СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 517
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Вие се шегувахте, че от сайта ще излязат почивка през уикенда, и ето...

# 1 006
  • Sofia
Перфектно са синхронизирали сайта с работното време на МОН. Joy

Ама големи са будали тези деца - математика и немски е толкова добра комбинация.
Марулета, браво!

# 1 007
Мон прием не работи от вчера. Може да литнем към гнездото в понеделник, най-туткавите нумеролози.

В момента  отварям сайта без никакъв проблем.

# 1 008
Сайта работи вече.

# 1 009
  • Sofia
На мен ми се отваря мобилната версия на компютъра. Нещо са счупили явно.

# 1 010
  • София, Младост 2
Критерий -математика, по възможност единствен критерий, без утежняващи обстановката химии, биологии и разни други науки.
А, да и ако може вторият език, да не е немски. Joy

Мойто не че е математик, ама същата работа беше с критериите за паралелките в ЕГ - математика и география да са най-отгоре, немски с мъка на сърце най-отдолу - пак че се прежали въобще да пише такива с втори език немски!, но все пак той е пред руския. А паралелки с химия и история изобщо не писахме дори в най-желаните й гимназии, толкова не ги понася тези двете Simple Smile Ние редихме по гимназии - най-желана гимназия с паралелките в нея редени от най-желана към най-компромисна, после следващата желана гимназия с паралелки в този ред и така. Само накрая застраховъчните паралелки в разни училища ги наплякахме както дойде.

# 1 011
А класирането точно на определената датата ли го пускат или има шанс и да е предния ден?Предишни години как е било?

# 1 012
  • София
Пускали са го и по-рано. Миналата година беше на точната дата, но тогава в графика беше посочено "на", а при нас е "до" 03.07. Wink

Не знам защо, но ми се е набило в главата 29.06. Тъй като знам, че е неразумно очакване, залагам на 02.07. - 14:30  Grinning

# 1 013
До си беше и миналата година. Пуснаха го на обяд на 27. юни.

# 1 014
  • София
Имах спомен, явно погрешен, че се обсъждаше "на" в миналогодишната тема. Grinning

# 1 015
Проверих и за 2016. Пак е трябвало да излезе до 27. юни. Пуснали са го сутринта в девет точно на 27. юни.

# 1 016
  • София
Ееее, не убивай всяка надежда за по-ранно излизане, де! Laughing

Освен да вземем да направим едно частно класиране,както предложи Лоренца. Кой е за Бузема?

# 1 017
  • тук-там
И аз оставам с впечатление, че форумските деца нямат интерес към НЕ. Какво ли наистина ще се случи с бал-а на НЕГ?!

# 1 018
2015 - ден по-рано от крайния срок. Около 19:50 вечерта.

# 1 019
  • София
А така! С повече оптимизъм! Hug
2013-та - второ класиране също излезе по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт