Звездни компромати- 367 част

• 77 974
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Ама тези "тийн идолки" Тита, Сузанита, Гери Никол и Дара. Като изключим факта, че на мен всичките са ми еднакви. Но забелязах, че тук в рамките до 2 седмици Тита пусна нова песен, после Сузанита, вчера Гери Никол, а на наградите на Бг радио Дара е изпълнила най-новата си песен. Наговарят ли се тези буйни девойки Grinning

# 136
  • София
Значи, Сашето Скарскард ли беше го взимам аз Blush да знаете Naughty

Хъш, само да си знаеш обаче, че си имаш стабилна конкуренция. Wink  Има натрапчиви слухове, че пак се бил загаджил с Чарлийз Терон сега докато снимат съвместно Flarsky.
Пак, защото били имали афера и преди шест години.  Rolling Eyes
Но, може да са само слухове, де.  Grinning  Hug

# 137
...забелязах, че тук в рамките до 2 седмици ....Наговарят ли се тези буйни девойки Grinning

Обикновено нови песни се пускат в началото на лятото за да са оборотни из морските дискотеки.
Втория транш е зимата за да се хване Студентски град.

# 138
# 139
Извинявам се, още съм сънена и с полузатворени очи. Коя певица е на снимката?

# 140
Биляна на Божинов напарво се е обезобразила, ужасна уста и вежди! Защо го правят, защо?!? Не е красиво, не е естетично, нищо не е!
https://instagram.com/p/BkJGOj1n_EV/
Кога ще отмине тая отвратителна “мода”, иначе хубави момичета, зорлем да се докарват на маймуни.

# 141
  • Варна

Мисля, че Ирина Флорин беше с тази рокля снощи.

# 142
Ако това е Ирина, изглежда много добре.

# 143
  • София
Ирина е.
Тук без горната част на полата https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35485980_1880278 … d&oe=5BA4F367

# 144
Благодаря ви.

# 145

Мисля, че Ирина Флорин беше с тази рокля снощи.
Само ми се струва или Фънки е с китарата?

# 146
  • софия
Тук е Фънки с китарка  Mr. Green
Скрит текст:

# 147
А защо Кристиян Костов не е бил на сцената? Някоя луда фенка бая пъти го е споменала в инста.
До колкото си спомням тази година само се изруси.....песен не е пускал.

# 148
  • София
Той, Кристиян нали подписа с някаква руска музикална компания. Аз се сещам само за една негова песен, издадена след "Евровизия", но май нямаше кой знае какъв успех.

# 149
  • До морето
Наистина ли Дара е станала певица на годината????? Че тя има 2 песни и една колаборация за 2години- всяка по-тъпа от предходната!
Тези от БГ-радио и те като Пайнера почнаха да ги раздават наградите. И колкото и да не ми е приятно понито, наистина имат тенденциозно отношение към нея. Разбирам да е някакъв вид протест към творчеството и визията й, ама антилопата и таз наградената са същите, пък гледам са на почит..... На дупарата поне песните й стават хитове, докато тази Дара и с това не може да се похвали...ама явно Саня е с по-добри позиции от Криско. Той присъства ли на наградите?
Гледам Поли Генова и тя май награда стиска 😂 Понеже извади една боза тази година да вземем да я наградим, че не се знае в следващите 5 години ще имаме ли този шанс😁

Общи условия

Активация на акаунт