Звездни компромати- 367 част

• 77 961
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Третата да не е Тереза Маринова?
Обаче Бонка и Наталия какви топчета вместо бузки имат.... Ужасни са.

# 181
Тя и Преслава си имаше много едър естествен бюст, но и цялата тя беше едра. Тита не съм я виждала на живо, но сякаш твърде слабичка ми идва за подобен бюст.

# 182
Тита не съм я виждала на живо, но сякаш твърде слабичка ми идва за подобен бюст.
Това въобще не е задължително, Чи. Имам познати много слаби момичета, а с големи естествени гърди. Колко са изгърбени горките е друг въпрос.
А Преслава оперативно навремето си намали гръдната обиколка.

# 183
  • София
Жизел Бюндхен за юлския брой на американския Vogue

Скрит текст:

# 184

Така я видях преди няколко дни, бюста и беше малко над полата. Силикон на 18 годишно момиче едва ли някой може да сложи така некадърно. Голям бюст е, стои провиснал. Ако са импланти ще са и напред, не само надолу.

Бе както и да е, нейни, правени все тая, тя ще си ги носи🤪😂
Стига с титините неща:)

Фърги и баща и:
https://instagram.com/p/BkI95kIhw7z/

# 185
  • Пловдив
Жизел Бюндхен за юлския брой на американския Vogue

Скрит текст:

Тарзан в женски дрехи Rolling Eyes Mr. Green

# 186
  • София
Стинг и Шаги са в България. Ще имат съвместно участие в Античния театър в Пловдив

Скрит текст:

# 187
  • София
Къде е кака Саня, защо не посреща приятелят си, Стинг Grinning

Ирина Флорин си я обичам аз, новата песен не можах да изтърпя, обаче.
Албумът "В трето лице" е много силен, любимата ми е Вятърът спи
личи почеркът на Ина Григорова. По това време мисля, че тя има връзка със Свилен от Остава (които са ми страшно любими) и изобщо работи с ужасно готини хора, Мариус, Тибетски сърца и Момчил Колев, Ваня Щерева, като текстописец...Готина е много, родена 1961г Simple Smile

# 188
Ирина Флорин ми е любимата българска певица, имам даже автограф от нея

# 189
Аз сега като разцъках тубата, поне 10 мега яки песни има Ирина Флорин, та даже изнамерих една, която чувам за пръв път. Иначе новата й песен и на мен не ми допада. Искам само да ви кажа, че Росица Кирилова е по-малка от Флорин, а изглежда супер ретро, ако ги сравним двете. В музикално отношение пък все едно са от различни епохи.

# 190
Жизел има прекрасни крака Heart Eyes

# 191
Жизел има прекрасни крака Heart Eyes
Цялата ми е прекрасна на мен. Heart Eyes

# 192
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хикен Щикен прави пародия на новата песен на Тита:

# 193
Тоца се е омъжила втори път! Open Mouth

# 194
Аз не разбрах каква е разликата между тия дечурлига от БГ наградите и чалгаджийките? Нито текстовете на "песните" им текстове, нито мелодиите, едно неразбираемо рецитиране на някакъв не разбираем текст, от време на време хващах по някоя дума....Че Васил Найденов подредиха край тях...Че и Тончо Русев споменаха. Те тия са друга класа хора, младите "певачи " бяха пълна скръб. Повечето елементарни изречения не могат да вържат, беден речник, тъпотия. Чудя се въобще на училище дали са ходили. Миро толкова гнусен се появи....Гала ми е супер грозна от край време, но за годините си изглежда перфектно, каквото и да си е правила. Ирина Флорин също ми допадна като визия ( е по гащи не биваше да излиза все пак). От ъгъла от който я показваха постоянно, изглеждаше добре. Иначе от снимки, които сте пускали си е добре изглеждаща възрастна жена.

Общи условия

Активация на акаунт