СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 017
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
Здравейте! Имам молба към мамите от София. Бихте ли споделили как варират цените на частните уроци по БЕЛ и математика и колко урока ориентировъчно са взели вашите деца? Интересувам се за бъдеща седмокласничка. Благодаря предварително.
Цялата година беше на уроци в група в 10 деца - 2 пъти седмично по 2 астрономически часа по БЕЛ и 2 по Мат - такса месечна 320лв общо, като детето ходи и много допълнителни часове, а всяка неделя имаха пробни матури.

# 646
  • Варна
Хайде, Биби, късмет и после да се похвалиш с прием по две първи желания!

Memyself, поздравления и от мен! Не знаех, че има средно училище с такъв прием. Пожелавам късмет и на младежа.

Аз като не пия, отивам да ям сладолед. Simple Smile И аз подадох онлайн и сега само чакаме 3ти.

# 647
  • София
Не е ходила на уроци, но това, което съм чувала от познати - 30 лв. за час и половина, индивидуален частен учител.

Да допълня: до март ходеше за подготовка за АК - писане на есе по БЕЛ и логически задачи по МАТ. Материалът е различен, но това са учители, които по принцип готвят за НВО, така че цените би трябвало да са същите: 30лв. МАТ за час и половина и 25 лв. БЕЛ за един час.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 22:26 от sanaka

# 648
Щях да пускам и аз онлайн, макар да сме от малък град и опашки чак едва ли ще има Grinning, но дъщерята много държи да се потопи в атмосферата на подаването на заявления лично, та ще уважа желанието и и утре ще  се занесем до там.
По повод дискусията с книгите за четене, научила съм я от самото начало, че това, което е дадено от училище е добре да се чете. Интересно-скучно, каквото-такова, щом ще се учи, да се чете. Чела е всичко до сега, ще чете и предстоящото. Пък колкото по-бързо ги изчете, толкова по-бързо ще си подхване книжките, които сама си подбира. Тя всъщност се изкефи на Илиада, гледахме на скоро за Н-ти път Троя и се вдъхнови да я чете. Свалила съм и каквото намерих в Читанка на Киндъла, но тя взе че си хареса "Ромео и Жулиета"  и списъка е леко на изчакване JoyJoy. Има време, лятото предстои.

# 649
  • София
Облачна, по принуда Anguished

Срокът беше преполувил, когато осъзнах, че по основен предмет са буквално изоставени от "учителя" трябваше за 1 месец да навакса материала и да стигне там където бяха децата в другите училища (проблем на няколко класа, неглужиран от "ръководството"). Наложи се всяка вечер аз да съм учителя Disappointed Relieved
... Книга мога да напиша, а това че не бях сама в неволята, не ме топлеше много.

Та горният и в Бузема няма да го търпят, при нас остана 3 м.
Още много има ... Но то ще е в книгата Joy

Въпрос: Какво е бЕлото?

# 650
  • София
Подадохме и ние онлайн ! Всичко е точно и всичко се появи ! Wink
Наздраве мили девойки и благодарности за съветите и помощта през последните дни ! Simple Smile Супер сте - Дидева, Санака и всички останали, с които си комуникирах !!

# 651
  • София

Въпрос: Какво е бЕлото?

Е, не дееее! Joy Казах ли ви, че никой не чете назад? Ние от няколко седмици сме на бЕло и още има неразбрали. Joy
За бяло вино става въпрос.

# 652
  • София
Desem, това за принудата го разбирам.
Белото е в шише, не е това, което си мислите Joy

Ред: Майките на седмокласници 2018 ще бъдат записани в историята на форума, като анонимни дРусалки Joy

# 653
  • София
Русалка отдавна не е творила, но мисля, че тази вечер трябва да ни опише. Днес, к'вото можахме - направихме! Joy

# 654
Desem, това за принудата го разбирам.
Белото е в шише, не е това, което си мислите Joy

Моля да не говорите от името на всички.  Naughty
И Дидевата бичи бЕло, само че е Рафаело.

# 655
В Канада легализират канабиса, но ние не сме на кока, а на лек алкохол, Innocent

# 656
Подадохме Simple Smile
Първия път не знам сайтът ли заби или нетът ни врътна номер, но ни изхвърли и в профила нямаше промяна.
Попълнихме пак и втория път мина.
С голям зор събрахме 9 желания като 2 от тях е сегашното ѝ училище. Иска само едно единствено нещо, дано влезе...

Здравейте! Имам молба към мамите от София. Бихте ли споделили как варират цените на частните уроци по БЕЛ и математика и колко урока ориентировъчно са взели вашите деца? Интересувам се за бъдеща седмокласничка. Благодаря предварително.
Дъщеря ми не е ходила, но в школа приятелите ѝ плащаха 1200-1400 лв. за двата предмета. За частен учител 25-30 лв. на час.

# 657
  • София

Моля да не говорите от името на всички.  Naughty
И Дидевата бичи бЕло, само че е Рафаело.
Скрит текст:

Ово е поет! Laughing

# 658
  • София
Аз няколко дни съм на бейлис, ама не върви да кажа, че съм на кафЕво Joy, та си поддържам бЕлото на думи...

# 659
  • София
Не е ходила на уроци, но това, което съм чувала от познати - 30 лв. за час и половина, индивидуален частен учител.

Да допълня: до март ходеше за подготовка за АК - писане на есе по БЕЛ и логически задачи по МАТ. Материалът е различен, но това са учители, които по принцип готвят за НВО, така че цените би трябвало да са същите: 30лв. МАТ за час и половина и 25 лв. БЕЛ за един час.
Най-добрия избор сте направили! Какви са Ви оценките на нво-то, ако не е тайна?
Моето дете ходи в същата школа. Не казвам коя, защото не се гледа с добри на рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт