СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 530
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 990
Подредихме математическите, езиковите по негова система критерии, наредени са в пълен хаос, на пръв поглед и ТУЕС е току-преди паралелките от 9 ФЕГ. Немски не сме писали. Та... Имам поводи за размисъл, само за себе си, разбира се.

Здравейте, а като прикачихте медицинското изписа ли ви че е прикачено?

# 991
Да се включа по нумерологията Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно така е-11 ,не се събира.Но 1 е по-добро от 11.
1-път,успехи,новости
11-напрежение

# 992
Ако не си качил медицинско, при първия избор на професионална паралелка системата те подсеща с изскачащ прозорец.

След прикачането изписах още една паралелка и пак ми каза че ако няма медицинско няма да се зачита. Та затова се чудя дали при прикачането казва че е прикачено.

# 993
  • София
1-път,успехи,новости
11-напрежение
Е, сега е момента priem.mon.bg да се срине, ако е тръгнал изобщо...

djunkova, може би е по-добре да го качите в началото, преди да правите избороте.
И ние го качихме на края. Не помня да е имало съобщение, че е качено. Но като подадохме ни се появи бутон за изтегляне.

# 994
  • София
1-път,успехи,новости
11-напрежение
Е, сега е момента priem.mon.bg да се срине, ако е тръгнал изобщо...

djunkova, може би е по-добре да го качите в началото, преди да правите избороте.
И ние го качихме на края. Не помня да е имало съобщение, че е качено. Но като подадохме ни се появи бутон за изтегляне.
А годината защо не включвате в сметката? Аз затова пуснах на 20-ти, че се пада 1 Joy /20 + 6 + 11/.

ПП. По моите сметки, 23-ти е четворка, което пък трябва да се изягва на всяка цена. На ви сега размисли! Trollface

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 23:31 от sanaka

# 995
  • София
Нумерология за начинаещи, докато чакаме класирането.
Знаех си, че годината е напрегната. Вие дали сте го усетили? Joy

# 996
  • София
Непристъпен е МОН прием, като Еверест! Ще изпуснем 1чката, за да се напрягаме с 11цата! Какви критерии търсят математиците в паралелките в ЕГ, а облачна? Ние ще турим след точните за финес една испанска и за престиж една немска и за класика една английска, ей така да се каже, че сме кандидадствали за езикова гимназия!

# 997
  • София
Непристъпен е МОН прием, като Еверест! Ще изпуснем 1чката, за да се напрягаме с 11цата! Какви критерии търсят математиците в паралелките в ЕГ, а облачна? Ние ще турим след точните за финес една испанска и за престиж една немска и за класика една английска, ей така да се каже, че сме кандидадствали за езикова гимназия!
Критерий -математика, по възможност единствен критерий, без утежняващи обстановката химии, биологии и разни други науки.
А, да и ако може вторият език, да не е немски. Joy
И си пускат заявленията с кръстосани пръсти, да не си останат в езиковата!

# 998
  • София
Цитат на: bora link=topic=1044107.msg369340
А, да и ако може вторият език, да не е немски. Joy
И си пускат заявленията с кръстосани пръсти, да не си останат в езиковата!
[/quote

Както се казва бягат от немския, като дявол от тамян...ако този език може да се сравни с този пречистващ продукт.

# 999
При качване на медицинското показва съобщение, ама за малко и само информативно, така че е необходимо да се гледа съсредоточено(могат да го пипнат малко за следващите), според мен няма и инфо, вече приложихте медицинско, ако няма функция да припокрива файлове с еднакви имена, може да има и две, но едва ли е проблем, явно имат големи и празни дискови масиви Simple Smile.
някой ИТта са с прически и измити коси Blush

# 1 000
Подредихме математическите, езиковите по негова система критерии, наредени са в пълен хаос, на пръв поглед и ТУЕС е току-преди паралелките от 9 ФЕГ. Немски не сме писали. Та... Имам поводи за размисъл, само за себе си, разбира се.

Мисля, че критериите на децата ни са сходни, защото нашата подредба много прилича на  вашата - ТУЕС преди 9ФЕГ и всичко с немски някъде далеч назад. Немска гимназия нямаме изобщо в списъка. Но нямаме и математически.  Лично аз смятам, че ТУЕС трябваше да е някъде доста по-напред, но синът ми категорично каза, че  няма да учи там. И това, че го сложи назад е все едно не сме го писали изобщо, защото е след паралелки с по-нисък бал. Както и да е. Не ми се чака повече Simple Smile

# 1 001
  • 1st floor
И в нашата подредба има паралелки с по-нисък бал пред такива с по-висок.  Laughing Немският също не е на почит, в някои не толкова желани училища го пропуснахме като втори език. Чета тук, че доста деца го избягват. Дали няма да падне балът на Немската?
Фобиите започват да ме преследват и мен.  Crazy Crazy CrazyВчера имах пропуснато обаждане. Опитах се да набера номера, но не става. Почвам да си мисля, дали не съм подала некоректно заявлението и сега ме издирват от МОН. Crazy

# 1 002
И аз не мога да отворя прием.мон.Сигурно са почивка.
      А моят син доброволно се нахендри на немския.
   Непокорна,от някоя банка те търсят,те така правят-звънят,ама ти не можеш им звънна после.

# 1 003
  • 1st floor
И аз не мога да отворя прием.мон.Сигурно са почивка.
      А моят син доброволно се нахендри на немския.
   Непокорна,от някоя банка те търсят,те така правят-звънят,ама ти не можеш им звънна после.
Ако е от банка, ще е супер. Заеми нямам никакви, нито имам интерес да ми предлагат.  Mr. Green

# 1 004
  • София
Мон прием не работи от вчера. Може да литнем към гнездото в понеделник, най-туткавите нумеролози.

Общи условия

Активация на акаунт