при което го е носила.
В туитър Тръмп  е написал  нещо във връзка с тази дреха на Мелания , но не знам каква го пусна тук.

# 631
Ето;
[img]//imagizer.imageshack.us/v2/1064x1631q90/922/jvm1c

# 632
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да.... ето за клетките

И Мелания:

https://www.theguardian.com/us-news/video/2018/jun/22/melania-tr … tion-centre-video

# 633
То само клетките да бяха. Блъскали са ги със седативи, за да не помнят и са ги заплашвали, че ако случайно споделят нещо, няма да си видят никога родителите. Говорим за infants. Така че се чудя Мелания какво точно иска да каже с тази дрешка.

То и заради това беше публичния отговор, че трябва да й отнемат сина и да го затворят.

# 634
  • На брега на реката
До там ли я докара, че да изразява мнение с дреха? Като някой тийн бунтар, облякъл торбеста дреха с вулгарни надписи. Колко по-интелигентно би било да излезе с официално изявление. Като зрял човек!
Отдавна тая Тръмпска сага ми е циркаджийска история!

# 635
Изобщо президент да прави политика чрез соц. мрежа ми е несериозно.

# 636
До там ли я докара, че да изразява мнение с дреха? Като някой тийн бунтар, облякъл торбеста дреха с вулгарни надписи. Колко по-интелигентно би било да излезе с официално изявление. Като зрял човек!
Отдавна тая Тръмпска сага ми е циркаджийска история!

Като Сиракови.

# 637
О не, сега Леля Иле ще се възгордее до небето, че ги сравнявате с Тръмпови. Очаквайте лелина снимка по гърди с обяснения във фейса след около два часа. После си знаете вие плюете, тя ви трие и блокира. Mr. Green
А Славея новата Иванка. Малееее, мале....

# 638
И аз в интерес на истината направих аналога със Славея веднага, но в случая Мелания е доста по-зле, защото мъжът й е пряко отговорен за скандала.

Относно Иванка, в момента има лек ропот, че си трае, пък уж голяма активистка и защитничка на жени, деца и всички онеправдани.

# 639
  • Sofia
А какъв е скандалът? Днес четох, че според указ на Тръмп децата вече няма да се разделят от родителите.

# 640
Илияна и Славея са българските Пуси Райот

# 641
  • Once there was a Hushpuppy...
Пуснах Гала и съм в шок Shocked hahaha
Не стига, че има нормален гост -репортерът Ясен Дараков,ами и Стефан го няма newsm78 Laughing

# 642
Оффф,такива журналисти да искате!
Слиза от самолета и бам!-праска се в дискотека Simple Smile Ма не бил спал,миличкия.
Такива вечни студенти/специализанти/купонджии-мерси.
Много е велик,мани...смешко.

# 643
  • Пловдив
Според вас тенденция ли е, в заглавието на материала да се спомене възрастта на човека, за който се пише?
Не знам дали е ново/ старо, но скоро ми направи впечатление.
"53-годишната Моника Белучи обра овациите...."
"Ева Лонгория (43) роди първото си дете"
"Лили Ангелова (36) стана майка...."

# 644
На мен ми е полезна тази информация Simple Smile
Но има някаква тенденция.
Сякаш се "натъртва" на това кой на колко години е,особено ако е направил някаква простотия.

Общи условия

Активация на акаунт