Звездни компромати- 367 част

• 77 695
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
Аз не следя изкъсо случая със скъпия билет.
Но стана ясно, че е за закупен в посления момент, заради което се плаща не малка сума.
И аз така, но влизам в скайсканер, избирам си скорошна дата и отиване и връщане билета е 1500 долара. Но не, друго си е бизнес класата вероятно. А иначе някъде мярнах, че още от март мсец била поканата...за мероприятието.

# 586
  • София
Абе не е само билета - три дни в НЮ, командировъчни за шест. В.Симеонов твърди, че е спала в посолството, а хотелски разходи за 4 бона. Бизнес класата за разкош и става миризливо.

# 587
Никой не направи тема за Раеви и сега зацапахме тая.
Та зам. министърката каза със сълзи на очи, че били решили да е в Чили по това  време, безплатно, но в последния момент министърката дала разпореждане да лети за тази конференция, на която България била председател и щяла да бъде пак след 100 и няколко години, доколкото разбрах. Затова казват, че е "сготвена", упоребена като бушон в тази ситуация.
Кой знае каква е истината из цялата тая мизерия, но много грозни неща прочетох тия дни, направо не ми се вярва човек да ги е написал.

# 588
Че не може ли да го откаже мероприятието? Боб теглили за пръдлата от Бг. С тия пари 1 човек да подпомогнат, пак е нещо. Няма да се наядат! Гледах репортаж, как разбутват жените с инвалидните колички с деца, за да си влезат вътре да ръсят мозък. 250 човека ли са там? По 100 лв да дадат на майка, пак е помощ. 100 лв им е обяда с някоя мастия на заведение! Пуу и мръсниците! Аде да спирам, че сега ще ме докладват за обиди.

# 589
И мен ме последва същата съдба - изтриване на мнението и повече не мога да пиша... А така добре ми се беше получило Sweat Smile

# 590
Те не летят ли винаги бизнес класа? Този билет за 8хил не го ли извадиха сега, за да разлаят кучетата и да отклонят вниманието?

# 591
Съсипахте й почивката на жената 😂 Виси у фейса да трие коментари и да блокира хора, вместо да си пече з@дника 😂

# 592
Направете тема и пущайте коментарите в нея, да ги чете без да трие и блокира.

# 593
Направете тема и пущайте коментарите в нея, да ги чете без да трие и блокира.
+1 Joy

# 594
За зам. Министърката- всеки, който сяда на такъв пост знае, че столът му се клати. И ще е сготвен във всеки един момент. Много е проветриво там. А. , Че е сготвена, за да се отклони вниманието е повече от ясно.

# 595
Те не летят ли винаги бизнес класа? Този билет за 8хил не го ли извадиха сега, за да разлаят кучетата и да отклонят вниманието?

100%. Сякаш досега са летели с Уиз Еър зам.министрите и са спали по хостели. Никой не знае какви пари се дават за подобни мероприятия, ама сега услужливо се изнесоха някакви цифри и разкостиха жената.

# 596
Съсипахте й почивката на жената 😂 Виси у фейса да трие коментари и да блокира хора, вместо да си пече з@дника 😂

Каквото сам си постнеш, никой друг не може да ти го постне Joy

# 597
Сиракови къде ходят на почивка ?

# 598
В момента са в Гърция. Обаче най-накрая й се сбъдна мечтата да е по всички медии. Толкова години опитва с голи снимки и нищо.

# 599
Сиракови са на къмпинга на Весела Лечева на втория ръкав на Халкидики.

Общи условия

Активация на акаунт