Милано - 10

• 67 608
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Проверете разписанието на първо място.
Единственото, което ми хрумва като отговор "как е по-добре" е, че разстоянията между Варенна, Беладжо и Тремедзо са кратки, а от/до Комо е по-дългото разстояние и евентуално можете да го планирате за по-слънчевата и топла част на деня (ако не вали точно в този ден Simple Smile)) ) - по обяд или следобяд.

# 316
Само да допълня нещо за стачките. За датата, на която бяхме планували пътуването до Комо беше обявена стачка на Тренорд. Говорих с колега италианец и той ми каза да следя календара на стачките, защото можело да се споразумеят и точно така стана - два дни преди датата стачката беше отменена. Та, проверявайте за актуалност като наближи датата.

# 317
Barbabeau    разписанието ще го проверим , за Комо имах точно това предвид ,че следобед ще е по топло и повече варианти за връщане към  Милано . Ако тръгнем около 8-8.30 ч. от Милано  към Варена и от там Беладжио и Карлота ,и около 14 -15 ч . да тръгнем за  Комо .

# 318
След няколко дни пътувам до Бергамо, този път като самостоятелна дестинация. Мисля да взема  карта "Аз пътувам в Ломбардия" за три дни, смятам я за най-изгодна да обиколим с общ. транспорт, но не мога да разбера трябва ли  да запазя предварително места за междуградските автобуси?

# 319
  • Пловдив
Какво мислите за местоположението на това хотелче...https://sp.booking.com/hotel/it/san-francisco-milano.bg.html?aid … las_src=hp_iw_btn

п.п.Линкът за летище Бергамо от 1-ва страница не работи.За трансферите-също.

# 320
Какво мислите за местоположението на това хотелче...https://sp.booking.com/hotel/it/san-francisco-milano.bg.html?aid … las_src=hp_iw_btn

ок е

# 321
  • sf
Здравейте, предстои ми ходене в Милано.  Кацам на Малпенса. Дали там продават хартиена карта на Милано или да си търся оттук? 🤔

# 322
  • Пловдив
Bradley Cooper,мерси!  Peace

Знам,че никой не може с точност да каже,но...в началото на декември ок ли е за посещение  Thinking
Сложно ли е човек сам да си организира двудневно посещение?

# 323
Здравейте пътуващи! И нашето приключение в Милано приключи. Невероятно място с прекрасни хора и вкусна храна. От цялата набелязана програма не успяхме да  посетим само тайната вечеря. Ходихме и до езерото Комо - за виски който ще пътуват до 20 октомври и смятат да използват фуникуляра  няма да могат , защото има профилактика. лек и приятен ден на всички.

# 324
  • Milano
След няколко дни пътувам до Бергамо, този път като самостоятелна дестинация. Мисля да взема  карта "Аз пътувам в Ломбардия" за три дни, смятам я за най-изгодна да обиколим с общ. транспорт, но не мога да разбера трябва ли  да запазя предварително места за междуградските автобуси?

Не.

Знам,че никой не може с точност да каже,но...в началото на декември ок ли е за посещение  Thinking

Ок е. Може да има мъгла. То и вчера сутринта имаше. Нищо сложно.

Здравейте, предстои ми ходене в Милано.  Кацам на Малпенса. Дали там продават хартиена карта на Милано или да си търся оттук? 🤔

Би трябвало да продават тук:

http://www.milanomalpensa-airport.com/it/negozi-e-ristorazione/n … =2257000001258317

Има ги на всеки етаж.

На пристигащи, като излезеш вляво.

Мерси.

Мими, за следващият път:

https://www.milanbergamoairport.it/it/autobus/

пп. те му промениха наименованието от sacbo на milanbergamoairport. Вероятно заради това.

Iki70, незнаех че за първи път идваш. Чудесен разказ.

На 01.10 в понеделник такава градушка е имало в Лигурия, че изглеждаше все едно сняг е валял.
Но това в зона Алассио.
Добре сте избрали неделята.

Аз си поръчах менюто, като пристигна - кебапчета с лютеница и шопска салата, ммм.
Плюс 2 литра боза. Laughing

Брадли, от другата седмица натам да сигнализираш. Grinning

# 325
  • Пловдив
Реджи...а за Бергамо кво ще кажеш  Thinking

# 326
  • Вестерос
Здравейте, предстои ми ходене в Милано.  Кацам на Малпенса. Дали там продават хартиена карта на Милано или да си търся оттук? 🤔
Имаше безплатни даже, на поставки.

# 327

Брадли, от другата седмица натам да сигнализираш. Grinning

Записвам си в тефтера Smile

Bradley Cooper,мерси!  Peace

Знам,че никой не може с точност да каже,но...в началото на декември ок ли е за посещение  Thinking

Аз не я харесвам много зимата в тая част на Италия, дъждовно, мъгливо мрачно...не съм на кеф като е така.

# 328
  • Пловдив
Май и аз ще се откажа за пролетта  Thinking ...обаче много ми се ходеше нейде  Wink

# 329
Тази година ходихме в края на март и беше приятно, студено но слънчево, малко по-топло беше от София.

Избери нещо с по-добър климат, въпреки че си е на късмет зимата, където и да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт